-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.041
Canim okudum Meryem süresini ve secdeyide yaptım ama sadece 3 gün sabah akşam icebildim 10gun geçince kan verdim negatifti bakalım yarın gitmeyi düşünüyorum doktora
cok fazla suda bekleyınce kotu kokusu oluyomus sanırım. pekı belırtın war mı ?
Sağ kasigimda sürekli bi ağırlık hissediyorum bir haftadır baş dönmesi mide bulantısı var ama demirim düşük ondan olabilir idrarim sarı ve sarımsı yapışkan akintim var bilmem bunlar belirtimi evet canım tadı kokusu çok kötü oldu icemedim
günaydın cnmgünaydınnnnn
gelmezmiyim bak geldim sende gelince vedalaşırız:)hıc gırmeyecekmısınız buraya ya vedalasma flnhayırlı yolculuklar sımdıden ablacım ve ezel hayırlı yolculuklar dıkakt edın kendınıze :*:*
günaydın cnm
yok cnm aynı valla kafayı yedirtecek bana bu aynasılsın kuzu warmı bişe?
yok cnm aynı valla kafayı yedirtecek bana bu ay
bişey yokki ezelim hiçbişey hissetmiyorum bebekten yana sadece göğüslerim şiş o bakımddan sanki geç olacam haninie ya ne güzel işte allala
bişey yokki ezelim hiçbişey hissetmiyorum bebekten yana sadece göğüslerim şiş o bakımddan sanki geç olacam hani
ne bilim çok okudum burda daha 1 hafta var batlarına mide bulantısı sık idrar bir sürü belirtiyle anlıyorlar ya bana bu durum anormal geliyo sanki olsa anlarım gibi ama tabi belli olmaz yinede:44:sen öğlenmi gidiyorsun yolculuk nezaman?ya canım zaten hissetsen tuhaf olurdu göğüslernn şiş olmasıda normal hamile olsanda olabılır yani bu
ne bilim çok okudum burda daha 1 hafta var batlarına mide bulantısı sık idrar bir sürü belirtiyle anlıyorlar ya bana bu durum anormal geliyo sanki olsa anlarım gibi ama tabi belli olmaz yinede:44:sen öğlenmi gidiyorsun yolculuk nezaman?
günaydın cnm bizdemi anormallik var acephatırlarsan benimde sadece göğüslerim acıyordu başka bir belirti yoktu kuzum
ne bilim çok okudum burda daha 1 hafta var batlarına mide bulantısı sık idrar bir sürü belirtiyle anlıyorlar ya bana bu durum anormal geliyo sanki olsa anlarım gibi ama tabi belli olmaz yinede:44:sen öğlenmi gidiyorsun yolculuk nezaman?
cnm inşallah vardır da hissetmiyorumdurcanım o yaşanan belirtiler psikolojik zaten adet günü geçmeden belirtiyi asla anlayamayacağımızı söylüo doktorlar ben bayramın 3. günü çıkıyorum yola canım bayramda burdayız
cnm inşallah vardır da hissetmiyorumdurpsikolojim çokk sağlamdır kaç gün tatil peki bayramdan sonra
hele bir de bakim :akıntı,arada bir hazımsızlıktan kaynaklı böle mide kalkması çoğunlukla akşamları ama birde halsizlik,göğüslerimdede şişkinlik ama çok ağrı yok bunlar belirti olabilirmi kihatırlarsan benimde sadece göğüslerim acıyordu başka bir belirti yoktu kuzum
ok oh ne güzel dinlenirsiniz mis gibi......bende 8 inde burdayım kısmet olursa:))bayramdan sonra 10 günn