- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.241
cnm benim çok geçmiş olsun elbette teselli edemem ama hayırlısı sağlıklı bir şekilde gebelik yaşar ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah.........hımm sanada çok geçmiş olsun. o sancıdan sonra bidaha öyle bi sancı yaşamadım düşsün diye egzersiz falanda yaptık. sanırım ilacında etkisiyle çabuk kanama başladı öyle saatlerce sancı çekmedim. hala sancı var ama çok hafif:44:
gülüm seni okuyunca çok şaşırdım yani bu uzun süre içinde hamilemiymişsin neden çıkmamış bu kadar uzun süre anlamadım ama rabbim herşeyin hayırlısınıversin üzülmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz Rabbim en kıa zamanda yine müjdeli haberler almanızı ve sağlıklada kucağınıza almayı nasip etsin AMİN...........Evet canım adet olmamıştm 12 gün geçince test yapmıştım cikmamisti sonra araya bayram falan girdi tatile falan gittik geldik 25 gün olmuştu test yaptım çift çizgi. Sonra kan verdim sekreter pozitif dedi. Ama 1 gün sonra aşırı ağrı ile düşük yaptım. Bebeğimi o şekilde görmek çok üzdü beni ama nasip Rabbim hayirlisini versin inş hepimize
ya o kadar olalım daha yeni ewliyiz dimi amaArabayla gtcez ewet canım walla cok guzel bı tatıl hayal edıyorum ama ıns öle olur bakalımmm
özledim sizi hanımlar....................haaa sizin gibi yaşlandık mı demek istiyosun acaba.... Bizde yeni evliyiz ne varki 13. Senemiz ama yeni evliyiz yani
ben geldim ama topikte konuları okuyunca çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun diyoruz demekki hayırlısı bunlar ne diyelim Allah beterinden korusun.......
hoşbulduk cnm sende durumlar nasıl umarım iyisindir..........hosgeldinnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk cnm sende durumlar nasıl umarım
Cok sukur ablacim iyi olmaya calisiyorum cumadan beri yatıyorum kanamam vardi hafifledi baua yerini kahvr lekelere birakti gececek ins.sen nasilsin ne var en yok tatilinide yaptin enerjik wnerjik dondun dimi aramiza
döndüm cnm ama biraz üzüldüm haberleri görünce rabbimin sınavı işte sende kendine dikkat et yat dinlen bol bol Allahım yardımcımız olsun inşallah............hoşbulduk cnm sende durumlar nasıl umarım
Cok sukur ablacim iyi olmaya calisiyorum cumadan beri yatıyorum kanamam vardi hafifledi baua yerini kahvr lekelere birakti gececek ins.sen nasilsin ne var en yok tatilinide yaptin enerjik wnerjik dondun dimi aramiza
hoşgeldiiiiiiiinnnn:))ben geldimmmm
hoşbuldumm yoğun bir iş temposuna düştümhoşgeldiiiiiiiinnnn:))
iyiyim cnm benim sen nasılsın nasıl gidiyor?yoğunsun ölemi Allah kolaylık versin:)hoşbuldumm yoğun bir iş temposuna düştümnasılsın can kuş
saol canım walla iş hiç çekilmio artık çıkmak istiom ya bi hamile kalabilseydimiyiyim cnm benim sen nasılsın nasıl gidiyor?yoğunsun ölemi Allah kolaylık versin:)
cnm ya hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden çifte mutluluk olur hem eve terfi eder hemde anneliğe terfi edersin inşallah:))saol canım walla iş hiç çekilmio artık çıkmak istiom ya bi hamile kalabilseydim
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah beraber canımmcnm ya hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden çifte mutluluk olur hem eve terfi eder hemde anneliğe terfi edersin inşallah:))
tatil nasıl geçti peteğim dinlendinmi gezdinmi güzel karadenizi:)amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah beraber canımm
walla çok güzeldi tatil ve karadenizz huzur resmen oralarda ya ama cabuk bitti tatiltatil nasıl geçti peteğim dinlendinmi gezdinmi güzel karadenizi:)
yeşil misgibi hava inşallah iyi gelir sana.....bizde mersinde yandık alışmışım istanbulun havasına valla öldüm gelene kadar nasıl yaşamışım ben orda:))))walla çok güzeldi tatil ve karadenizz huzur resmen oralarda ya ama cabuk bitti tatil