- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.201
Baktim burda kimsecikler yok orda takilip bilgi ediniyorum bende:)) ins gelen olur baska topik acacaklardi gerci ama :stasinipta bizemi haber vermediler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Baktim burda kimsecikler yok orda takilip bilgi ediniyorum bende:)) ins gelen olur baska topik acacaklardi gerci ama :stasinipta bizemi haber vermediler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kizlar.nasilsiniz.ne var ne yok.
eh işte canım bende düşük yaptım bu ay malesef.sen nasılsın toplanabildin mi?ve korunuyor musun yoksa devam mı?
kızlar selamlar
bu ikinci oldu.beimkinin kalbi durmuş, doktorum kesinlikle genetik bişey var çünkü büyüklüğü çok iyi dedi mutlaka eşinide senide araştırıcaz dedi
kürtaj yapıp rahimin yapısını bozmak istemiyorum dedi. küçük bi hap verdi onu rahim ağzına mı ne yerleştiricez kendisi düşsün diye. olmazsa vakum yaparız dedi kürtaj yapmak istemiyorum dedi. bekliycez bakalım:44:
sağol canım napim olacağı varmış. iyiyim bencanım geçmiş olsun çok üzüldüminş. kendisi düşer kürtaja gerek kalmaz
kızlar selamlar
bu ikinci oldu.beimkinin kalbi durmuş, doktorum kesinlikle genetik bişey var çünkü büyüklüğü çok iyi dedi mutlaka eşinide senide araştırıcaz dedi
kürtaj yapıp rahimin yapısını bozmak istemiyorum dedi. küçük bi hap verdi onu rahim ağzına mı ne yerleştiricez kendisi düşsün diye. olmazsa vakum yaparız dedi kürtaj yapmak istemiyorum dedi. bekliycez bakalım:44:
Normal dogumla dussun diye kc haftalikti
kızlar selamlar
sağol canım napim olacağı varmış. iyiyim bendoktorum kürtaj yapmıcam dedi zaten bu kadar erken düşükler sorunu olduğu için oluyomuş ebe hanım falan çok iyiler çok ilgileniyolar sağolsunlar:44:
kızlar selamlar
Canim herseyde vardır bir hayır. Bende düşük yaptım. 1 günlük tattım bu duyguyu. Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun inşallah
Canim herseyde vardır bir hayır. Bende düşük yaptım. 1 günlük tattım bu duyguyu. Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun inşallah
Yaaa kizlar cook uzuldum .. Rabbim yardimciniz olsun. Ne mutlu oluyoruz burda bizlerle paylasinca hamis haberinizle. inanin yegenlerimi kaybediyo gibi oluyorum eminim herkes oyle hissediyordur. Suphesiz hayri hikmeti vardir kislar. Rabbime tam teslimiyette olalim insallah
sağolun kızlarCannm gecmis olsun cok uzuldum rabbim sabir versin
öyle olur inşallah da fena zorluyo cnm yaKanamayla duser adet gibi olur cok kucuk.
sağolun kızlar
önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah
öyle olur inşallah da fena zorluyo cnm yadeli gibi sancı çektim şuan bişey yok doğumla adet arası saçma sapan bişey yaşıyorum