- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
Sorma canım, evet barışmıştık ve herşey yolunda gidiyor gibi duruyordu. Çok üstüme düşüyordu, düzeltmek için uğraşıyordu. Meğer rolmüş, haftasonu kavga ettik, bir kavgada çekti gitti bitsin dedi. Ben de artık bu git gellerden sıkıldığım için tamam dedim, bitirmeye de kararlıydım. Bu arada iki gün önce öğrendim, hftasonu biz ayrılır ayrılmaz pazartesi günü gdip işyerinden bir kıza ilan-ı aşk etmiş. Ona yazdığı mailleri gördüm, midem bulandı. Hesap sordum inkar etmedi. Bana karşı hislerinin azaldığını, o kızdan da gerçekten hoşlandığını söyledi. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Ama ayakta durmaya çalışıyorum. Artık böyle bir adamdan kurtulduğum seviniyorum sadece.
İnanmıyorum..Bu kadar mı cabuk..bahene arıyor gibi olmus..Bence davayı sen ac ona..hatta bunu bile kullanabilirsin daha senden ayrılmadan baskası ile birlikte gibi birşey..onca ugrasın bosa gitmiş oldu..cok üzüldüm arkadasım..ama eden bulur..teselli edecek cümle de bulamıyorum bu durumda..hakkında hayırlısı olsun inş..Bir insan düzelmeyecekse düzelmiyor demek ki..olan hep emek harcayana olur..gecen zamana YAZIK.. (