Bütün umudumuz ağustosa kaldı

ben hala regl olamadım doktora da gidemedim. Bi doktor tanıdıkla karşılaştım beta hcg yi gösterdim. Tekrar yaptır dedi.
:44:

ben hala regl olamadım doktora da gidemedim. Bi doktor tanıdıkla karşılaştım beta hcg yi gösterdim. Tekrar yaptır dedi.
:44:

başka bir doktora daha göster bazen hata yapılabiliyor. İnşallah öyledir seninki de hiç bir şeyin yoktur umarım. Reglde 4 ya da 6 hafta sürebilirmiş kürtaj sonrası ben 28. günümde oldum allaha şükür o zamana kadar psikolojim çok kötüydü şimdi daha rahatım. sende regl olunca rahatlarsın ama yeniden bir doktora görün bence hemen en azından kafan rahatlar.

Benim de umudum ağustos artık bu ay da olmazsa bana doktor yolu görünür ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ayni durumdayim. Bu ay da olmazsa artik doktora gitmeyi dusunuyorum. Neden olmadigini biliriz en azindan...

Slm kizlar bende agustosa umut baglayanlardanim yarin doktora gidecem.bakalim ne dicek benim uc bucuk sene vajinismusla gecti alti aydirda duzeldim neticede dort yildir olmadi iste..(

Kizlar havuc-incir kuru uygulayan var mi aranizda? Ona ne zmn baslaniyo? Adet gunu baslasam sorun olmaz heralde dimi?

Kizlar havuc-incir kuru uygulayan var mi aranizda? Ona ne zmn baslaniyo? Adet gunu baslasam sorun olmaz heralde dimi?

Adetin 4/5 gnü baslayabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ayni durumdayim. Bu ay da olmazsa artik doktora gitmeyi dusunuyorum. Neden olmadigini biliriz en azindan...

Cnm ben bu ay preseed kullancm ovülasyon testiyle e bide soğan kürüne de başladım en azından denemedigim şey kalmasın 😃

Cnm ben bu ay preseed kullancm ovülasyon testiyle e bide soğan kürüne de başladım en azından denemedigim şey kalmasın 😃

benimde ikinci olacak preseed

Preseed nekadara ve nerden aliyorsun cnm ?

preseed kuruluk için kullanıyorsunuz değil mi. internette baktım çok pahalı ya

Babystart marka . gg den aldim yuz tl. Sanirim iki cesit var biri kayganlastirici olabilir. Bunun amaci vajen sivisinin yetersiz yada asidik olmasi durumunda spermin yasama sansini artirmasi.. saglikli bir insanda sorun olmayabilir ama vajen sivisindaki asit orani spermi yasatmiyormus.

Kizlar nasil gidiyo.

benim dun uzayan akintim vardi daha 13.gunum normalde duzenliydi adetim ama aylardir sasiyor. 33 31 30 25 en son 35 gunde oldum hatta.

Ne demek oluyo bu simdi anlamadim. Erken mi yumurtluyorum yani?

evet bazı kadınların vajen sıvısı spermi öldürebiliyo bile. belgeselde izlemiştim. ama ben bunların sadece kayganlaştırmasını sağlasın ki başka bir şey kullanılmasın diye biliyodum.

evet bazı kadınların vajen sıvısı spermi öldürebiliyo bile. belgeselde izlemiştim. ama ben bunların sadece kayganlaştırmasını sağlasın ki başka bir şey kullanılmasın diye biliyodum.

Cnm iste deniliyorki bu sivi vajen sivisnin olmasi gerektigii ph ta o yuzden spermin katedecegi yollarda canli kalmasini sagliyormus.. ben gecen ay aldim kullandim bisey olmadi ama kullananlar memnun bu ay yine denicem yaklasik dokuz kullanimlik

Cnm iste deniliyorki bu sivi vajen sivisnin olmasi gerektigii ph ta o yuzden spermin katedecegi yollarda canli kalmasini sagliyormus.. ben gecen ay aldim kullandim bisey olmadi ama kullananlar memnun bu ay yine denicem yaklasik dokuz kullanimlik

oo dokuz ise iyimiş. bir de hareketsiz spermlere destek veriyo en güzeli o zaten.

Merhaba kızlar bende preseed sipariş ettim bugün yarın elimde olur ama içimde de bir korku var acaba yan etkisi varmıdır, biliyor musunuz acaba?

ben tam 16 günlük bir gecikmeyle karşı karşıyayım.dr gittim dün.yumurtan çatlamış dedi fakat ben hastalanmadım daha.tüm test sonuçlarım da iyi.hamile de diilim.ama adam anlam veremedi yani dr lar da bazen sebep bulamıyo.psikolojik diyolar .bu ay da olmazsa ağustosa doğru yol alcaz

Merhaba kızlar bende preseed sipariş ettim bugün yarın elimde olur ama içimde de bir korku var acaba yan etkisi varmıdır, biliyor musunuz acaba?

ben 3 kutu kullandım canım ondan ama malesef faydası olmadı bana. doktor kontrollerim yapılıyor canım bende herhangi bir yan etkside olmadı öyle. ama işe yarayan çok fazla canım bir dene. ben acaba o mu engelliyo diye bıraktım 3 aydır kullanmayı ama birşey değişmedi. nasip olucaksa her türlü her soruna rağmen oluyor ama olmayınca da olmuyor işte

Dediğin gibi her şey nasip kısmet işi. Belki rabbim onu vesile eder diye deneyeceğim yeni düşük yaptım hemen olsun istiyorum. Her şeyi denerim gibi geliyor şuan bana. Senin kaç yıldır olmuyor bebeğin rabbim inşallah verir en kısa sürede. Kontrollerin bir bitsin, tedavi olacaksan ol bak gör bebişin hemen gelir o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…