• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün umudumuz ağustosa kaldı

tadi gerçekten çok kötü, acı:37: ben bi de incir, havuç kürünü yapmaya başlıcam. sahurda incir kaynattım ama içmedim. çarşır ile karıştırmayım dedim. havuçta az önce kaynattım. iftardan sonra içicem. sahurda da çakşır içicem. gerçi geç kaldım ben bu ay için. ovulasyonum pazar günü. ama ağustosa kadar yararı olur inşallah.

Çakşırın faydası olur kesin o zamana kadar sen onu iç hem de içir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çakşırın faydası olur kesin o zamana kadar sen onu iç hem de içir:)

malesef canım çakşır mevzusunu kapattı eşim. 2.ye içti bi dahada içmiyorum dedi! azıcık tadı güzel olsaydı ya:19: ben bile içemicem artık. resmen midem bulandı içerken... ama incir-havuç kürünün tadı süper. ona devam ediyorum.

malesef canım çakşır mevzusunu kapattı eşim. 2.ye içti bi dahada içmiyorum dedi! azıcık tadı güzel olsaydı ya:19: ben bile içemicem artık. resmen midem bulandı içerken... ama incir-havuç kürünün tadı süper. ona devam ediyorum.

Amaaan hadi ya Ayy bizimki de içmezse çok fena :))

içerse şanslısın. cidden kötü yaa ıyykk... bide ben haşladığım incirler ziyan oluyor die üzülüyorum. suyu çıkınca yenmiyorlarda garip bi hale geliyor. onları haşlamayıp yesem, havucun suyunu içsem olur mu acaba.

içerse şanslısın. cidden kötü yaa ıyykk... bide ben haşladığım incirler ziyan oluyor die üzülüyorum. suyu çıkınca yenmiyorlarda garip bi hale geliyor. onları haşlamayıp yesem, havucun suyunu içsem olur mu acaba.

Olur tabi kuzum ama suyu kendinden daha etkiliymis saracoglu öyle demişti. Bi ara ben de içiyodum havuç suyu sonra bıraktım. Hatta bişey diyim mi erkekler de içsin diye okumuştum ya da duydum :)

ay gerçekten de berbat ya. eşime aldım 1-2 bardak içti kaçtı. bi de macun almıştım o da zehir gibi. sürekli kaytarıyor. gel diyorum ben senin yağını suyunu bi katıyım espiriyle veriyim diye. birini alıyosa diğerini almıyo düzenli de kullanmıyoruz hayırlısı. :ssz:

bi şekilde ikna et canım ama tadı da kokusu da gerçekten çok kötü.

şeker ve sütle yapılan bi tatlı var. öyle denesene veya muhallebi tarzı bişeyle karıştır böylece ziyan olmaz :44:

Olur tabi kuzum ama suyu kendinden daha etkiliymis saracoglu öyle demişti. Bi ara ben de içiyodum havuç suyu sonra bıraktım. Hatta bişey diyim mi erkekler de içsin diye okumuştum ya da duydum :)

benimki artık iç dediğim hiçbişeyi içmez bence. kızdım ona zaten bi daha bişey demem! ben sanki keyfimden içiyorum, herşey bebek için :88:
bugün yada yarın ovulasyon günüm olması gerek. bu geceyi değerlendirdik. artık olduğu kadarıyla napiimm elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ben. Allah Kerim:109:

Kızlarrrr bu aralar çok yoğunum sürekli bakamıyorum buraya 😞 sabırsızlıkla adet olacagım günü bekliyorum gelsin ki gonal f e başlayalım siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bu ara folik siti ve glkofeni çok ihmal ettim 😞

iPad 'den gönderildi

benimki artık iç dediğim hiçbişeyi içmez bence. kızdım ona zaten bi daha bişey demem! ben sanki keyfimden içiyorum, herşey bebek için :88:
bugün yada yarın ovulasyon günüm olması gerek. bu geceyi değerlendirdik. artık olduğu kadarıyla napiimm elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ben. Allah Kerim:109:

Ne güzel ya o önemli günleri degerlendiriyosun. Bana bi denk gelmedi de ona yanarım :)

Ne güzel ya o önemli günleri degerlendiriyosun. Bana bi denk gelmedi de ona yanarım :)

Denk getirmek senin elinde canım. O günlere kadar yakınlaşma, bi şekilde uzak durmasını sağla, sadece ovulasyon dönemi izin ver😉
Bizim bu ay 2. çalışmamız. Bi daha da olmaz zaten. Hem ramazan hem benimkinin işi başından aşkın. Yanına yaklaştırmıyor, ben bi şekilde aklını çeldim😈

Kızlarrrr bu aralar çok yoğunum sürekli bakamıyorum buraya 😞 sabırsızlıkla adet olacagım günü bekliyorum gelsin ki gonal f e başlayalım siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bu ara folik siti ve glkofeni çok ihmal ettim 😞

iPad 'den gönderildi

Biz aynı bıraktığın gibiyiz canım. Senin yumurtlamada mı sorun vardı, gonalf yumurta oluşumu için iğne bildiğim kadarıyla. Sen incir- havuc kürünü denedin mi? Oda yumurta geliştiriyor da. Biz ilaç değilde kürlerle bişiler yapmaya çalışıyoruz. Ben 3-4 gün içtim valla ovulasyon akıntım geldi çok güzel hissettim yumurtladığımı. Zaten sorun yoktu ama daha da destekledi sanki.

010712

iPad 'den gönderildi

Ayy folik asiti bir iki aydır ben de içmiyorum. 8 aydır yeterince içtim zaten maşallah folik asit ağacı çıkacak içimden :)) havuç kürüne başlarım tekrar heralde. Eskiden agriyodu kasigim yumurtlama zamanı artık agrimaz oldu.havuc içeyim de bari çatlamasina yardimci olsun

Denk getirmek senin elinde canım. O günlere kadar yakınlaşma, bi şekilde uzak durmasını sağla, sadece ovulasyon dönemi izin ver😉
Bizim bu ay 2. çalışmamız. Bi daha da olmaz zaten. Hem ramazan hem benimkinin işi başından aşkın. Yanına yaklaştırmıyor, ben bi şekilde aklını çeldim😈

Bi kaç günden adet olurum heralde. Ovulasyon zamanı bayrama denk geliyo sanırım. Tatile gitcez inş orda da bi aksilik çıkmaz ya valla dövesim geliyo adamı :) cilve yapsam nolcak sanki uyuyo kalıyo :))

Bende geldim aranıza Selamın aleyküm :)

Kızlar günaydın herkese bende katıldım aranıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, 1 ay önce kürtaj oldum. Geçen hafta eşimle 3 kere korunmadan birlikte olduk. Bu hafta karnım göğüslerim şiş şişler ve akıntım arttı gibi. hamile kaldığım zamanda bir hafta sonrasında aynı belirtileri yaşamıştım. Çok ümitlemek istemiyorum. Ben kendimi adet olacağım diyerek sakinleştiriyorum. Haftasonuda lazer epilasyon için randevu almıştım. Acaba hamile olabilir miyim böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu? Olduysa sonucu nasıldı? Birde bu durum hormonlarımla alakalı olabilir mi?

Merhaba kızlar, 1 ay önce kürtaj oldum. Geçen hafta eşimle 3 kere korunmadan birlikte olduk. Bu hafta karnım göğüslerim şiş şişler ve akıntım arttı gibi. hamile kaldığım zamanda bir hafta sonrasında aynı belirtileri yaşamıştım. Çok ümitlemek istemiyorum. Ben kendimi adet olacağım diyerek sakinleştiriyorum. Haftasonuda lazer epilasyon için randevu almıştım. Acaba hamile olabilir miyim böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu? Olduysa sonucu nasıldı? Birde bu durum hormonlarımla alakalı olabilir mi?

Canım Merhaba inşallah hamilesindir ama hamilelik şüphen varsa lazere gitme çok sakincaliymis. Ben de gidiyodum başta ama bıraktım artık yumurtaliklara zarar veriyo diye. Henüz hamile Kalamadim ama korku işte :)

Canım Merhaba inşallah hamilesindir ama hamilelik şüphen varsa lazere gitme çok sakincaliymis. Ben de gidiyodum başta ama bıraktım artık yumurtaliklara zarar veriyo diye. Henüz hamile Kalamadim ama korku işte :)

Evet canım yumurtanın kalitesini falan etkiliyormuş bende duydum. Ama hamileliği önlüyor diye bir şey yok ben hastanede yaptırıyorum. O kadar çok araştırdım ki inanamazsın. İnşallah sende en kısa sürede müjdeli haberler alırsın. Allah hepimize şirin mi şirin bebekler nasip etsin hayırlısıyla ve en kısa sürede.

Mrb hanimlar bizde 8 aydir deniyoruz olmadi henüz ve pko olduğumu ogrendim buna cok sinirim bozuluyor ovulasyon testi kullanıyorum 17. Gundeyim henüz bisi yok gogus acisi var akinti artti ama testler negatif hala.. ve 41 meryem suresi bol besmele oruc ibadetle Rabbim e yalvariyorum Allah kabul etsin ins cumlemize salih evlat bahsetsin..

Back