- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.321
inşallah canım önceden eşim nie dert ediosun hemen olur daha ne kadar oldu falan dıodu şimdi oda olsun artık dio bugün bi aktarla görüşmüş bi karışım hazırlıolarmış onu konuşuoduk biraz önce akşm çıknca gtcz baklmhatırlıyom bunları hep okumuştum:)sonucu mutluluk olursa tüm sıkıntılar misafirdir inşallah ne güzel olur bakalım Allah büyük inşallah böyle olur......
cnm bende doktoru araştırıyorum kısırlıkla ilgili gözükmüyo umarım yardımcı olur neyse bir adım atalım da hayırlısı belki iyi olur sonu.....karışım ikinizmi kullanacaksınız?inşallah canım önceden eşim nie dert ediosun hemen olur daha ne kadar oldu falan dıodu şimdi oda olsun artık dio bugün bi aktarla görüşmüş bi karışım hazırlıolarmış onu konuşuoduk biraz önce akşm çıknca gtcz baklm
polikistik over war ya bende bunun içinmiş karışm adam demiş pkosu olupta bu karışımı kullannlar hep cocuk sahıbı oldu umut işte eşimede demiş sanada hazırlayalım bi karışım kullanın demiş işte bakalım inş olurcnm bende doktoru araştırıyorum kısırlıkla ilgili gözükmüyo umarım yardımcı olur neyse bir adım atalım da hayırlısı belki iyi olur sonu.....karışım ikinizmi kullanacaksınız?
hadi hayırlısı olsun cnm net bişey öğrenmeden kullanma ama durumun netleşsin bence.........polikistik over war ya bende bunun içinmiş karışm adam demiş pkosu olupta bu karışımı kullannlar hep cocuk sahıbı oldu umut işte eşimede demiş sanada hazırlayalım bi karışım kullanın demiş işte bakalım inş olur
yok zaten adet olmadan kullanmam canımhadi hayırlısı olsun cnm net bişey öğrenmeden kullanma ama durumun netleşsin bence.........
katılıorum ben hiç beğenmedimformda topikte kimler çevrimiçi görünmüyo artık anasayfadan görebiliyoruz bu yönüyle yeni hali güzel olmamış ..............
doktorlara bakıyorum medipolde tüp bebek bölümündeki üroloğa aldık randevuyu offfffff ezelim ne bu ya gerçekten isyan etmek istemiyorum ama inan işkence..................katılıorum ben hiç beğenmedim
sabır sabır sabır canımmmdoktorlara bakıyorum medipolde tüp bebek bölümündeki üroloğa aldık randevuyu offfffff ezelim ne bu ya gerçekten isyan etmek istemiyorum ama inan işkence..................
evet sabır karar veremiyorum bir türlü doğru doktormu diye ama neyse hakkımıza hayırlısı olur doktorda umarım vesile olur inşallah.............sabır sabır sabır canımmm
daha önce çektirdinmi cnm ben çektirdim korkma o kadar kötü değil..........kızlar doktorum bide hsg istedi ama kağıda bide not düşmüş.
collum tenaculumile çekilerek hsg yapılcak demiş
anaaammm yine paçalarım tutuşcak galiba
çektirmedim cnm ama sanırım vakuma dayandıysam biraz zor oldu ama doktor bi seferde halletti onada dayanırım gibi geliyo. şu çekme işlemi beni tedirgin ediyo sanırım vakum sırasındada yapıldı bu işlemdaha önce çektirdinmi cnm ben çektirdim korkma o kadar kötü değil..........
cnm içine tıpkı alttan muayenedeki aparata benzer bişeyle jel enjekte ediyorlar basınçtan dolayı biraz kasıklarında ağrı oluşur ama azcıııkk hayırlısı inşallah iyi sonuç alınır...çektirmedim cnm ama sanırım vakuma dayandıysam biraz zor oldu ama doktor bi seferde halletti onada dayanırım gibi geliyo. şu çekme işlemi beni tedirgin ediyo sanırım vakum sırasındada yapıldı bu işlem
günaydınnn nasılsın canımmgünaydınlar...........................
iyiyim cnm sen nasılsın?günaydınnn nasılsın canımm