- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.501
Msjim geldimi göremiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunvar cnm sadece
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Msjim geldimi göremiyorum
hoşgeldin cnm daha yeniymişsin uğurlu gelir bu topik sana inşallah............Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.
Yakiyi kullanmayin ben cikardim
Kız listede var ya skry silik çizgi kaç testte hemde. Darısı başımıza.
bende aranıza katılmak istedim bizimde bu ay 9. denememizdi sanırım bugün veya yarın hastalanıcam anlıyacağınız bizimde umutlar hazirana kaldı inşallah hepimiz göbüşleri doldururuz bu ay :)
sağol canım bu duanı 54 değilde söle 34 e kısaltsak olmazmı şu mübarek cuma gününde
Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.
cnm kür denedinmi hiç desstekleyici birşey kaç zamandır bebiş istiyon:)
valla lokman hekim olacağız yakında:))))
hosgeldin, sen de benim gibisin :)
bebişim 37 yaşındayım bak bende bu hırs:) yaşa takılmıyoruz adet olduğumuz sürece potansiyel anne adayıyız:)yok hiç o tarz şeyler yapmadım 9 aydır istiyoruz doktora gittik hormon sperm tahlili hepsini yaptırdık allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı onlarda hatta bu ay ovulasyon testi kullandım 12. gün hem koyu çizgi çıktı hemde doktorda teyit etti yumurtayı 2 gün çalıştık :) yine nasip olmadı sanırım doktor stres yapma olumlu düşün dedi ama tabi ben 31 eşim 33 yaşında olunca insan ister istemez biraz acele edio :))
Yakiyi kullanmayin ben cikardim
valla ben tam 13 gündür kullanıyom bir sıkıntı yok arada yeni taktığım zaman yakıyo ama o kadar da olsun:)Canin selam neolduki kullanmayın demissinde merak ettim:)
hadi bakalım inşallah
huuu huuu kkiissllaaarrr hoşgeldinnnnnnniiiiiiiiizzzzzzzz
bebişim 37 yaşındayım bak bende bu hırs:) yaşa takılmıyoruz adet olduğumuz sürece potansiyel anne adayıyız:)
cnm 2. evliliğim eşim bekardı yani baba değil....3 yyıldır evliyim 2 yıldır istiyoz tek tüpüm var ama pes etmek yok:)sanırım senin bir çocuğun var ne güzel allah bağışlasın ikinciyi ne zamandır istiyorsun peki ?
Hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun. Topiğin kurallarını kudun sanırım bat tarihini yazarsan seni de uğurlu listemize ekleyelim uğur getirsin bebiş getirsin inşallah.
Evet cnm 4 yaşında bir oğlum var benim oğkanı hemen o ay yaptık ama bu sefer 9 ay oldu olmadı mantar vardı tsh yuksektı bu ay ikisinden de kurtulduk bı de çörekotu kurud enedim bakalım bu aydan umutluyum inşallah. Senin kaç yaşında?
valla ben tam 13 gündür kullanıyom bir sıkıntı yok arada yeni taktığım zaman yakıyo ama o kadar da olsun:)
Hoş bulduk enerji moral dopigim:)
Evt cnm bugun yumurtluyosun ıkı uc gunu ıyı degerlendır. Bır de belırtılerın neler? Benımde bugun gorunuyor ben test kullanmadım ama belım çok agrıyo bıcak kesıyo resmen bı ka sol kasıgım batıyo anı hareketlerde. Akıntı yok.
cnm bana uygulayanlar hiç çıkartmamamı söyledi düşse bile yara olsa bile yeniden tak dediler ben o yüzden abdestte çıkarıyor sonra hemen takıyorum yani banyolardan hemen sonra sürekli.......Canım sen nasıl kullanıyorsun yakıyi? ben iliski olmadan 5dk once takıyorum sonra bekleyip abdest icin çıkarıyorum yumurtlama ve iliski oldugu zamanlat tekrarliyorum bu sekilde
canım sen degerlendir kafana çok takma rahat ol en önemlisi rahat olmak stress yok inş. olur
cnm 2. evliliğim eşim bekardı yani baba değil....3 yyıldır evliyim 2 yıldır istiyoz tek tüpüm var ama pes etmek yok:)