- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.301
Ahanda yakaladim sizi noruyonuz bakem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezel naptın cnm?int yoktu akşamdan beri çatladım ya:)günaydınnn
sen nerdesin nasıl yakaladın topitopum napıyorsun?Ahanda yakaladim sizi noruyonuz bakem
bende yazamadım kuşum zaten gece gittim çünkü 12 de falan ama sonuç negatifezel naptın cnm?int yoktu akşamdan beri çatladım ya:)
sağol cnm Maşallah bebeişimiz büyümüş Allahım esirgesin inşallah temennilere teşekkürler.......herkese merhaba nasılsınız bakalım. bu hafta oğlumun doğum günü var onun telaşındayım bütün konsepti kendim tasarladım mc quen istedi beyefendi. annemlerde bizde bu ga--hafta cuma gidecekler cumartesi de biz tatile gideceğiz. bir hafta eneze gidicez kafamı dinlerim biraz sakin ve huzur verici bir yer. zaten bende ancak toparlandım çok şükür bulantılar bitti yemek yemeler başladı ama hiç aşırı kaçmıyorum hala 2 kilo aldım 67 oldum. 4. ayımıza girdik şükür kazasız belasız. tatil dönüşü de artık kızın hazırlıklarına başlayacağım Allahın izniyle çok ağırlaşmadan süslerini giyimlerini yatağını hazırlamam lazım yardım edenim yok ancak yaparım ben. sitenin yeni hali çok değişik olmuş alışamadım hala telden girilmiyor bilg da her zaman açılmıyor.
leyla umarım tez zamanda bebiş haberini alırım tatlım.
hazal nerelerde görünmüyor faceden yakalarsan söyle arada iyi olduğunu yazsın takipteyim sizi sürekli.
bitlim tatlım inşallah sonuçların güzel çıkar da tez zamanda sağlıklı bir bebeğe sahip olursun bitanem.
meyra canım eşinle durumların ne oldu inşallah sorunlarınız hallolmuştur. hakkınızda hayırlısı olsun herşeyin.
aklıma gelmeyen bütün arkadaşlara sevgiler. inşallah hepinizin hamiş haberlerini alırız.
sevgiyle kalın.
Tmm üzülmek yok öylese bende bu karışımı yapayım sende olmazmı benim şapşal dün eve geldi ürologdan randevu almış.....cezası doldu anlayacağın nasip be gülüm inşallah bu ay sonrası ne diyeyim ki hayırlısı inşallah...............bende yazamadım kuşum zaten gece gittim çünkü 12 de falan ama sonuç negatif
öyle canım tabi hayırlısı ama işte bi hasta olamadm ki yoluma bakayımTmm üzülmek yok öylese bende bu karışımı yapayım sende olmazmı benim şapşal dün eve geldi ürologdan randevu almış.....cezası doldu anlayacağın nasip be gülüm inşallah bu ay sonrası ne diyeyim ki hayırlısı inşallah...............
cnm kadın doğuma git mecburen 2,3 güne olmazsan...........öyle canım tabi hayırlısı ama işte bi hasta olamadm ki yoluma bakayım
öyle yapcam dün dedin ya sen 12 gün sonra belli oluomş geç döllenme olursa die perşembe günü bi daha kana baktrıyım cumada doktora gıdıım dıyorum bakalmcnm kadın doğuma git mecburen 2,3 güne olmazsan...........
kadın doğuma gitsen zaten ilk yapacağı kan testi değilmidir.... ama 12 günü geçir birtanem yani 14 e bile uzayabiliyormuş bir araştır istersenöyle yapcam dün dedin ya sen 12 gün sonra belli oluomş geç döllenme olursa die perşembe günü bi daha kana baktrıyım cumada doktora gıdıım dıyorum bakalm
önümüzdeki haftayı beklicem yada ewet ıkıncı yumurtlama dönemım geldi resmenkadın doğuma gitsen zaten ilk yapacağı kan testi değilmidir.... ama 12 günü geçir birtanem yani 14 e bile uzayabiliyormuş bir araştır istersen
ezel bence bu ara dikkat et ayakları falan dikle hiç belli olmaz valla cnm bak görüyorsun çok örnek var geç çıkan...hani umutlanmak istiyo insan bende teyze olmak istiyom:)önümüzdeki haftayı beklicem yada ewet ıkıncı yumurtlama dönemım geldi resmen
canım benimmm.. bide bana sor şimdi bakıyorumda 17. 18. gün belli olan bile war bekleyecem artık napımezel bence bu ara dikkat et ayakları falan dikle hiç belli olmaz valla cnm bak görüyorsun çok örnek var geç çıkan...hani umutlanmak istiyo insan bende teyze olmak istiyom:)
evet cnm bende gecikmede çok araştırmıştım çok garip olup çıkmaması buda bir imtihan herhalde:)canım benimmm.. bide bana sor şimdi bakıyorumda 17. 18. gün belli olan bile war bekleyecem artık napım
heralde ne diyim.. abimin eşide kaç sefer kan testi yaptrdı çıkmamıştı en son söktürücü wersin die doktora gttiğnde 20 gün falan geçmişti doktor bidaha tst yaptı we ondan cıktı poziitif ama ümitlenmek istemiyorum yinede bu ay hiç beklemiodum zaten ama yinede üzüldümevet cnm bende gecikmede çok araştırmıştım çok garip olup çıkmaması buda bir imtihan herhalde:)
aynen bende kızkardeşimden duymuştum arkadaşının yengesi de 20. gün almış pozitif sonucu sağlıkla da doğurmuş darısı sana diyeyim hayırlısıyla......heralde ne diyim.. abimin eşide kaç sefer kan testi yaptrdı çıkmamıştı en son söktürücü wersin die doktora gttiğnde 20 gün falan geçmişti doktor bidaha tst yaptı we ondan cıktı poziitif ama ümitlenmek istemiyorum yinede bu ay hiç beklemiodum zaten ama yinede üzüldüm
aminn canım birisi doktora gtmiş test yapmş doktor yine çıkmayınca söktürücü wermiş kullanmış oda yine adet olmamış 5 gün beklemiş idrar testi yapmş tekrar we cıkmış :) ne ilginç ya inş öyledr inşallah Allahımmmmaynen bende kızkardeşimden duymuştum arkadaşının yengesi de 20. gün almış pozitif sonucu sağlıkla da doğurmuş darısı sana diyeyim hayırlısıyla......
hatırlıyom bunları hep okumuştum:)sonucu mutluluk olursa tüm sıkıntılar misafirdir inşallah ne güzel olur bakalım Allah büyük inşallah böyle olur......aminn canım birisi doktora gtmiş test yapmş doktor yine çıkmayınca söktürücü wermiş kullanmış oda yine adet olmamış 5 gün beklemiş idrar testi yapmş tekrar we cıkmış :) ne ilginç ya inş öyledr inşallah Allahımmmm