Bütün umudumuz ağustosa kaldı

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Var mı benim gibi aguğtosa umut bağlayan 😊 buyrun birbirimize burda destek olalım

iPad 'den gönderildi

Bende varim ins hepimiz hamiş oluruz beklemeye devam calismaya devam yorulmak yok kizlar :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende varım. Düşükten sonra yasağımız bitti inşallah rabbim isteyen herkese verir. 11 ağustos doğum günüm bana en büyük hediye bebeğimle birlikte o günü kutlamak olur. Duy sesimiz allahım.

Amin inş g.olsun bende evleneli 1 ay oluyor cok erken aslinda ama istiyoruz bakalim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ins

Bende burdayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kizlar nasilsiniz calismalar nasil gidiyor

Bu ay çatlatma iğnesi yapılmıştı çok ümitli bekliyordum ki gece bütünumutlarım yıkıldı tam bir yıl oldu bebek düşünmeye başlayalımız rahim filmi de çektirdim bu ay temiz ama olmuyo bi türlü Allah I'm en kısa zamanda hepimize yaşatsın o en büyük mutluluğu

Allahim ins tez zamanda verir Bende burayi okudukca geriliyorum yeni evliyim bi yandan bazen hevesleniyorum ( Karisik duygular adetim 16 sinda gelicek 3 gundur falan kasik batmam var goguslerim agrio hafif bas donmem var az oncede canim tursu suyu istedi ne hikmetse sanirim hepsi piskolojik (((

Acaba ustune gorme dedikleri sey olabilir miki

Günaydın bayanlar 😂 bende adet olmayı bekliyorum hep düzensizde 18 inde olmam lazım hemenn soğan kürü bal tarçın çörek otu yapıcam bu ay ilaç almıycam vücuduma olursa amenna okmazsa ena zından şçim temizlenşr ama umutluyum olacak sanki 😊😊

iPad 'den gönderildi

Hiiiç gerilme bak ben mesela 2009 da yazmış olmuyor olmuyor diye remine bi bakıyorum bebeği olmuş doğmuş bide kocaman olmuş 😊 bizimde olacak bizde bu yazılarımıza bakıp gülücex 😊

iPad 'den gönderildi

Acaba ustune gorme dedikleri sey olabilir miki

Belli olmaz kuzucum sen duanı et olmazsa bu ay deniycez birbirimize destek olucaz 😊

iPad 'den gönderildi

Bu ay denediklerimizi deneyeceklerimizi hepsiniz paylaşalım olur ya birimize yararı dokunur. Ben soğan kürü ve bal tarçın çörek otuna dadanıyorum bu ay

iPad 'den gönderildi

bende varımm bu ay Ramazan dolayısıyla kapalıyız agustosa ınsallah dualarınızı eksık etmeyın

Evet bakalim ins hepimiz hamiş oluruz ve bunlara guleriz :) benim 7 gun var adete dayanamadim test aldim ama negatif cikti bi hafta bekleyelim bakalım ne olcak

Canım selam. Sogan kuru ve corekotu kurunu ayni anda kullanabilir miyiz bir sakıncası var miymis

ben de varımmm. büyük ihtimal haftaya regl olucam. doğal olarak umudum ağustosa kalıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…