• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar bir sorum daha olacak size. soğan kürü içtim bu ay göğüslerimde acayip değişikler oldu adet gününden on beş gün öce aşırı derecede şişti ağrıyor daha önce böyle birşey olmamıştı mavi damarlar çıktı her yerinden hamilelik belirtisi olabilir yazılı ama dört gün önce kan testi yaptım bişey olsa belli olurdu değil mi ama ilk kez bu kadar sancı ağrı oluyor.

teşekkür ederim canım inşallah Allah tüm isteyen herkese bebek nasip eder. Burada bekleyen arkadaşlarımıza da. bende pcos 17 yaşından beri var. 3-4 yıl doğum kontrol hapı kullandım. o iyice kilo yaptı 36 bedenden 44 bedene çıktım ve bu beni çok üzüyor. gittiğim her doktor farklı bişey söyledi bu ay soğan kürüne başladım inşallah onun faydasını görürüm yürüyüş ve spor ile desteklemeye çalışıyorum. dua edelim birbirimize.....

sogan kürü inş işe yarar canım ya,duacıyız hep bırbırımıze tatlım

Gunaydin hayirli cumalar. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Hastanedeyim ben kulagim çok fenaa. İnşallah kotu bisey cikmaz. Valla bugün yumurtlama diyo ama dun calistik bugünde caliscaz. Drvisitme testi istedi onu bekliyorum hayirlisi hakkimizda bakalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim gecmis olsun :(( simdi nasilsin? belki tikanma falandir canim insallah iltihaplanma degildir

tmm cnm benim.......bu arada folik asit eşim kullanma dedi napcam:?gizli i kullansam:50::34:

epilepsiden korkmayııınnn.
folik asit kullandın diye epilepsi olmaz çocuk. onun nedenleri bambaşka. yolda yürürken kafana saksı düşse olması gereken bazı şeyler olduysa merhaba bundan sonraki hayatına epilepsiyle kanka olup devam edersin. folik asit çocukta bazı anomaliler olmasın diye kullanılır. korkmayın yani. ayrıca ben nörologla konuştum. yapabileceklerin kafein tüketmemek sigara ve alkolden uzak durmak aç kalmamak yorulmamak ayakta fazla durmamak. onun dışında hiç bişey yapamazsın olacaksa oluyor dedi. kafein sadece çay kahvde yok çikolatada da var.

benim ailemde var epilepsi:34:

Kızlar kasığımdaki ağrı akşamdan beri devam ediyor. Benim uyuz doktordan hayır yok Pazartesi başka doktora gideceğim. Test yapmasını isticem. Genel olarak kadında hangi testler yapılıyor hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

blackberryyyyy yaa benim yine başladı bel ağrıları kasık batmaları ben yine her şeyi hissedicek miyim yaaa:43:

Cnm neyi hissedecek miyim derken ne demek istedin anlamadım yavrum ama akıntın var mı yumurtluyor musun acaba?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız acaba ?

Rabbim her kim ne istiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah.... önce herkese sonra da bana

tmm cnm benim.......bu arada folik asit eşim kullanma dedi napcam:?gizli i kullansam:50::34:

Gizli kullan bitanem kullanman gerekiyor onu bebeğin ilk kemik gelişimi için şart canım. Adamlarda hem bebek isterler hem de her şeye karışırrlar yahu boşver sen iç canım

epilepsiden korkmayııınnn.
folik asit kullandın diye epilepsi olmaz çocuk. onun nedenleri bambaşka. yolda yürürken kafana saksı düşse olması gereken bazı şeyler olduysa merhaba bundan sonraki hayatına epilepsiyle kanka olup devam edersin. folik asit çocukta bazı anomaliler olmasın diye kullanılır. korkmayın yani. ayrıca ben nörologla konuştum. yapabileceklerin kafein tüketmemek sigara ve alkolden uzak durmak aç kalmamak yorulmamak ayakta fazla durmamak. onun dışında hiç bişey yapamazsın olacaksa oluyor dedi. kafein sadece çay kahvde yok çikolatada da var.

benim ailemde var epilepsi:34:
cnm kuruntu işte olacak olursa kimse önüne geçemezde işte:)

Valla kuzum akşam yanına sokuldum daha yumurtlamadın mı dedi gece 1 de. Haklı tabı ama bende plan şu: içimdeki spermler oldu boş kalmamalı içeri sperm atmalıyım. Eee adama da yok bıttı yumurtlama normal ben ıstıyorum dedım yaa:))

hahah cok alemsin yaa :) benimki de bikiyo o zamanlarda. hala bitmedimi diyo. bu ay yoruldum demesin diye pharmaton icirmeyi planliyorum :1:

kızlar bir sorum daha olacak size. soğan kürü içtim bu ay göğüslerimde acayip değişikler oldu adet gününden on beş gün öce aşırı derecede şişti ağrıyor daha önce böyle birşey olmamıştı mavi damarlar çıktı her yerinden hamilelik belirtisi olabilir yazılı ama dört gün önce kan testi yaptım bişey olsa belli olurdu değil mi ama ilk kez bu kadar sancı ağrı oluyor.

Umarım hamileliğini müjdeliyordur canım. Soğan kuru yapmadım ama yapan arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana.

Back