Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Sanırım senin ne hissettiği ben kadar çok kimse bilemez..
Bende sen gibiyim çünkü..
Bir saniye bir asır gibi olurdu kavga ettiğimizde, zaman akmaz, hersey anlamsızlasırdı..
Çok cok iyi anlaıyorum seni, ama işte bir dk nı bile acısız nasıl kurtarabilirsin diye kafa yoruyorum..
Bizimki böyle sevmek ALA..
biz herseyimizle seviyoruz, delice sevgi bu olsa gerek..
Ne kadar dogru bilmiyorum ama resmen dünyamızın merkezine koymususz..
Allah korusun hersey biryana ya allah bizi ayırırsa eşimi yanına alırsa nasıl yasarım diye düşündüğüm zamanlarda, catlayana kadar aglamak istiyorum..düşün nasıl bir sevgi..sizin sevginizinde aynı bunun gibi oldugunu hissediyorum..ve inan bu sevgiyi ne olursa olsun, ne yasanırsa yasansın asla kimse solduramaz ne sen, ne de eşin, kurtulmak isteyebilir belki de bu saplantıdan rahat etmek için ama yapamaz canım

Son düzenleme:
Ala'cığım, canım. Kendini boşuna hırpalıyorsun. Bekle. Bu sadece bir "nadas" dönemi. Kesinlikle ve kesinlikle sana dönecek. Şu hayatta iğne ucu kadar bir şey öğrendiysem, dö-ne-cek. Buraya yazıyorum. Biz de böyle kadeh kaldırıcaz bak :nazar:

öyle mi dersin canım?

kindar ve sabit fikirliği olduğunu bildiğin halde gerçekten düşündüğün bumu?

kalbinle değil fikrinle yazıyorsun dimi bitanem???

Ala'cığım, canım. Kendini boşuna hırpalıyorsun. Bekle. Bu sadece bir "nadas" dönemi. Kesinlikle ve kesinlikle sana dönecek. Şu hayatta iğne ucu kadar bir şey öğrendiysem, dö-ne-cek. Buraya yazıyorum. Biz de böyle kadeh kaldırıcaz bak :nazar:

öyle mi dersin canım?

kindar ve sabit fikirliği olduğunu bildiğin halde gerçekten düşündüğün bumu?

kalbinle değil fikrinle yazıyorsun dimi bitanem???

Hislerime dayanarak yazıyorum ama emin ol ki hislerim çok kuvvetli. Kendimde başka hiç birşeyi övmem. Ayrıca elbette ki yaşananları ve karakter yapılarınızı da tahlil ettim. Hisleri de mantık yönetir unutma. Sen vazgeçilecek bir kadın değilsin. Bu sadece bir "yorgunluk". Kendini toparlayacak, daha güçlenmiş, daha kararlı bir şekilde girecek hayatına. Kolay mı öyle "yorgunum" diyerek yılların düzenini, sevgisini, alışkanlığını ve sevilmeyi hiçe saymadan çekip gitmek?

Yerinde olsam hiç üstüne düşmezdim. Zaten şu aşamada bu yapılacak en yanlış şey olur. Bırak o da senin vazgeçtiğini, çaba göstermek için yorulduğunu düşünsün. Bu senin daha çok işine yarayacak...

Son düzenleme:
Hislerime dayanarak yazıyorum ama emin ol ki hislerim çok kuvvetli. Kendimde başka hiç birşeyi övmem. Ayrıca elbette ki yaşananları ve karakter yapılarınızı da tahlil ettim. Hisleri de mantık yönetir unutma. Sen vazgeçilecek bir kadın değilsin. Bu sadece bir "yorgunluk". Kendini toparlayacak, daha güçlenmiş, daha kararlı bir şekilde girecek hayatına. Kolay mı öyle "yorgunum" diyerek yılların düzenini, sevgisini, alışkanlığını ve sevilmeyi hiçe saymadan çekip gitmek?

Yerinde olsam hiç üstüne düşmezdim. Zaten şu aşamada bu yapılacak en yanlış şey olur. Bırak o da senin vazgeçtiğini, çaba göstermek için yorulduğunu düşünsün. Bu senin daha çok işine yarayacak...

inan tek yaptığım sizinle dertleşmek ve dua etmek.
bu kadar insan bekle diyorsa zaten üstüne gitmenin anlamı yok.
Allah'ım korkularımı yaşatmasın bana, hiçbirimize.

Sakın arkadaşım, sakın gitme üstüne. Bu yöntemin işe yaramadığını görmedim. Yani eğer sadece dinlenmekse ihtiyacı, dinlenme süresini bile kısaltacak inan. Şu an için aklında bir nokta koymuşsa bile o onun hüsn-ü kuruntusu canım. Öyle sanıyor şu an. Senden emin çünkü. Toparlamaya çalışacağın konusunda yani. O inancı elinden aldığında, "acaba"lara düştüğünde, o soru işaretleri kısa süre sonra şuna dönüşecek bak "!!!!!!". Anladın mı? O ünlemler onu alıp tıpış tıpış sana getirecek. Erkek egosu üzerine kitap bile yazarım. Yeter ki sen köşene çekil, yeni uğraşlar edin. Şunu düşün : "zaten bu ilişkinin vadesi dolmuşsa, ben KK'da bi taraflarımı yırttığım halde nasıl anlatamıyorsam derdimi; bu ilişki için de yırtsam yine olmayacak, yine olmayacak". Bazen teslimiyettir insanı en iyi toparlayan. Sen alır karşına anlatırsın, anlatırsın, yine anlatırsın. Belki sadece o anki duygusal yoğunluğa karşı koyamayıp devam çabasına girebilir. Ama ne demişler "sokma akıl 7 adım gider"...

Sakın arkadaşım, sakın gitme üstüne. Bu yöntemin işe yaramadığını görmedim. Yani eğer sadece dinlenmekse ihtiyacı, dinlenme süresini bile kısaltacak inan. Şu an için aklında bir nokta koymuşsa bile o onun hüsn-ü kuruntusu canım. Öyle sanıyor şu an. Senden emin çünkü. Toparlamaya çalışacağın konusunda yani. O inancı elinden aldığında, "acaba"lara düştüğünde, o soru işaretleri kısa süre sonra şuna dönüşecek bak "!!!!!!". Anladın mı? O ünlemler onu alıp tıpış tıpış sana getirecek. Erkek egosu üzerine kitap bile yazarım. Yeter ki sen köşene çekil, yeni uğraşlar edin. Şunu düşün : "zaten bu ilişkinin vadesi dolmuşsa, ben KK'da bi taraflarımı yırttığım halde nasıl anlatamıyorsam derdimi; bu ilişki için de yırtsam yine olmayacak, yine olmayacak". Bazen teslimiyettir insanı en iyi toparlayan. Sen alır karşına anlatırsın, anlatırsın, yine anlatırsın. Belki sadece o anki duygusal yoğunluğa karşı koyamayıp devam çabasına girebilir. Ama ne demişler "sokma akıl 7 adım gider"...
ne kadar güzel bir lafmış...

Ne kadar güzel yazmışsın bence de. Yorumların ve analizlerin çok doğru, belirtmek istedim.

alam... hepimizin dualarındasın inan ki. seni anlıyoruz, anlamıyor değiliz ama içindeki ateşi neyle söndüreceğiz onu bilmiyoruz, bizim gücümüz ona yetmiyor..

boşa umut vermekten de korkuyorum ama azıcık sabret her şey güzel olacak.. İNŞALLAH:KK71::KK71::KK71::KK71:
seni çok seviyorum ve sabredersen, eşine gerekli zamanı tanır, karşısına cillop olarak çıkarsan, bitmiş, tükenmiş olarak çıkmazsan eski huzuruna sahip olacağına inanıyorum inş. böyle olacak...

mataharim, sen nasıl oldun arkadaşım? neler yaptın? açtınız mı davayı?

Canım bugün sözde dava açmaya gidecektik dilekçe hazırlayıp. Şu saat oldu hala haber yok. Sen neden aramıyorsun diyebilirsiniz, kesinlikle davadan kaçındığım için değil. Hatta bugün açılsın bitsin bu iş de ben de yarın arkadaşımın yanına gidebileyim diyordum. Ama onunla muhatap olmak isemiyorum. Kendisi de kurtulmak istiyor madem, ama bunun için bile peşinden koşturuyor, arayıp ne diyeceğim dava işi ne oldu diye ben mi uğraşacağım bunun için de. Şimdi bu yüzden belki pazartesiyi beklemek zorunda da kaldım, oysa yarın Ankara'ya gidecektim. Durum bu. Birazdan mesaj atıp sadece "Dava?" yazıp göndereceğim. Bundan sonra böyle, o uzun uzun ilgili mesajlar dönemi kapandı.

Bugün davayı açamadık. Gitsem bir hafta kalacağım şehir dışında. Yine de gideyim mi yarın?

alam... hepimizin dualarındasın inan ki. seni anlıyoruz, anlamıyor değiliz ama içindeki ateşi neyle söndüreceğiz onu bilmiyoruz, bizim gücümüz ona yetmiyor..

boşa umut vermekten de korkuyorum ama azıcık sabret her şey güzel olacak.. İNŞALLAH:KK71::KK71::KK71::KK71:
seni çok seviyorum ve sabredersen, eşine gerekli zamanı tanır, karşısına cillop olarak çıkarsan, bitmiş, tükenmiş olarak çıkmazsan eski huzuruna sahip olacağına inanıyorum inş. böyle olacak...

Canım sen nasılsın?
Nişanlıydın sanırım değil mi?
Nasıl gidiyor hersey yolunda mı?

ALA, senin içinse söylenmesi gereken herseyi söyledim..
Umudum oldugu için..
ne güzel yazmıs diğer arkadaslarda gör bak inş hepsi bir bir cıkacak..
Çok çok mutlu olacaksın Allahın izniyle

Son düzenleme:
Canım bugün sözde dava açmaya gidecektik dilekçe hazırlayıp. Şu saat oldu hala haber yok. Sen neden aramıyorsun diyebilirsiniz, kesinlikle davadan kaçındığım için değil. Hatta bugün açılsın bitsin bu iş de ben de yarın arkadaşımın yanına gidebileyim diyordum. Ama onunla muhatap olmak isemiyorum. Kendisi de kurtulmak istiyor madem, ama bunun için bile peşinden koşturuyor, arayıp ne diyeceğim dava işi ne oldu diye ben mi uğraşacağım bunun için de. Şimdi bu yüzden belki pazartesiyi beklemek zorunda da kaldım, oysa yarın Ankara'ya gidecektim. Durum bu. Birazdan mesaj atıp sadece "Dava?" yazıp göndereceğim. Bundan sonra böyle, o uzun uzun ilgili mesajlar dönemi kapandı.

Bugün davayı açamadık. Gitsem bir hafta kalacağım şehir dışında. Yine de gideyim mi yarın?

Kusurabakma matahari..
Hatırladıgım kadar en son barısmıstınız eşinle..
Ne oldu tekrar, bosanma kararınız kesinmi?
Üzüldüm adına

Hmm. Kelin ilacı olsa diyerek söze başlamak istiyorum izninle.
Ama bence git canım.
Beyefendinin keyfi 1 hafta sonra açmak isterse 1 hafta boşu boşuna mı bekliceksin?
Gİt, gel açarsınız davayı.
Acelesi yok ya.
Oturup evde karalar bağlamaktan iyidir.
Diye düşündüm..

Hmm. Kelin ilacı olsa diyerek söze başlamak istiyorum izninle.
Ama bence git canım.
Beyefendinin keyfi 1 hafta sonra açmak isterse 1 hafta boşu boşuna mı bekliceksin?
Gİt, gel açarsınız davayı.
Acelesi yok ya.
Oturup evde karalar bağlamaktan iyidir.
Diye düşündüm..

Evet canım haklısın galiba. Cuma bitiriyoruz demişti, işi bile çıktıysa insan bir haber verir. Ben valizimi bile hazırladım, en iyisi gideyim :KK1:

Evet canım haklısın galiba. Cuma bitiriyoruz demişti, işi bile çıktıysa insan bir haber verir. Ben valizimi bile hazırladım, en iyisi gideyim :KK1:

Gİt canım git.
Hatta gittiğini de haber verme.
Pazartesi seni ararsa ya da msj atarsa davayı açalım diye, ben şehir dışındayım dönünce seni ararım de.

Ayy psikopata bağladım.

Kusurabakma matahari..
Hatırladıgım kadar en son barısmıstınız eşinle..
Ne oldu tekrar, bosanma kararınız kesinmi?
Üzüldüm adına

Sorma canım, evet barışmıştık ve herşey yolunda gidiyor gibi duruyordu. Çok üstüme düşüyordu, düzeltmek için uğraşıyordu. Meğer rolmüş, haftasonu kavga ettik, bir kavgada çekti gitti bitsin dedi. Ben de artık bu git gellerden sıkıldığım için tamam dedim, bitirmeye de kararlıydım. Bu arada iki gün önce öğrendim, hftasonu biz ayrılır ayrılmaz pazartesi günü gdip işyerinden bir kıza ilan-ı aşk etmiş. Ona yazdığı mailleri gördüm, midem bulandı. Hesap sordum inkar etmedi. Bana karşı hislerinin azaldığını, o kızdan da gerçekten hoşlandığını söyledi. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Ama ayakta durmaya çalışıyorum. Artık böyle bir adamdan kurtulduğum seviniyorum sadece.

canım bence hiç mesaj atma.. o düşünmüyorsa sana ne. boşanmayı isteyen de kendi değil mi zaten? madem istiyor zahmet etsin beyefendi. sen kesinlikle mesaj atma. ve arkadaşının yanına şehir dışına çık. adam olup zamanında haber verseymiş... bir hafta dinlen, toparlan ve öyle dön... programını ona göre yapma sakın. o sana göre yapsın çok istiyorsa.

Gİt canım git.
Pazartesi seni ararsa ya da msj atarsa davayı açalım diye, ben şehir dışındayım dönünce seni ararım de.

Ayy psikopata bağladım.

Çok haklısın canım, ben onun nerede olduğunu biliyor muyum, bak adam haber verme ihtiyacı bile hissetmiyor. Madem öyle ben de ona haber vermek zorunda değilim. En iyisi ben yarın sabah gideyim :KK1:

Ama bu sefer de dava açmaktan kaçtığımı hala onu beklediğimi filan zannetmesin? O kadar kendini beğenmiş bir adam yani, yaptığı her şeye rağmen hala onu istediğimi, davayı ertelediğimi de düşünür mü düşünür valla.

Gİt canım git.

Ayy psikopata bağladım.

kesinlikle böyle yap. en doğrusu bu. beyefendinin keyfi olunca arayacak, sen de keyfini beklerken program yapamayacaksın ya da o haber vermezken sen onun için haber peşine düşeceksin daha neler!

X