Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bakıyım hemen linkini atsana canım buraya
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.

cnm ne doktor bakıyo ne macunu keçiboynuzunu yiyo neymiş tatildeymiş bende dedim sen kendine toz kondurmadığın için böle yapıyorsun ilerde çok pişman olursun yumurtalığım tek ve erken menapoz kesin sonra başına çok vurursun ama benim vicdanım rahat olur çünkü elimden geleni yaptım........elbet tedbir bizden tevekkül ALLAH a ama sadece tevekkülle yetiniyo arkadaş keyfi bilir

cnm benim çok geçmiş olsun elbette teselli edemem ama hayırlısı sağlıklı bir şekilde gebelik yaşar ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah.........
Megabitli meyraa sizin hamis oldugunuzu ogrenince cok sevinmistim.. Simdi okuduklarima inanamadim yaa com gecmis olsu canlarim.. Cok uzuldm. Bana cok yardimci olmustunuz
kızlar sağolun.salı günü kalbinin durduğunu öğrendikten sonra ilaç vermişti doktorum. vajinadan yerleştiriliyo.ilaç sayesinde bebeği cuma günü düşürdümcumartesi tekrar kontrole gittiğimde doktor içerde bişeyler var demişti. ilaç belki tamamen temizler dedik malum bebek gittiğine göre parça ne ki? ama olmamış tam temizlenmemiş. vakum yaptı tamamen temizlendi sormyın anam ağladı alınan parçalar patolojiye gönderildi
genetik araştırma yaptırmamız lazım bağcılar araştırmada tanıdığınız bize yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
benden haberler bu kadar iyi oldukça gelirim yine...
kendinize dikkat edin

cnm benim ya Allah yardımcın olsun umarım iyi haberlerle dönersin aramıza bağcılar araştırmada tanıdığım kimse yok yardımcı olabilecek birilerini bulursun inşallah kartal araştırmada 2 kuzenim doktor oraya yolun düşerse yardımcı oluruz seve seve.....

off off sinir ediolar adamı ya

canım benim geçmiş olsunn Allah yardımcın olsun..

yanii canım yapcak bşe yok tam olarak anlatamıorz heralde salladıklarına göre
birde pazar günü kaynananm soğan suyu iç bol bol ayşe böle hamile kalmış demezmi iyice zıpladı sinirim ağladım dedim kimsenin ayıbını vurmam yüzüne hanım komşusuna ne demişse bana akıl veriyo birde oğlunu bilse ...Allahım herkesi sınıyor ama inan artık sallamayacağım olursa olur bana sahilde otururken doktora gideriz bakarız olmazsa evlatlık alırız diyo ama kılı kıpırdamıyo

canım imkanın warken nie ewlatlık alıoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…