Dur bakalım hemen umudunu kesme canim ayniyiz seninle olurmu olur bi bakmissin hafta hamişiz:sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde goguslerim ve uclari cok kotu( Her an gelicek gibi su bi hafta gecsede olcaksak olsak ne olcaksa olsa pufff :banghead:
Bu gidişle sanırım her aya ayrı umut baglayacam
Aynen ben de
Amaaaan amannnn
Bizim de sınavımız bu galiba canım. Ben hayatta Allah'tan ne istediysem verdi çok şükür. Bir tek bebiş vermedi... Bunda da vardır bir hayır diyorum.
bende varımm bu ay Ramazan dolayısıyla kapalıyız agustosa ınsallah dualarınızı eksık etmeyın
Ayyyyy canımcım inan ki aynı şeyi geçen gün ben de dedim her istediğim oldu bi bu olmadı diye. Ama bide diyorum ki ben senin sevgili kulunum bu istediğimizi de verirsin sen diyorum
İnşallah canım bu kez de dualarımız kabul olur inşallah.
Bu arada bugün çakşır kökü aldım aktardan. Toz haline getirilmiş pakette satılıyordu. Üzerindeki tarife göre yaptım. 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı çakşır atıp 10 dk demledirdim. Ilınınca içtik eşimle. İçmek istemedi baştan içsin die ben de içtim. Benim içmemin bi sakıncası olur mu ki? Tadı kötüydü o yüzden üzerine su ekledim biraz.
Aa ne güzel bak bide kullanmaz diyodun. Ben de bi çarşıya gittiğimde alcam inşallah. Sen de iç tabi canim. Yani okuduğum kadariyla bayanlar da içiyomus. Hadi Bismillah o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?