• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bende aranıza katılmak istedim bizimde bu ay 9. denememizdi sanırım bugün veya yarın hastalanıcam anlıyacağınız bizimde umutlar hazirana kaldı inşallah hepimiz göbüşleri doldururuz bu ay :)

Canım leyle bırsey paylastı onu da dene ıstersen antıbıyotıkten sonra. Bı de aklında olsun rahım enfeksıyonu ıcın antıbıyotıkten cok sogan kuru ınan antıbıyotıkten daha faydalı ve sogan kuru kullanarak hem mıkroptan kurtuluyorsun hemde bebek gelıııı:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim midem çok hassas yapamıyorumki öyle şeyler yapınca hemen çıkarıyorum bütün gün de kendime gelemiyorum
benim rahimde enfeksiyon yokmuş idrar yollarımda varmış yinede şanslıymışım çok ilerlememiş:25:

bende aranıza katılmak istedim bizimde bu ay 9. denememizdi sanırım bugün veya yarın hastalanıcam anlıyacağınız bizimde umutlar hazirana kaldı inşallah hepimiz göbüşleri doldururuz bu ay :)
hoşgeldin cnm 54. kişisin inşallah 54 gün sonra seninde müjdeli haberini alırız:)

aynen cnm sana katılıyorum konuyla biraz alakasız olacak ama yengemizin ablası 2,5 yaşında oğluyla boşandı sonra kpss ye girdi hemşire olarak mardine atandı bir öğrendilerki çocukta otizm başlamış travmadan mersine dönüp çocuğu eğitimci bir doktora götürmesi gerek diye orda bir adamla kağıt üzerinde evlendi mersine döndü çocuk iyileşti ve kadın evlendiği adamla şimdi düğün yapacak yani her şerde hayır vardır rabbim neyi ne zaman verirse hayırlısını versin:)

aa evet cok ilginc bi hikayeymis. ama iste var bir hayir, iyi ki mutlu bitmis :)

Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back