• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün KV'ler sinir bozucu.

Bastan tavrini koyacak ayni eve cikmayacaktin. Emzirme konusunda haklisin ama tavrin ve tarzin çok ama çok çirkin. buyutecegin çocuğun seni ornek alacaginin farkında misin? Bu üslubunu en azindan çocuğun için değiştir. Karsindakini sevmiyor oluşun ya da onun hareketlerinin yanlis olusu seni ne yazik ki su üslubunda hakli kilmiyor.

Biliyorum, konuyu düzelttim zaten.

bence mamaya cocugu alısırrarak bebekle aradankı emzirme bagını koparmaya calsııyor.böylelikle cocugu kendine daha da alıstıracak bıberona mamayı koyup kendı verecek.senı kıskanıyor.cok fenalarrr

Bende öyle düşünüyorum ve öyle zannediyorum, ama böyle bişeyin olmasını istemiyorum

Canım kucağında minicik bebeğin var iken sinir krizi geçirip seni tekme tokat döven bir kocan var bunu sindirmişsin mama olayı hiçbirsey onun yanında. Bence fırsatın var ise kurtar kendini o aileden meleğinle mutlu bir hayat yaşayın beraber. Ve inşallah hayatın çoook güzel olur birlikte.
Az daha ZAMAN. Az kaldı.

Yok ben bu zamana kadar herşeyine "Tamam" dedim. Bugüne kadar hiç kavgamız olmadı, ama "Evlat" insan için gerçekten çok kıymetli, ve hassas oluyor, artık son zamanlarda bende kendimi tanıyamaz oldum, ama biraz tavrımı koysam, durum düzelir sanmıştım, ama nasılsa boşanacağım... :KK43:
Canım nasılsa boşanacagım diye bu kadar salma bence belki herşey yoluna girecek ama senin tavrın etkiliyor sen sakinligini koru istemiosan yine boşan :olamaz:

Yegenlerimi hep annem diye severim. Yakin oturuyoruz hepsi elimde büyüdü. Hic biri de anne demiyor bana :) embesil mi bunlar annesini ayirt edemesin. Allahtan anneleri sizin gibi garip alinganliklara sahip degil, bir kez daha sukrettim.
Biz aynı evde oturuyoruz, bebek ağlasa dayak yerim, ağlamasa "neden uyanmaz" derler, emziriyorum "mama verelim" derler, mama versek "çocuğu emzirmiyor fiziği bozulacak sanki" derler. Ben ne yapayım ya. Çok kişinin başına gelmiş böyle? Babaannesine "Anne!!" diyen

Yahu kaç yaşındasın sen çocuk tabiki sana anne diyecek annesi sensin. Ayrıca mamaları çöpe atmana sinirlenmiştir o da kadın para verip almış bu ne sinir bu ne öfke sende böyle. Biraz sakin ol kv ile geçinmeye çalış sonuçta hayat gülümsemek ve insanları kim olursa olsun sevmekle güzel. Kendine zindan etme hayatı da bu mutlu günleri de

Para verip almadı, ben almıştım olur olmaz diye?? Kadın çantamı karıştırmış almış mamaları içinden, kendi odasına şaklamış, bebeğimi tam emzireceğim, çıkarmış 3 mamayı da "Hangisini yapsam acaba?" diyor. Başınıza gelmediği için bilemezsiniz, çok ZOR

benim bir tanıdıgım vardı yurt dısında akraba evliliği yaptı tr den gitti. cok kucuk yasta . kv kb dan yana sanssızdı. kocası desen burada yüzüne güldü oraya gidince hevesi gecti.adamda aldatmak felan vardı . kadın oranın dilini ogrendi calıstı cabaladı üç çocuguna baktı arada esiyle barısıyor ama becerdi .

sen bu kayınvvalideyle zor devam edersin . ailene gidince sana bosan gelmidiyecekler .
devlet yardım yapmıyormu cocuk parası yokmu . esinde evliliği istiyorsa gelir seninle.
hayatı kendine darmı edeceksin yılllar sonra şunu cektim bunu cekttirdilermi diyeceksin

Çocuk parasını da, eşim kendi kontosuna almış, bana sormadan etmeden ???

Almanyadaymışsın neden devlete sıgınmıyorsun ? Çocugunda var sana her türlü yardımcı olurlar ?

Allah askina, senin cocugun dayak yiyor da hala bekliyorsun. Hangi cocugun iyiliginden bahsediyorsun ki daha? O cocuga mama vererek zarar vermezsin, ama dayagina ses cikarmayarak sonuna bile sebep olursun! Keske cocugun hep mama yese de dayak yemese. Yanlis kisiye, yanlis meseleye aslan kesilmissin. Bebegini doven kocana sesin ciksin biraz da. Adamin anasina sayarken dikkatli ol, bir de bunun icin dayak yiyip ve yedirip konu acma.
Yok az kaldı: Az daha ZAMAN

Canım valla senin diğer konularını da az çok biliyorum ve şu kadarini söyleyim senin kv sana ileri derecede gıcık. Kafayı takmış sana belli. Sen istediğin kadar ona laf yetiştir, cevabını verdim filan diye kendini kandır. O evde cok yakında sinir hastası olursun. Zavalli bebeğin senle birlikte dayaklar yiyor, hergün berbat kavga ortamlarında büyüyor hii senin tek derdin yok mama yemeyecek anne sütü emecek yok efendim beni anne bilmeyecek babaannesini anne sanacak.. çocukça şeyleri bir tarafa bırak. Kv ile aşırı yüz göz olmuşsun. Esin de normal durmuyor. Eğer eşini seviyorsan ne yap et başka eve çıkın. Yardım alın. Burda milyon tane kadının senin kavgalı ev ortamından içi şişti. Sen nasıl tahammül ediyorsun bize bir açıkla

Açıklama yok. Çünkü bende dayanamıyorum:(

Muhtemelen anne sütüne çocuğuma ne kadar sahip çıktığımı gösterirsem iki alkış alırım, geçen konuyu unuttururum, kimse de anneliğimi sorgulamaz diye düşündün. Kullanıcı adını bile değiştirmişsin. Ama tutmadı.

Kullanıcı adını değiştirmemin sebebi o değil, o kadar da saf, salak değilim

Kuzum ben seni hakli buldum yine de sana yakisir vaziyette laflarinda terbiye sinirini asmamaya ozen goster ki hakliyken haksiz olma kimseye karsi

Kaynananda asiri sahiplenme ve herseyi kontrol altina hakimiyet kurma egilimi goruyorum bi kocasiyla yasadigi birtakim sorunlardan olabilir yuksek ihtimal bu tipler ogullarina da duskundur

Boyle durumlarda esinin tepkisi noluyo sana nasil davraniyo esin

Eşim ANA KUZUSU. Beni tınlamaz şu geçtiğim 20 günü saymazsak, artık yolculuğa az kaldı biliyor, artık gönül alcam diye bakar

yediği dayak umrunuzda değil de mama mi umrunda
gerçekten artık aşırı sinir oluyorum size
can güvenliği yok o bebeğin o evde ama anasinin derdi niye kv mama vermiş
eski konulardan birinde fotoğrafta ad soyadı görünüyor
gerekirse bunu kullanacağım
şu an o bebek için yapacağım bir şey elimden gelmiyor buna da ayrı üzülüyorum

Ben bebeğimi kaybedemem, gideceğiz az kaldı zaten 2 hafta sonra yeni bir hayat, yeni bir yaşam :)

Bütün kayınvalideler diye genelleme yanlış.
Burda okuduklarımdan sonra benim kayınvalidem melek. Valla şükrediyorum daha çok seviyorum kayınvalidemi.

Ayrıca siz ailecek bir terapiste gidin bebeğinin geleceği pek parlak değil..

Bundan sonra parlak olacak

Almanyada yasiyormus konu sahibi, burda her turlu yardim var, evinin kirasini ödüyorlar cocugun giderleri esyalari hepsi aliniyor eline yiyecek icicek kiyafet vs vs icin para veriyorlar ustune cocuk parasi aliyorsun, calismak istediginde ana okuluna para ödemiyorsun. Yani almanyada cok sukur her yardim Var heleki cocugunu yanliz buyuten anneler icin.

İşte bunun hepsini anlatmak için Dil lazım ama ne yazık ki 6 yıl ne Almanya'yı görüp konuşmadığımızdan, Dili unuttum

Senin kv de jocasta sendromu var ondan yapiyor.Oğluna cinsel tutku da iceren aşırı sevgi ve bagimlilik geliştirmiş. :KK14:
Onun dışında ev ev olmaktan cikmis terör esiyor bu kadar kavga gürültü ile cocuk buyumez timarhaneye donmus ev. Hatta timarhane daha iyi bile olabilir.
Bosanmayacaksan bari ayri eve cikin diğer konunda da demiştim...

Eve gerek yok, biz zaten gidiyoruz :(

Back