- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.261
:) bende ankaraya gelince burda nasıl yaşıom dedimyeşil misgibi hava inşallah iyi gelir sana.....bizde mersinde yandık alışmışım istanbulun havasına valla öldüm gelene kadar nasıl yaşamışım ben orda:))))
cnm şu hamile kalmak için bitkisel karışım topiğini okusana ilgimi çekti:) bende ankaraya gelince burda nasıl yaşıom dedim
bakıyım hemen linkini atsana canım burayacnm şu hamile kalmak için bitkisel karışım topiğini okusana ilgimi çekti
25 gr ısırgan tohumubakıyım hemen linkini atsana canım buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kalmak-için-bitkisel-karışım.743312/bakıyım hemen linkini atsana canım buraya
peteğim bir yemek kaşığı büyüklüğünde ahşap kaşıkmış:=)bu bitkisel kür her gün bi tane içeceksinz demiş ya bi kaşık mı kaşık ne büyüklükte bunların cewabını istiyorum
yapcam bunu ben tabi adet olursam bi :)peteğim bir yemek kaşığı büyüklüğünde ahşap kaşıkmış:=)
yap cnm benimkine resti çektim hiçbişey yapmayacağım:)yapcam bunu ben tabi adet olursam bi :)
niekiiiiyap cnm benimkine resti çektim hiçbişey yapmayacağım:)
cnm ne doktor bakıyo ne macunu keçiboynuzunu yiyo neymiş tatildeymiş bende dedim sen kendine toz kondurmadığın için böle yapıyorsun ilerde çok pişman olursun yumurtalığım tek ve erken menapoz kesin sonra başına çok vurursun ama benim vicdanım rahat olur çünkü elimden geleni yaptım........elbet tedbir bizden tevekkül ALLAH a ama sadece tevekkülle yetiniyo arkadaş keyfi bilirniekiiii
cnm benim çok geçmiş olsun elbette teselli edemem ama hayırlısı sağlıklı bir şekilde gebelik yaşar ve en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın inşallah.........
kızlar sağolun.salı günü kalbinin durduğunu öğrendikten sonra ilaç vermişti doktorum. vajinadan yerleştiriliyo.ilaç sayesinde bebeği cuma günü düşürdümMegabitli meyraa sizin hamis oldugunuzu ogrenince cok sevinmistim.. Simdi okuduklarima inanamadim yaa com gecmis olsu canlarim.. Cok uzuldm. Bana cok yardimci olmustunuz
cnm benim ya Allah yardımcın olsun umarım iyi haberlerle dönersin aramıza bağcılar araştırmada tanıdığım kimse yok yardımcı olabilecek birilerini bulursun inşallah kartal araştırmada 2 kuzenim doktor oraya yolun düşerse yardımcı oluruz seve seve.....kızlar sağolun.salı günü kalbinin durduğunu öğrendikten sonra ilaç vermişti doktorum. vajinadan yerleştiriliyo.ilaç sayesinde bebeği cuma günü düşürdümcumartesi tekrar kontrole gittiğimde doktor içerde bişeyler var demişti. ilaç belki tamamen temizler dedik malum bebek gittiğine göre parça ne ki? ama olmamış tam temizlenmemiş. vakum yaptı tamamen temizlendi sormyın anam ağladı alınan parçalar patolojiye gönderildi
genetik araştırma yaptırmamız lazım bağcılar araştırmada tanıdığınız bize yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
benden haberler bu kadar iyi oldukça gelirim yine...
kendinize dikkat edin
off off sinir ediolar adamı yacnm ne doktor bakıyo ne macunu keçiboynuzunu yiyo neymiş tatildeymiş bende dedim sen kendine toz kondurmadığın için böle yapıyorsun ilerde çok pişman olursun yumurtalığım tek ve erken menapoz kesin sonra başına çok vurursun ama benim vicdanım rahat olur çünkü elimden geleni yaptım........elbet tedbir bizden tevekkül ALLAH a ama sadece tevekkülle yetiniyo arkadaş keyfi bilir
canım benim geçmiş olsunn Allah yardımcın olsun..kızlar sağolun.salı günü kalbinin durduğunu öğrendikten sonra ilaç vermişti doktorum. vajinadan yerleştiriliyo.ilaç sayesinde bebeği cuma günü düşürdümcumartesi tekrar kontrole gittiğimde doktor içerde bişeyler var demişti. ilaç belki tamamen temizler dedik malum bebek gittiğine göre parça ne ki? ama olmamış tam temizlenmemiş. vakum yaptı tamamen temizlendi sormyın anam ağladı alınan parçalar patolojiye gönderildi
genetik araştırma yaptırmamız lazım bağcılar araştırmada tanıdığınız bize yardımcı olabilecek birileri varsa yardımcı olabilir misiniz
benden haberler bu kadar iyi oldukça gelirim yine...
kendinize dikkat edin
böle işte ezelciğim hayırlısı olsun napalım....off off sinir ediolar adamı ya
yanii canım yapcak bşe yok tam olarak anlatamıorz heralde salladıklarına göreböle işte ezelciğim hayırlısı olsun napalım....
birde pazar günü kaynananm soğan suyu iç bol bol ayşe böle hamile kalmış demezmi iyice zıpladı sinirim ağladım dedim kimsenin ayıbını vurmam yüzüne hanım komşusuna ne demişse bana akıl veriyo birde oğlunu bilse ...Allahım herkesi sınıyor ama inan artık sallamayacağım olursa olur bana sahilde otururken doktora gideriz bakarız olmazsa evlatlık alırız diyo ama kılı kıpırdamıyoyanii canım yapcak bşe yok tam olarak anlatamıorz heralde salladıklarına göre
canım imkanın warken nie ewlatlık alıokibirde pazar günü kaynananm soğan suyu iç bol bol ayşe böle hamile kalmış demezmi iyice zıpladı sinirim ağladım dedim kimsenin ayıbını vurmam yüzüne hanım komşusuna ne demişse bana akıl veriyo birde oğlunu bilse ...Allahım herkesi sınıyor ama inan artık sallamayacağım olursa olur bana sahilde otururken doktora gideriz bakarız olmazsa evlatlık alırız diyo ama kılı kıpırdamıyo