Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Bir kadın kızın olacakmış çok sevindim
Allah kucağına almayıda nasip eder inşallah
Ve sonra isteyen herkes versin (banada:26:)

ALA,nasıl üzüldüm anlatamam

içim acıdı,morelim bozuldu

yüzüm kıpkırmızı alev cıkıyor sanki ateş gibi

Sinirlendiğimde ve üzüldüğüm zaman böyle oluyor nedense.

Ne diyeceğimi bilemiyorum,sadece dua ediyorum senin için.

Allah o yavrunuzun yüzü suyu hürmetine yuvanızı sağlam tutar yıkmaz inşallah.

Sagol brownicim sana da en guzelinden bir tane nasip etsin Allah

Allahım ölürüm ben bu patiklere ya ne tatlılar.
Birkadın canım inşallah kızının gelin ayakkabısını da böyle koyarsın :KK69:

tskler pisipisi patikleri yaris haline getirirler artik annemle esimin annesi :)
alisveris yapilmadi ben esimi hello kity ayicigini almak icin suruklemeye kalktim bugun :)
"dogru ya tek eksik buydu" dedi
erkek degilmi ne anlar :p

Allah herkesin cocugunu bagislasin ne diyim ki daha
saglikli olsunda gorevimize dusen neyse canla basla yapariz :)
ilk evliligimde uc dusuk yapmistim
bes sene sonra icten ice isterken
hatta 30 yasima girecegim bebegim yok
diye hayiflanirken oldu
mutluyum yaa

E kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş bu :KK34:

Allah bozmasın, nazarlardan uzak :nazar:

Herkez iyidir umarım yaa ben bi koşturmaca hiç bakamıyorum buraya ohooo ben bakmayalı 25 sayfa dolmuşşş..
Uuzun uzadıya okuyamadım ama çok sevindim bebeğim yaaaaaa bir_kadın Rabbim analı babalı büyütsün kızını
Hep kız hayalim var bi yerlerdee mini mini eteklerr çoraplar fırfırlı iç çamaşırlarıı amanda amannn çok sevcezz çokkk..
Çok sevindim canım yaa umarım sende düzelmişsindir hamilelğin ağır felanda geçmiyordur..
Hepinizi kocaman öpmeye geldimmm kocaman kocaman öpücük kondurdumm herbirinize..
:KK54::KK54::KK54:
İçinizi ferah tutunn sabır edinn sessiz kalmayı deneyinn su akar yolunu bulur..
Oluruna bırak herneyse geçer... dilime dolanan bu şarkıı 2 gündürr mırıl mırıl..:KK9:

Bende herşeyhayal etmediğim kadar güzel ve yolunda adam peşimde pervane efe çok mutlu
Annemler keza öyle babam geçen gün bende kaldı geldi:KK9: özlemiş hasretime dayanamamışş..
Herşeyy büyü gibi bozulur diye korkuyorumm rüyadayım ben..
Ayaklarımda yerde değil
Herşeyin bu kadar güzel bu kadar rüya gibi olcağını değil hayal binde bir ihtimal vermiyodum
:nazar::KK17:

Herkez iyidir umarım yaa ben bi koşturmaca hiç bakamıyorum buraya ohooo ben bakmayalı 25 sayfa dolmuşşş..
Uuzun uzadıya okuyamadım ama çok sevindim bebeğim yaaaaaa bir_kadın Rabbim analı babalı büyütsün kızını
Hep kız hayalim var bi yerlerdee mini mini eteklerr çoraplar fırfırlı iç çamaşırlarıı amanda amannn çok sevcezz çokkk..
Çok sevindim canım yaa umarım sende düzelmişsindir hamilelğin ağır felanda geçmiyordur..
Hepinizi kocaman öpmeye geldimmm kocaman kocaman öpücük kondurdumm herbirinize..
Oluruna bırak herneyse geçer... dilime dolanan bu şarkıı 2 gündürr mırıl mırıl..:KK9:

Bende herşeyhayal etmediğim kadar güzel ve yolunda adam peşimde pervane efe çok mutlu
Annemler keza öyle babam geçen gün bende kaldı geldi:KK9: özlemiş hasretime dayanamamışş..
Ayaklarımda yerde değil
Herşeyin bu kadar güzel bu kadar rüya gibi olcağını değil hayal binde bir ihtimal vermiyodum

ne güzel sabrın sonu selamet
ALA yakında senide böyle mutlu görecez inşallah

tskler pisipisi patikleri yaris haline getirirler artik annemle esimin annesi :)
alisveris yapilmadi ben esimi hello kity ayicigini almak icin suruklemeye kalktim bugun :)
"dogru ya tek eksik buydu" dedi
erkek degilmi ne anlar :p

Ay ne anlar o!
Sen gel bebişinle ilgili tüm hayallerini bizimle paylaş şekerim :KK8:
Kadın kadına yaşayalım bu keyfi :KK69:

Ayaklarımda yerde değil

Maşallah de bakiiimmm!
Hıh aferin öyle arada bir söyle :KK33:
Allahım darısı Alacığım başına.
Punchsheciğime de güç kuvvet ver Allahım.
AMİN

ayy ayyy yerimm ben o minikkk cadı patiklerini..ohh bee bir an olsun huzur dolduu..ışık dolduu topicc...hayat herşeye ragmenn resmen devam ediyo..insanıı en kotü gününde bile güldürecek bişey bulabiliyor:)) analıı babalıı büyütt bebişiniii bir-kadın....:))) ama sen birazz bu aralar agrasiftin..başa topiclerdeki yorumlarına baya baya denk geldiğimdee..bu kadın kesin başka bişeyee sinirlii diyordum hep..ama şimdii çok iyi gordum seni çokdaa sevindimmm:))artıkk minikk cadınn sakin hanımefendilikk neymişş karnındaykenn görsün:))))))

birtanem. inan o ailesiyel olan her sorunu çözdü. inan çözdü. 7 ay ben içimde tutmasaydım o olayı da 7 aydan önce çözerdi.
anlatamadığım çok şey var.
gücümü bir toplasam anlatıcam size tek tek.
o zaman büyük resmi göreceksiniz...

alacıgımm ben bu yazına isnitaneden ailesiyle durumu duzeldi demiştim ama sanırım bişeyleri kaçırmısımm:)) Alacığımm eğerr eşin sana duygularını açmışsaa..tüm o yazdıklarımı hiçe say..:)) ve gel beraber ağlayıp bekleyelim....amaa diyorum sana azıcıkk kendinee gelicenn kafanı dagıtıcan kendinee güzel kitaplar alıp okuyacaksınn ki biraz kafanı toparlayabilesin...burdaki<kimsee dönmeyecek demiyor...neden? sanmaki sana kıyamadıklarından...dönmeyeceklerini bile bile boş ümid vermekk cok daha kıyılası bır durumm ...çünkü ben dahil hepımız bunu hissediyoruz..nasıl diye sorma hissedıyoruz işte:))

yokk yokk sen öyle sanma sakın..bu şarkı ne kadar acı gibi gelsede tuhaf bir güç verir insana:)) evet vedat sakman şarkıları bir numaradır dileyebilirim...sen ne zaman gidiyon ankaraya?

ayy ayyy yerimm ben o minikkk cadı patiklerini..ohh bee bir an olsun huzur dolduu..ışık dolduu topicc...hayat herşeye ragmenn resmen devam ediyo..insanıı en kotü gününde bile güldürecek bişey bulabiliyor:)) analıı babalıı büyütt bebişiniii bir-kadın....:))) ama sen birazz bu aralar agrasiftin..başa topiclerdeki yorumlarına baya baya denk geldiğimdee..bu kadın kesin başka bişeyee sinirlii diyordum hep..ama şimdii çok iyi gordum seni çokdaa sevindimmm:))artıkk minikk cadınn sakin hanımefendilikk neymişş karnındaykenn görsün:))))))

merhaba canim tesekkur ederim guzel yazilarin icin
vallahi ne yalan soyliyim hamile olmadan oncede agresiftim
ama benim sikayetim yok :)
saygi gosteririm sevgi gosteririm genelde hak edene
istemeden kirdigimda ise sut dokmus kedi gibi olurum ama
alaya ukalaliga sabrim yok
cok konu aciliyor cok alay ediliyor
"derdim var" bolumunde alay edip yargilamalari yokmu sinir oluyorum
istisna konular disinda..
umarim urkutmedim seni :)
ama ne yalan soyliyim senin yorumlarinda gozumden kacmadi degil
cok hos ve politik bakabiyorsun
haa belki ben duygusal bomba oldugumdan biraz daha yogun bir agresiflik vardir
ama genelde kendi ozel hayatimda ilgili yada baska seyle ilgili kizmiyorum
konudaki yorumlara kiziyorumdur
umarim kimsenin hakkini yememisimdir

günaydın kızlar.
bugün bir planım var. hadi gelin hep beraber bunun eğrisine doğrusuna bakalım:

saat 13-14 gibi eşim kızı almaya gelicek.
ben de giyinip süslenip inicem aşağıya.
"beni de emlakçıların oraya bırakırmısın" diye sorucam.
muhtemelen en başta bir duracak sonra "ne amlakçısı" diyecek.
ben de "madem kendi evime dönmemi istemiyorsun, ben de kızımla kendime bir stüdyo daire tutucam, bizim de evimiz olucak." dicem.
bu arada internetten bizim ordaki bir kaç ev ilanını çıkardım. aldım yanıma.

he tabii bölf yaptığımı zannetmesin diye (ki aslında blöf yapıyorum:KK1:) kızımla da konuştum yeni ev meselesini. o da çok mutlu oldu. babasına planlarımızdan bahseder:KK1:

bu hareketin onda şok etkisi yaratmasını bekliyorum.
o benim onunla bir hayat beklediğimi, sizin de dediğiniz gibi döndüğünde beni bıraktığı yerde bıraktığı şekilde bulacağını ve annemlerin yanında GÜVENDE olduğumu biliyor.
bir sarsalım bakalım ne yapacak????

eğer ev tutmama izin verirse zaten kafasında bir şeyleri oturtmuş demektir.
izin vermezse üstüne yeni planlar yaparız.

nasıl fikir??

AYY ÇOK HEYECANLIYIM...

Son düzenleme:
alacıgımm ben bu yazına isnitaneden ailesiyle durumu duzeldi demiştim ama sanırım bişeyleri kaçırmısımm:)) Alacığımm eğerr eşin sana duygularını açmışsaa..tüm o yazdıklarımı hiçe say..:)) ve gel beraber ağlayıp bekleyelim....amaa diyorum sana azıcıkk kendinee gelicenn kafanı dagıtıcan kendinee güzel kitaplar alıp okuyacaksınn ki biraz kafanı toparlayabilesin...burdaki<kimsee dönmeyecek demiyor...neden? sanmaki sana kıyamadıklarından...dönmeyeceklerini bile bile boş ümid vermekk cok daha kıyılası bır durumm ...çünkü ben dahil hepımız bunu hissediyoruz..nasıl diye sorma hissedıyoruz işte:))

canım. bekliyorum, ama arada elektrik de veriyorum..:KK1:

Dailymotion - Ayrılık da Sevdaya Dahil / Zuhal Olcay - Müzik Kanalı

bundan sonra aklıma geldikçee böylee birilerine şarkı yollıycam:)) sizde yapınn!!

SÜPER BİR ŞARKI CANIM. :KK43:(((
ayrılığına daaaaa sevdasına daaaa :KK4:

ben de eşime bir şarkı göndermek istiyorum. susam sokağı'ndan gelsin.
KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM:21::KK24:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
bugün bir planım var. hadi gelin hep beraber bunun eğrisine doğrusuna bakalım:

saat 13-14 gibi eşim kızı almaya gelicek.
ben de giyinip süslenip inicem aşağıya.
"beni de emlakçıların oraya bırakırmısın" diye sorucam.
muhtemelen en başta bir duracak sonra "ne amlakçısı" diyecek.
ben de "madem kendi evime dönmemi istemiyorsun, ben de kızımla kendime bir stüdyo daire tutucam, bizim de evimiz olucak." dicem.
bu arada internetten bizim ordaki bir kaç ev ilanını çıkardım. aldım yanıma.

he tabii bölf yaptığımı zannetmesin diye (ki aslında blöf yapıyorum:KK1:) kızımla da konuştum yeni ev meselesini. o da çok mutlu oldu. babasına planlarımızdan bahseder:KK1:

bu hareketin onda şok etkisi yaratmasını bekliyorum.
o benim onunla bir hayat beklediğimi, sizin de dediğiniz gibi döndüğünde beni bıraktığı yerde bıraktığı şekilde bulacağını ve annemlerin yanında GÜVENDE olduğumu biliyor.
bir sarsalım bakalım ne yapacak????

eğer ev tutmama izin verirse zaten kafasında bir şeyleri oturtmuş demektir.
izin vermezse üstüne yeni planlar yaparız.

nasıl fikir??

AYY ÇOK HEYECANLIYIM...

inşallah isrediğin tepkiyi alırsın canım
artık biyerden başlaman lazım beyefendi de görsün planların olduğunu:KK53::KK53::KK53:
ona göre tartsın düşünsün

X