- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.281
eee şapşal tedavi görse varmı gerek yok anlasa anlamıyo işte.....şimdi rölantiye almış bekliyo neyi bekliyorsa bende hiç demiyorum ye şunları gidelim doktora diye bakalım beni iyice sinir etmesi lazım ya onu bekliyo galiba....neyse çok kızgınım benimkine ama Allah hayırlısını versin napalım var her işte bir hayır:)canım imkanın warken nie ewlatlık alıoki
sakin sakin sinirlenme boşwer duygu sömürüsü yapeee şapşal tedavi görse varmı gerek yok anlasa anlamıyo işte.....şimdi rölantiye almış bekliyo neyi bekliyorsa bende hiç demiyorum ye şunları gidelim doktora diye bakalım beni iyice sinir etmesi lazım ya onu bekliyo galiba....neyse çok kızgınım benimkine ama Allah hayırlısını versin napalım var her işte bir hayır:)
hazaldan haberin varmı cnm?sakin sakin sinirlenme boşwer duygu sömürüsü yap
hazaldan haberin varmı cnm?
tatilden dönmemiş daha galiba.....gelsede açsak şu topiği:))yokki canım bilmiorum :/
walla yaa daha topik açacağıktatilden dönmemiş daha galiba.....gelsede açsak şu topiği:))
evet çok işimiz var hayırlısı seninde belli olsun o zaman topik adını koyarız:)walla yaa daha topik açacağık
hiç umudum yokkievet çok işimiz var hayırlısı seninde belli olsun o zaman topik adını koyarız:)
ezel rabbim yüzünü güldürür sabah bana müjdeyi verirsin inşallah:) yoksada üzülmek yok inşallah olacak şu karışımı denersiniz eşinle gerek kalmaz inşallah ama:)hiç umudum yokkibu akşam kan wercem yarın sabahı beklemıcem
inşallah canım ya inşallah gerek kalmadan sabah haberi werrm ama bu ay hiçbişe yapmadım ya o yüzden sanmıyorumezel rabbim yüzünü güldürür sabah bana müjdeyi verirsin inşallah:) yoksada üzülmek yok inşallah olacak şu karışımı denersiniz eşinle gerek kalmaz inşallah ama:)
dua ettin ya Allahım kabul etmiştir belki hem bende dua ettim sana:)))inşallah canım ya inşallah gerek kalmadan sabah haberi werrm ama bu ay hiçbişe yapmadım ya o yüzden sanmıyorum
doğru söylüyosun bi duamız war zaten bakalım sabaha belli olur zatendua ettin ya Allahım kabul etmiştir belki hem bende dua ettim sana:)))
evet cnm hayırlı bir sonuç alırız inşallah......iple çekeceğim belli olmaz başka yerden sorarım san akşam:)doğru söylüyosun bi duamız war zaten bakalım sabaha belli olur zaten
sen bakar ol ben sana sonucu yazarım hemenevet cnm hayırlı bir sonuç alırız inşallah......iple çekeceğim belli olmaz başka yerden sorarım san akşam:)
cnm benim ya inşallah hadi hayırlısı olsun .....sen hamiş ol bende kızgınlığım geçince kalırım inşallah:)))sen bakar ol ben sana sonucu yazarım hemen
inşallahhh kızgınlık yok ama dewam dewam planları uygulamaya başla de artıkcnm benim ya inşallah hadi hayırlısı olsun .....sen hamiş ol bende kızgınlığım geçince kalırım inşallah:)))
cnm ben hep suyuna giderim yapım gereği ama çok aştı sabrım artık biraz derse ihtiyacı var inan artık kılımı kıpırdatmak istemiyorum bir çocuk görünce gözleri doluyo ama hiç çaresine bakmıyor neyi bekliyorsa...diyorum ya bundada bir hayır vardır elbet herşeyin hayırlısı:)inşallahhh kızgınlık yok ama dewam dewam planları uygulamaya başla de artık
sende tam tersini yap o zaman hiç konuyu açma ilgilenme bırak o sorsuncnm ben hep suyuna giderim yapım gereği ama çok aştı sabrım artık biraz derse ihtiyacı var inan artık kılımı kıpırdatmak istemiyorum bir çocuk görünce gözleri doluyo ama hiç çaresine bakmıyor neyi bekliyorsa...diyorum ya bundada bir hayır vardır elbet herşeyin hayırlısı:)
canım eşim geldi yanıma çıkıorum bencnm ben hep suyuna giderim yapım gereği ama çok aştı sabrım artık biraz derse ihtiyacı var inan artık kılımı kıpırdatmak istemiyorum bir çocuk görünce gözleri doluyo ama hiç çaresine bakmıyor neyi bekliyorsa...diyorum ya bundada bir hayır vardır elbet herşeyin hayırlısı:)
hadi görüşürüz cnm bnim.....canım eşim geldi yanıma çıkıorum ben