tadi gerçekten çok kötü, acıben bi de incir, havuç kürünü yapmaya başlıcam. sahurda incir kaynattım ama içmedim. çarşır ile karıştırmayım dedim. havuçta az önce kaynattım. iftardan sonra içicem. sahurda da çakşır içicem. gerçi geç kaldım ben bu ay için. ovulasyonum pazar günü. ama ağustosa kadar yararı olur inşallah.
Çakşırın faydası olur kesin o zamana kadar sen onu iç hem de içir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
malesef canım çakşır mevzusunu kapattı eşim. 2.ye içti bi dahada içmiyorum dedi! azıcık tadı güzel olsaydı yaben bile içemicem artık. resmen midem bulandı içerken... ama incir-havuç kürünün tadı süper. ona devam ediyorum.
Amaaan hadi ya Ayy bizimki de içmezse çok fena :))
içerse şanslısın. cidden kötü yaa ıyykk... bide ben haşladığım incirler ziyan oluyor die üzülüyorum. suyu çıkınca yenmiyorlarda garip bi hale geliyor. onları haşlamayıp yesem, havucun suyunu içsem olur mu acaba.
malesef canım çakşır mevzusunu kapattı eşim. 2.ye içti bi dahada içmiyorum dedi! azıcık tadı güzel olsaydı yaben bile içemicem artık. resmen midem bulandı içerken... ama incir-havuç kürünün tadı süper. ona devam ediyorum.
Amaaan hadi ya Ayy bizimki de içmezse çok fena :))
içerse şanslısın. cidden kötü yaa ıyykk... bide ben haşladığım incirler ziyan oluyor die üzülüyorum. suyu çıkınca yenmiyorlarda garip bi hale geliyor. onları haşlamayıp yesem, havucun suyunu içsem olur mu acaba.
Olur tabi kuzum ama suyu kendinden daha etkiliymis saracoglu öyle demişti. Bi ara ben de içiyodum havuç suyu sonra bıraktım. Hatta bişey diyim mi erkekler de içsin diye okumuştum ya da duydum :)
benimki artık iç dediğim hiçbişeyi içmez bence. kızdım ona zaten bi daha bişey demem! ben sanki keyfimden içiyorum, herşey bebek için :88:
bugün yada yarın ovulasyon günüm olması gerek. bu geceyi değerlendirdik. artık olduğu kadarıyla napiimm elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum ben. Allah Kerim:109:
Ne güzel ya o önemli günleri degerlendiriyosun. Bana bi denk gelmedi de ona yanarım :)
Kızlarrrr bu aralar çok yoğunum sürekli bakamıyorum buraya 😞 sabırsızlıkla adet olacagım günü bekliyorum gelsin ki gonal f e başlayalım siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bu ara folik siti ve glkofeni çok ihmal ettim 😞
iPad 'den gönderildi
Kızlarrrr bu aralar çok yoğunum sürekli bakamıyorum buraya 😞 sabırsızlıkla adet olacagım günü bekliyorum gelsin ki gonal f e başlayalım siz nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bu ara folik siti ve glkofeni çok ihmal ettim 😞
iPad 'den gönderildi
Denk getirmek senin elinde canım. O günlere kadar yakınlaşma, bi şekilde uzak durmasını sağla, sadece ovulasyon dönemi izin ver😉
Bizim bu ay 2. çalışmamız. Bi daha da olmaz zaten. Hem ramazan hem benimkinin işi başından aşkın. Yanına yaklaştırmıyor, ben bi şekilde aklını çeldim😈
Merhaba kızlar, 1 ay önce kürtaj oldum. Geçen hafta eşimle 3 kere korunmadan birlikte olduk. Bu hafta karnım göğüslerim şiş şişler ve akıntım arttı gibi. hamile kaldığım zamanda bir hafta sonrasında aynı belirtileri yaşamıştım. Çok ümitlemek istemiyorum. Ben kendimi adet olacağım diyerek sakinleştiriyorum. Haftasonuda lazer epilasyon için randevu almıştım. Acaba hamile olabilir miyim böyle belirtiler yaşayanınız oldu mu? Olduysa sonucu nasıldı? Birde bu durum hormonlarımla alakalı olabilir mi?
Canım Merhaba inşallah hamilesindir ama hamilelik şüphen varsa lazere gitme çok sakincaliymis. Ben de gidiyodum başta ama bıraktım artık yumurtaliklara zarar veriyo diye. Henüz hamile Kalamadim ama korku işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?