Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Sorma canım, evet barışmıştık ve herşey yolunda gidiyor gibi duruyordu. Çok üstüme düşüyordu, düzeltmek için uğraşıyordu. Meğer rolmüş, haftasonu kavga ettik, bir kavgada çekti gitti bitsin dedi. Ben de artık bu git gellerden sıkıldığım için tamam dedim, bitirmeye de kararlıydım. Bu arada iki gün önce öğrendim, hftasonu biz ayrılır ayrılmaz pazartesi günü gdip işyerinden bir kıza ilan-ı aşk etmiş. Ona yazdığı mailleri gördüm, midem bulandı. Hesap sordum inkar etmedi. Bana karşı hislerinin azaldığını, o kızdan da gerçekten hoşlandığını söyledi. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Ama ayakta durmaya çalışıyorum. Artık böyle bir adamdan kurtulduğum seviniyorum sadece.

İnanmıyorum..Bu kadar mı cabuk..bahene arıyor gibi olmus..Bence davayı sen ac ona..hatta bunu bile kullanabilirsin daha senden ayrılmadan baskası ile birlikte gibi birşey..onca ugrasın bosa gitmiş oldu..cok üzüldüm arkadasım..ama eden bulur..teselli edecek cümle de bulamıyorum bu durumda..hakkında hayırlısı olsun inş..Bir insan düzelmeyecekse düzelmiyor demek ki..olan hep emek harcayana olur..gecen zamana YAZIK.. :KK43:(

Çok haklısın canım, ben onun nerede olduğunu biliyor muyum, bak adam haber verme ihtiyacı bile hissetmiyor. Madem öyle ben de ona haber vermek zorunda değilim. En iyisi ben yarın sabah gideyim :KK1:

Ama bu sefer de dava açmaktan kaçtığımı hala onu beklediğimi filan zannetmesin? O kadar kendini beğenmiş bir adam yani, yaptığı her şeye rağmen hala onu istediğimi, davayı ertelediğimi de düşünür mü düşünür valla.

düşünsün,
egosu anca 1 hafta daha pohpolanır.
sonra sen geri dönüp gidince adliyeye dannnnn diye oturuverir yerine.
:KK1:

Çok haklısın canım, ben onun nerede olduğunu biliyor muyum, bak adam haber verme ihtiyacı bile hissetmiyor. Madem öyle ben de ona haber vermek zorunda değilim. En iyisi ben yarın sabah gideyim :KK1:

Ama bu sefer de dava açmaktan kaçtığımı hala onu beklediğimi filan zannetmesin? O kadar kendini beğenmiş bir adam yani, yaptığı her şeye rağmen hala onu istediğimi, davayı ertelediğimi de düşünür mü düşünür valla.

hayır canım. bence bu ona kapak olur. çok da güzel olur:KK33::KK33:

canım bence hiç mesaj atma.. o düşünmüyorsa sana ne. boşanmayı isteyen de kendi değil mi zaten? madem istiyor zahmet etsin beyefendi. sen kesinlikle mesaj atma. ve arkadaşının yanına şehir dışına çık. adam olup zamanında haber verseymiş... bir hafta dinlen, toparlan ve öyle dön... programını ona göre yapma sakın. o sana göre yapsın çok istiyorsa.

Evet çooook haklısın arkadaşım. Öyle yapayım da deli olsun. Evlilik boyunca hep hayatımı ona göre ayarladım. Mdem evlilik artık bitti, mesaj bile atmaya gerek yok.

Neyse ben araya girmeyeyim. A_L_A'nın konusunu bölmek hiç istemiyorum. Ksura bakma A_L_A'cım. Ama teşekkürler kızlar, siz söylemeseniz saf gibi ona mesaj atıp bir de onun keyfini bekleyecektim günlerce dava için. Çok sağolun akıl verdiniz bana, bende hiç akıl kalmadı ki...

Evet çooook haklısın arkadaşım. Öyle yapayım da deli olsun. Evlilik boyunca hep hayatımı ona göre ayarladım. Mdem evlilik artık bitti, mesaj bile atmaya gerek yok.

Neyse ben araya girmeyeyim. A_L_A'nın konusunu bölmek hiç istemiyorum. Ksura bakma A_L_A'cım. Ama teşekkürler kızlar, siz söylemeseniz saf gibi ona mesaj atıp bir de onun keyfini bekleyecektim günlerce dava için. Çok sağolun akıl verdiniz bana, bende hiç akıl kalmadı ki...

Canım bak bizim burda bu topiği açmamızın sebebi bu.
Başlık ne?
"bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık"
Burda kimsenin konusu yok.
Konu sahibi yok.
Hepimiz dertlerimizi paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz.
Diğer tarafta kurallar var ya mesela konu dışına çıkmayın diye uyarıyorlar, burda öyle değil.
O yüzden rahat ol canım.
İster fıkra yaz, ister şiir.
Burası bizim...

:KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:

valla ala'cığımın iki konusu da hep böyle bölündü dertlerimizle ama sağolsun çok anlayışlı çok tşklerr:KK71::KK71:

ayrıca sende de akıl var ama bazen insan kendisine çok yakın tutulan resmi tam anlamıyla bütünüyle göremiyor bu kadar yakın olduğu, o resmin içinde olduğu için. uzaktan bakan birinin yardımını, fikrini sormasında hiçbir yanlış yok. senin durumun da böyle işte. yoksa hepimiz kadar akıllı ve güçlüsün.

burdaki tüm hatunları seviyorummmmmm. hepsi dönyanın en gözel garisiiii:KK54::KK54::KK71::KK71: (azicikk gülün bakiiimm:KK37:)

valla ala'cığımın iki konusu da hep böyle bölündü dertlerimizle ama sağolsun çok anlayışlı çok tşklerr:KK71::KK71:

ayrıca sende de akıl var ama bazen insan kendisine çok yakın tutulan resmi tam anlamıyla bütünüyle göremiyor bu kadar yakın olduğu, o resmin içinde olduğu için. uzaktan bakan birinin yardımını, fikrini sormasında hiçbir yanlış yok. senin durumun da böyle işte. yoksa hepimiz kadar akıllı ve güçlüsün.

burdaki tüm hatunları seviyorummmmmm. hepsi dönyanın en gözel garisiiii:KK54::KK54::KK71::KK71: (azicikk gülün bakiiimm:KK37:)
CEVAP 1
Canım bak bizim burda bu topiği açmamızın sebebi bu.
Başlık ne?
"bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık"
Burda kimsenin konusu yok.
Konu sahibi yok.
Hepimiz dertlerimizi paylaşıp destek olmaya çalışıyoruz.
Diğer tarafta kurallar var ya mesela konu dışına çıkmayın diye uyarıyorlar, burda öyle değil.
O yüzden rahat ol canım.
İster fıkra yaz, ister şiir.
Burası bizim...

CEVAP 2
ALA paratoner gibi bu aralar dert üstüne dert çekiyor. O yüzden farketmez yani..
Biraz ordan biraz burdan...

İyi ki varsınız
:KK39:

yok canım ben nişanlı değilim. kalbim kırılmıştı onu yazmıştım, geçip gidecek işte...:KK59: başka da bir şey yok.

Canım kıyamam sana..lütfen üzülme..inanki geçiyor..Zerresi kalmıyor..hele yeni bir aska yelken actıgındaa..inşş senii hep mutlu edecek birisi cıksın karsınaaa aska acısıda neymiş:)keyiflen diye rahat konusuyorum..bendee zamanında cekmiştimdee, sonraları kendimee cok kızdım..deli divane içip içip okulumda dolasmıstım..yazık etmişim bir damla gözyasıma yazık..heleki değmiyorsa..oyüzden üzülme canım

Son düzenleme:
Canım bugün sözde dava açmaya gidecektik dilekçe hazırlayıp. Şu saat oldu hala haber yok. Sen neden aramıyorsun diyebilirsiniz, kesinlikle davadan kaçındığım için değil. Hatta bugün açılsın bitsin bu iş de ben de yarın arkadaşımın yanına gidebileyim diyordum. Ama onunla muhatap olmak isemiyorum. Kendisi de kurtulmak istiyor madem, ama bunun için bile peşinden koşturuyor, arayıp ne diyeceğim dava işi ne oldu diye ben mi uğraşacağım bunun için de. Şimdi bu yüzden belki pazartesiyi beklemek zorunda da kaldım, oysa yarın Ankara'ya gidecektim. Durum bu. Birazdan mesaj atıp sadece "Dava?" yazıp göndereceğim. Bundan sonra böyle, o uzun uzun ilgili mesajlar dönemi kapandı.

Bugün davayı açamadık. Gitsem bir hafta kalacağım şehir dışında. Yine de gideyim mi yarın?

Sizin konunuzu da takip ettim. Üzüldüm de son duruma. Ama bazen olmadı mı olmuyor. Siz fazlasıyla çabaladınız sevginiz için. Lütfen artık kendiniz için çabalayın. Bunu hakettiniz mi? Hiç sanmam! Karşınızdaki haketti mi çabanızı? Yine hayır! Ne kalıyor geriye? Yeni hayatınızın hakkını vermek. Şimdi yeni bir dönem başladı sizin için. Unutmaya çalışmayın, hata yaparsınız. İzlerinin hakkından gelmeye bakın. Gerekirse yorulana kadar ağlayın, yüzleşin gerçeklerle, sık sık tekrar edin (çok acı eminim ama yapmalısınz) "beni değil artık başkasını seviyor". Bir süre sonra bu cümle bile, yüklediğiniz anlamların dışına çıkacak, altı boşalacak. Yüzleştikçe tüketeceksiniz. Kaçmayı sakın denemeyin. Topluca yaşamaktansa, tane tane üzülmek daha kolaydır. Siz şimdi kendinize, hafiflemeye odaklanın ama kendinizi sıkmadan, nefes ala ala. Şimdi fasa fiso gelecek size ama 1 ay sonra çok daha iyi hissedeceksiniz. Yeter ki yüzleşin, sizin ilişkiniz (üzgünüm ama) BİTTİ. Çünkü size bir şekilde geri dönse bile artık mutlu olamazsınız onunla. Kabullenmekle başlarsanız, hayatınız kolaylaşır. Şunu da unutmayın, artık sürprizlere açık bir yaşamınız olacak. Ortalamayı baz alarak 70 yaşına kadar yaşayacağınızı düşünürsek, sizce geri kalan hayatınız bu acıyla mı geçecek? :KK34:

Canım kıyamam sana..lütfen üzülme..inanki geçiyor..Zerresi kalmıyor..hele yeni bir aska yelken actıgındaa..inşş senii hep mutlu edecek birisi cıksın karsınaaa aska acısıda neymiş:)keyiflen diye rahat konusuyorum..bendee zamanında cekmiştimdee, sonraları kendimee cok kızdım..deli divane içip içip okulumda dolasmıstım..yazık etmişim bir damla gözyasıma yazık..heleki değmiyorsa..oyüzden üzülme canım

evet bu saatten sonra yapacak bir şey yok. bir söz var, beni çok mutlu ediyor. we can love again but we cannot live again.. sanırım önümüze bakmak en doğrusu.. rabbim herkesin gönlüne göre hayırlar, mutluluklar versin inş. tez vakitte.

umut ekelim, umut biçelim ve güçlü olalım lütfen... umutsuzluk yok...

Süpersiniz kızlar ya. Hepinizi çok seviyorummm.

Sizin konunuzu da takip ettim. Üzüldüm de son duruma. Ama bazen olmadı mı olmuyor. Siz fazlasıyla çabaladınız sevginiz için. Lütfen artık kendiniz için çabalayın. Bunu hakettiniz mi? Hiç sanmam! Karşınızdaki haketti mi çabanızı? Yine hayır! Ne kalıyor geriye? Yeni hayatınızın hakkını vermek. Şimdi yeni bir dönem başladı sizin için. Unutmaya çalışmayın, hata yaparsınız. İzlerinin hakkından gelmeye bakın. Gerekirse yorulana kadar ağlayın, yüzleşin gerçeklerle, sık sık tekrar edin (çok acı eminim ama yapmalısınz) "beni değil artık başkasını seviyor". Bir süre sonra bu cümle bile, yüklediğiniz anlamların dışına çıkacak, altı boşalacak. Yüzleştikçe tüketeceksiniz. Kaçmayı sakın denemeyin. Topluca yaşamaktansa, tane tane üzülmek daha kolaydır. Siz şimdi kendinize, hafiflemeye odaklanın ama kendinizi sıkmadan, nefes ala ala. Şimdi fasa fiso gelecek size ama 1 ay sonra çok daha iyi hissedeceksiniz. Yeter ki yüzleşin, sizin ilişkiniz (üzgünüm ama) BİTTİ. Çünkü size bir şekilde geri dönse bile artık mutlu olamazsınız onunla. Kabullenmekle başlarsanız, hayatınız kolaylaşır. Şunu da unutmayın, artık sürprizlere açık bir yaşamınız olacak. Ortalamayı baz alarak 70 yaşına kadar yaşayacağınızı düşünürsek, sizce geri kalan hayatınız bu acıyla mı geçecek? :KK34:

Çok haklısınız. Ben de kendime aynen bunu tekrar ediyorum. Beni sevmiyormuş. Hatta son aylarda sevdiğini söylerken bile yalanmş, kandırmış.

Ben artık kendim için yaşayacağım. Yarın Ankara'ya gidiyorum, bu arada İzmirliyim, yıllardır gitmiyorum, dönünce de oraya gideyim, çok sevdiğim halam var onda da kalayım biraz. Sonra Marmaris'te oturan en yakın arkadaşım var, o da ısrarla çağırıyor. Gideyim biraz da onda kalayım. 1 ay gezerim artık, ohhh hayat bana güzel :KK1: Çok acı çektim, çok ağır şeyler yaşadım bu evlilikte ama dediğiniz gibi artık BİTTİ. Acılar da bitti, kuş kadar hafifim. Artık ağlamak yok :KK1:

Çok haklısınız. Ben de kendime aynen bunu tekrar ediyorum. Beni sevmiyormuş. Hatta son aylarda sevdiğini söylerken bile yalanmş, kandırmış.

Ben artık kendim için yaşayacağım. Yarın Ankara'ya gidiyorum, bu arada İzmirliyim, yıllardır gitmiyorum, dönünce de oraya gideyim, çok sevdiğim halam var onda da kalayım biraz. Sonra Marmaris'te oturan en yakın arkadaşım var, o da ısrarla çağırıyor. Gideyim biraz da onda kalayım. 1 ay gezerim artık, ohhh hayat bana güzel :KK1: Çok acı çektim, çok ağır şeyler yaşadım bu evlilikte ama dediğiniz gibi artık BİTTİ. Acılar da bitti, kuş kadar hafifim. Artık ağlamak yok :KK1:

İşte bu! Çelebi gibi gezin bundan sonra. Çok, çok iyi gelecek eminim. Her gittiğiniz yere evet kendini de götürüyor insan ama değişik, alışılmadık ortamlar düşüncelerin ağırlığını değiştiriyor. Kendinizi bile zorlasanız kalabalık içindeyken özgürce üzülemiyorsunuz. Zihniniz dolu olsa da. İşte böyle böyle en az hasarla tüketebilirsiniz. Planlarınızı mutlaka hayata geçirin. Allah kolaylık versin...

evet bu saatten sonra yapacak bir şey yok. bir söz var, beni çok mutlu ediyor. we can love again but we cannot live again.. sanırım önümüze bakmak en doğrusu.. rabbim herkesin gönlüne göre hayırlar, mutluluklar versin inş. tez vakitte.

umut ekelim, umut biçelim ve güçlü olalım lütfen... umutsuzluk yok...

Aynen öyle canım..

patafix, cok güzel yorumlamıssın, sana katılıyorum

Ben geldim kızlar.
Sabah aceleyle çıkmıştım daha da yeni geldim eve.
Kaç sayfa okudum valla aklım karıştı.
Boşananlar iş yeri tutanlar...
Ay yok mu bana bir özet geçecek olan yahu?

seni sevmediğinden falan değil canım
sana bak sen gidersen bana kız mı yok demeye getiriyor kendi çapında (çapı çok darmış:KK53:)
sen bu arada kafanı toplayıp ohhhhhhh dediğinde o kendini çıkardığı göklerden pattttt diye düşecek yokluğunu anlayıp ama geçmiş olsun
mutlu olduğunu sanmam güya aldırş etmiyo 1 bilemedin 2 ay sonra görecez

Ben geldim kızlar.
Sabah aceleyle çıkmıştım daha da yeni geldim eve.
Kaç sayfa okudum valla aklım karıştı.
Boşananlar iş yeri tutanlar...
Ay yok mu bana bir özet geçecek olan yahu?

Özet geçiyorum:
ALA : Durum aynı.:KK5::KK43::95:
MATAHARİ: Bugün dava açılacaktı. Eşinden haber gelmedi.Yarın 1 haftalığına gezmeğe gidiyor.:KK12:
PUNCHSHE : Saat 3.00 itibariyle (gerçi 1 saat rötar yapmış) Ankara yolcusu. Henüz ağlamamış. Tekrar tebrik:KK12::nazar:
NAZ : alışveriş merkezinde yeni işyeri açmak için o toplantı senin bu tplantı benim geziyor.:82:

Ve diğer kızlar da bizimle savaşıyor. Yakında YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR diye çığırmazlarsa iyi...:KK36::KK36::KK36:

Son düzenleme:
Özet geçiyorum:
ALA : Durum aynı.
MATAHARİ: Bugün dava açılacaktı. Eşinden haber gelmedi.Yarın 1 haftalığına gezmeğe gidiyor.
PUNCSHE : Saat 3.00 itibariyle (gerçi 1 saat rötar yapmış) Ankara yolcusu. Henüz ağlamamış. Tekrar tebrik
NAZ : alışveriş merkezinde yeni işyeri açmak için o toplantı senin bu tplantı benim geziyor.

Ve diğer kızlar da bizimle savaşıyor. Yakında YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR diye çığırmazlarsa iyi...

:KK54::KK54::KK54::KK54:

Çok saol bitanem yaaa :KK71:

Matahari sizi tanımıyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Punchshesiğime zaten ileti yazmıştım ama burdan tekrar destekliyorum: arkadanyız canım.
Nazzz noluyo canım benim.
Ay bir tuhaf oldum hayırlı haber alınca.
Allah helal yaırlı bol kazanç versin inşallah canım.

aslında bir bomba haber var da onu BİR_KADINım vermeli.
ben sadece size tüyo vereyim...:emir_bebek:

X