• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün umudumuz ağustosa kaldı

Dur bakalım hemen umudunu kesme canim ayniyiz seninle olurmu olur bi bakmissin hafta hamişiz:sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde goguslerim ve uclari cok kotu :(( Her an gelicek gibi su bi hafta gecsede olcaksak olsak ne olcaksa olsa pufff :banghead:

Bu gidişle sanırım her aya ayrı umut baglayacam :(

bende varım bende varım :34:
bugün adetimin son günü yarını boş geçip bir gün arayla çalışıcam bu ay sıkı tutuyorum anlayacağınız :26: ovulasyon testi, sıvı kontrolü ne varsa deneyeceğim ağustos 1 bir sonraki adet günüm Allahım inşallah bütün bekleyenlerle birlikte benide hamişlere dahil eder
belki ağustos hamişleri diye bi grubumuz bile olur kim bilir:16:

merhaba herkese ben forumu uzun süredir takip ediyorum burada yazılanları okudukça bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de tam tersi güzel haberleri gördükçe umutlarım artıyo. Ben de 7 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri de korunmuyoruz nisanda bi kimyasal gebelik yaşadım dünyam başıma yıkıldı sanki ama sonradan öğrendim ki birçok insanın başına gelebilen birşeymiş o günden beri de her ay bi umut inş. adet olmam diye bekliyorum ama bu ay da yine oldu maalesef adetlerim düzensizleşti iyice kaç doktora gittim biri bekle hormonların zamanla kendiliğinden düzene girer dedi en son gittiğim de lutenyl verdi bu düzensizlik yüzünden yumurtlama günümü tutturamıyoruz galiba dün incir-havuç kürüne başladım haftaya da soğan kürüne başlıycam inş. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin kimseye aratmasın ...

Amaaaan amannnn

Bizim de sınavımız bu galiba canım. Ben hayatta Allah'tan ne istediysem verdi çok şükür. Bir tek bebiş vermedi... Bunda da vardır bir hayır diyorum.

Bizim de sınavımız bu galiba canım. Ben hayatta Allah'tan ne istediysem verdi çok şükür. Bir tek bebiş vermedi... Bunda da vardır bir hayır diyorum.

Ayyyyy canımcım inan ki aynı şeyi geçen gün ben de dedim her istediğim oldu bi bu olmadı diye. Ama bide diyorum ki ben senin sevgili kulunum bu istediğimizi de verirsin sen diyorum

bende varımm bu ay Ramazan dolayısıyla kapalıyız agustosa ınsallah dualarınızı eksık etmeyın :42:

Benimde bugün doktorum yumurta yok dedi adett olmayı bekliyorum iğne tedrvaisine grçicez

iPad 'den gönderildi

Ayyyyy canımcım inan ki aynı şeyi geçen gün ben de dedim her istediğim oldu bi bu olmadı diye. Ama bide diyorum ki ben senin sevgili kulunum bu istediğimizi de verirsin sen diyorum

İnşallah canım bu kez de dualarımız kabul olur inşallah.
Bu arada bugün çakşır kökü aldım aktardan. Toz haline getirilmiş pakette satılıyordu. Üzerindeki tarife göre yaptım. 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çakşır atıp 10 dk demledirdim. Ilınınca içtik eşimle. İçmek istemedi baştan içsin die ben de içtim. Benim içmemin bi sakıncası olur mu ki? Tadı kötüydü o yüzden üzerine su ekledim biraz.

İnşallah canım bu kez de dualarımız kabul olur inşallah.
Bu arada bugün çakşır kökü aldım aktardan. Toz haline getirilmiş pakette satılıyordu. Üzerindeki tarife göre yaptım. 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çakşır atıp 10 dk demledirdim. Ilınınca içtik eşimle. İçmek istemedi baştan içsin die ben de içtim. Benim içmemin bi sakıncası olur mu ki? Tadı kötüydü o yüzden üzerine su ekledim biraz.

Aa ne güzel bak bide kullanmaz diyodun. Ben de bi çarşıya gittiğimde alcam inşallah. Sen de iç tabi canim. Yani okuduğum kadariyla bayanlar da içiyomus. Hadi Bismillah o zaman :)

Aa ne güzel bak bide kullanmaz diyodun. Ben de bi çarşıya gittiğimde alcam inşallah. Sen de iç tabi canim. Yani okuduğum kadariyla bayanlar da içiyomus. Hadi Bismillah o zaman :)

tadi gerçekten çok kötü, acı:37: ben bi de incir, havuç kürünü yapmaya başlıcam. sahurda incir kaynattım ama içmedim. çarşır ile karıştırmayım dedim. havuçta az önce kaynattım. iftardan sonra içicem. sahurda da çakşır içicem. gerçi geç kaldım ben bu ay için. ovulasyonum pazar günü. ama ağustosa kadar yararı olur inşallah.

Uffff zaman gecmiyor sanki siz napiyosunuz beeee sesiniz cikmiyor hic :confused:

Back