Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben geldim ama topikte konuları okuyunca çok üzüldüm herşeyin hayırlısı olsun diyoruz demekki hayırlısı bunlar ne diyelim Allah beterinden korusun.......

cnm benim çok geçmiş olsun elbette teselli edemem ama hayırlısı sağlıklı bir şekilde gebelik yaşar ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah.........
gülüm seni okuyunca çok şaşırdım yani bu uzun süre içinde hamilemiymişsin neden çıkmamış bu kadar uzun süre anlamadım ama rabbim herşeyin hayırlısınıversin üzülmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz Rabbim en kıa zamanda yine müjdeli haberler almanızı ve sağlıklada kucağınıza almayı nasip etsin AMİN...........

Megabitli meyraa sizin hamis oldugunuzu ogrenince cok sevinmistim.. Simdi okuduklarima inanamadim yaa com gecmis olsu canlarim.. Cok uzuldm. Bana cok yardimci olmustunuz (

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…