Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Sancin cok olur bnim ilki kimyasaldi o ay inanilmaz sancim ve kanamam olmustu.
hımm sanada çok geçmiş olsun. o sancıdan sonra bidaha öyle bi sancı yaşamadım düşsün diye egzersiz falanda yaptık. sanırım ilacında etkisiyle çabuk kanama başladı öyle saatlerce sancı çekmedim. hala sancı var ama çok hafif:44:

hımm sanada çok geçmiş olsun. o sancıdan sonra bidaha öyle bi sancı yaşamadım düşsün diye egzersiz falanda yaptık. sanırım ilacında etkisiyle çabuk kanama başladı öyle saatlerce sancı çekmedim. hala sancı var ama çok hafif:44:

Bi gun cektim bende sadece cok küçüktü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen adet olmamistin degil mi. Hep testlerinde negatifti yanlis hatirlamiyorsam. Ama nasil olmuski anlamadim. Cok cook gecmis olsun canim. Allah en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip eder insallah

Samsung Note 3

Evet canım adet olmamıştm 12 gün geçince test yapmıştım cikmamisti sonra araya bayram falan girdi tatile falan gittik geldik 25 gün olmuştu test yaptım çift çizgi. Sonra kan verdim sekreter pozitif dedi. Ama 1 gün sonra aşırı ağrı ile düşük yaptım. Bebeğimi o şekilde görmek çok üzdü beni ama nasip Rabbim hayirlisini versin inş hepimize

Evet canım adet olmamıştm 12 gün geçince test yapmıştım cikmamisti sonra araya bayram falan girdi tatile falan gittik geldik 25 gün olmuştu test yaptım çift çizgi. Sonra kan verdim sekreter pozitif dedi. Ama 1 gün sonra aşırı ağrı ile düşük yaptım. Bebeğimi o şekilde görmek çok üzdü beni ama nasip Rabbim hayirlisini versin inş hepimize

Canim ya cok gecmis olsun belki oncesinde ciksaydi daha dikkatli olurdun. Neden dusuk oldu bilmiyorum ama. Cok uzulme lutfen nasip. Insallah saglikli evlatlar verir Allah im bizlere en yakin zamanda

Samsung Note 3

Kızlar acil yardımm nolurr!
Adetime 10 gun olmasına ragmen kasıklarım cok ağrıyor.oturunca alttan bıcak sokuyorlar sanki hemen ayaklanıyorum.geceleri yatarken ağzımın tadı bozuk oluyor ve midem hafif bulanıyor.göğüslerim dolgun fakat arada sancı giriyor üzerine yatamıyorum.doktora gitmeye korkuyorum.ilk defa böle oldum.bu ay kendime söz vermiştim kafama takmıcam diye o şekilde rahat haraket ettim yumurtlama zamanımıda unutmadım o aralar ilişki yaşadım.acaba hamilemiyim ilk defa böle oldum bazen elektrik carpması gibi oluyor bugun dar kot giydim o kotu giymez olaydım sanki rahmimde bir top var o kot belimi sıktığı için o topu dısarı atacakmıs gbi gelior.psikolojik deil psikolojik olduguna inanmıyorum.cunku gercekten canım acıyor.bugun iş yerinde ani gelen bir sancı yuzunden sandalyenin üstünde otururken bianda yere kapaklandım :) rezil oldum.bu sancı nedir deneyimi olan varmı.gazda deil bu zannetmiorm gaz olsa cıkar gider.bende öle sorun olmadı buzamana kadar nedir bu acaba yasayan bilen varmı.hamilemiyimki ben acaip seyler yasıorm bu aralar nolur bana yardım edin

Kızlar acil yardımm nolurr!
Adetime 10 gun olmasına ragmen kasıklarım cok ağrıyor.oturunca alttan bıcak sokuyorlar sanki hemen ayaklanıyorum.geceleri yatarken ağzımın tadı bozuk oluyor ve midem hafif bulanıyor.göğüslerim dolgun fakat arada sancı giriyor üzerine yatamıyorum.doktora gitmeye korkuyorum.ilk defa böle oldum.bu ay kendime söz vermiştim kafama takmıcam diye o şekilde rahat haraket ettim yumurtlama zamanımıda unutmadım o aralar ilişki yaşadım.acaba hamilemiyim ilk defa böle oldum bazen elektrik carpması gibi oluyor bugun dar kot giydim o kotu giymez olaydım sanki rahmimde bir top var o kot belimi sıktığı için o topu dısarı atacakmıs gbi gelior.psikolojik deil psikolojik olduguna inanmıyorum.cunku gercekten canım acıyor.bugun iş yerinde ani gelen bir sancı yuzunden sandalyenin üstünde otururken bianda yere kapaklandım :) rezil oldum.bu sancı nedir deneyimi olan varmı.gazda deil bu zannetmiorm gaz olsa cıkar gider.bende öle sorun olmadı buzamana kadar nedir bu acaba yasayan bilen varmı.hamilemiyimki ben acaip seyler yasıorm bu aralar nolur bana yardım edin

Kuzucum ben cokta anlamam ama bu tip belirtiler yasayip hamile olan cok gordum bu formda psikolojik yada baska bisey degilse neden olmasin bat ne zqman

Canim ya cok gecmis olsun belki oncesinde ciksaydi daha dikkatli olurdun. Neden dusuk oldu bilmiyorum ama. Cok uzulme lutfen nasip. Insallah saglikli evlatlar verir Allah im bizlere en yakin zamanda

Samsung Note 3

Çok saol tatlım çalışmalara tam gaz devam Rabbim en kisa zamanda yüzümüzü guldursun inşallah

Çok saol tatlım çalışmalara tam gaz devam Rabbim en kisa zamanda yüzümüzü guldursun inşallah

Ben gecen ay ilk kez ovu test kullanmistim gunlerce pozitif cikmisti meger yumurtam catlamamis. Gec adet olmustum yaklasik iki hafta bu ay cift cizgi cikinca degerlendirdim hep. Hayirlisi bakalim ne olucak. Doktor obur ay tekrar klomen verdi. Adet olursam 3. Gunden itibaren 5 gun kullanip 14. Gun doktora gidecegiz. Mesela ben bu ay cizgileri 12 ve 13. Gun gormustum galiba. Demekki 14 unde yada 15 16 da catliyordur. Cunku ben ondan onceki 2 ay da klomen kullandim dr yumurta takibi yapmisti. Hep 14. Gun cagiriyo beni. Bazi arkadaslari okumustum 12. Gun gitmisler hep

Samsung Note 3

sağol canım napim olacağı varmış. iyiyim ben:KK6:doktorum kürtaj yapmıcam dedi zaten:KK25: bu kadar erken düşükler sorunu olduğu için oluyomuş ebe hanım falan çok iyiler çok ilgileniyolar sağolsunlar:44:

Oy bilim çok üzüldüm tatlim Rabbim sabir versin. İnşallah en Lisa surede sorun hallolur ve sende saglikli bir bebeğe sahip olursun bitanem.

Herkese merhaba. Umarim herkesler iyidir. Birkaç üzücü haber okudum Rabbim cumlemize saglikli gebeliklerde nasip etsin inşallah hep dualarimdasiniz. Annem geldi distim bizde hala gelen giden. 13 ağustos oğlumun doğum günü onun hazirliklari var. Sonraki inşallah 26 ağustosta bir hafta Eneze gidicez Esim sağolsun tatilde havuza gidemeyeceğim için enezden yazlik tutmuş kayınvalidelerle gidicez. Daha öncede gitmistik keyifli oluyor herşey doğal tarladan günlük sut yumurta. Ve miss gibi doğa.
Simdilik cok şükür minik kizik ve ben iyiyiz. Cumartesi ikili test sonucunu alacagiz. İnşallah sonuçlarda güzel cikar.

Kendinizeviyi bakin canlar.

Sevgiler

Ay meyracim yaa çok üzüldüm umarim herşey hallolmustur canim.

maalesef canim .bugun 13 gun oldu hala yok birde habeeim yok annesiyle tatile gitmis memlekete.beni bu halimde birakip gitti.donermi donmezmi bilinmez ama haketmedim.bir sigara icme dememin yuzunden annesibi cagirdi oda kocamin elinden tutup goturdu.bunalima girdim resmen

bitli bebeginimi kaybettin.cok uzuldum noldu canim ne zamn.ayyy inan icim gitti

maalesef canim .bugun 13 gun oldu hala yok birde habeeim yok annesiyle tatile gitmis memlekete.beni bu halimde birakip gitti.donermi donmezmi bilinmez ama haketmedim.bir sigara icme dememin yuzunden annesibi cagirdi oda kocamin elinden tutup goturdu.bunalima girdim resmen

Canim ya bu adamlar neden bu kadar anaci bende çok çektim kaynanamdan ama bu kadari fazla. Sen çok temiz yürekli bir arkadasimsin. Bu Rabbimin sana bir iltihabi bence. İnşallah saglikli kararlar verirsin canim. Böylesi bir kadina yapilmamali hele yarali bir kadina. Rabbim islah
etsin ne diyim çok uzuldum.

Oy bilim çok üzüldüm tatlim Rabbim sabir versin. İnşallah en Lisa surede sorun hallolur ve sende saglikli bir bebeğe sahip olursun bitanem.
inşallah canım bakalım sonuç ne çıkacak:44:
bitli bebeginimi kaybettin.cok uzuldum noldu canim ne zamn.ayyy inan icim gitti
öyle oldu canım yaa:44: genetik araştırma yapılcak artık...
beni boş ver canım sen iyi ol:KK31:

Son düzenleme:
inşallah canım bakalım sonuç ne çıkacak:44:

öyle oldu canım yaa:44: genetik araştırma yapılcak artık...
beni boş ver canım sen iyi ol:KK31:

cok uzuldum inan .ne aci bisey.skma canini.bak ben ne haldeyim bebegimi kaybettim ustune birde esim evi terketti ikihaftadir yok.annesi resmen. elinden tutup goturdu..cok yanlizim .ama senin esin yaninda bir de boyle dusun

cok uzuldum inan .ne aci bisey.skma canini.bak ben ne haldeyim bebegimi kaybettim ustune birde esim evi terketti ikihaftadir yok.annesi resmen. elinden tutup goturdu..cok yanlizim .ama senin esin yaninda bir de boyle dusun

orası öyle canım...
ya bu işin içinde bi iş var yada ben çok safım bilemedim... yüzyüze konuşabildiniz mi o günden sonra?:KK31:

orası öyle canım...
ya bu işin içinde bi iş var yada ben çok safım bilemedim... yüzyüze konuşabildiniz mi o günden sonra?:KK31:

hatasiz olmama ragmen terketmesine ragmen kac defa konusalim dedim.kabul etmedi bitti meyra neyin pesindesin dedi.bende bisey demedim.sonra kendisi bulusmak istedi sanki sevgilisitimde disarda bulusalim diyo evine gelio konusmasi gerekirken.bulustgunda anlasmali bosanalim dicekmis guzellikle bitsin meyra.sanirim hicbirsey talep etmemem icin.bu dahada zoruma gitti.

X