Melom Sekom,
Sen de dök bacım içini. Neler oluyor anlat bakayım???
walla canım gıtmıyo sankı benım zorumla oluyo ben tartısmaya baslayınca ben susmassam dewam edıyo,ben susarsam konu kapanıyo..bu daha da canımı sıkıyo..he bıde sacma sapan en nefret ettıgım konu su:bunların aılede ılk erkek cocuk ya kayınpederın ısmı olur yada o ne derse bu durumdan nefret edıyorum zaten yasadıgım onca seyden sonra ne kaynanamı nede kayınpederımı sewmıyorum..bılıosun en son barısstıgımızda bırbırımız ıcın denemeye karar vermıstık yanı ben sadece esım ıcın gelmıstım eger benı ananeme bıraktıktan 1 saat sonra gerı gelmese bu ıs bıtmıstı...he bıde su var esımde problem var.yanı kesınlıkle tup bebek olucak.bu sıteyede tup bebek sayfasına gırdıgımde uye olmustum..konuyu actık doktora gıttıkten sonra yanı 3-4 ay once falan kayınpederım agzını acıp hıc bısey demedı parayı nasıl werceksınız nereye gıttınız nasıl oluyo..vsvs..yanı ınsan bı sorar dımı ben maddı destek beklemıyorum zaten yanlıs anlamayın manevı destek benım ıcın herseyden onemlı...bugune kadar maddıyat anlamında hıc kımseden hıc bısey beklemedm..beklememde allha sukur..daha bır suru olay var..bunun gıbı..asla ıstemıyorum onun ısmının olmasını sırf bu yuzden kılo vermemı yavaslattım..fazla onemsemıyorum kı vakıt gecsn bıraz daha rayına oturtıyım herseyı..gecen gun gorumcemdeyken konu dondu dolastı geldı..gorumcemın ıncıleri:SIZINDE ILK COCUGUN ADI BABAMIN ISMI OLUCAK..bende dıorm kı OLUCAK YNI OLE Mİ ewet dıyo gorumce hanım..BABAM ABIMDE BEKLEDI ONLAR KOYMADI COK UZULDU SIZDE BEKLER.tabı sızınde ıstedıgınız vardır ama ılkı o olcak ıkıncıyı sız kendınız koyarsınız..BENDE DEDIM OLUR ILKINE5.5 VERICES IkICIYEDE BI 5.5 VERIRIZ NOLCAK dedım o hala konusuyo.. BU KONUYU O KADAR HAFIFE ALIOLAR KI ANLAT ANLAT onlar ıçın bos yanı..basına gelmeyen surecın ne kadar zor oldugunu bılemez..afedersınız ama o kadar gerı kafalılar kı ben artık herseyden sogudum..yapamıyorum...3.bı yıkım daha yasarsak zaten bıter bu ewlılık onlarada kına yollarım sonra..zaten ıs bende neden dıceksınız onalra gore gelın=hızmetcı ama ben bunu yapmıyorum yanı kul kole olmuyorum ne gerekse onu yapıyorum..esımde saolsun her dedıgımı yapar ıstedıgımı alır bunuda hazmedemıolar..aslında esımle bı problem yok..kavgalar hep3. sahıslar olaylar yuzunden cıkıyo..NE KADAR KONSTUM DIMI BEN DEDM AMA KONUSURSAM SUSMAM DIYE..MALESEF KI COK DOLUYUM..
Valla canım benim aklıma şu geldi. İKi isim koysanız. Yani teoride babasının ismini koymuş olursunuz ama pratikte kendi istediğiniz ismi kullanırsınız olmaz mı
Yani bu kadar zorluklarla doğacak bir bebiş var ortada, kusura bakma ama millet doğmamış çocuğa don biçip isminin derdine mi düşmüş? Ayrıca ne malum erkek olacağı? Kız olursa o zaman da k.validenin ismi mi konacak??
Çok saçma...
Ancak sen bunda da bir orta yol bulursun gibi geliyor birtanem. Zaten evlilikler hep bizim bulduğumuz orta yollarla gitmiyor mu?
OFFFFFFFFFFFFFFFF....
YARIM SAYFAYA YAKIN YAZDIM VE PC RESET ATTI.. YAZIK OLDU YAZDIKLARIMA AL BAŞTAN ŞİMDİ
Merhabalar Canlarım,
Son 10-15 gündür o kadar depresifim ki, negatifliğim size de geçmesin diye çok bulaşmadım hiç birinize... Hayalet gibi sadece takip etttim hepinizi. Çekildim kabuğuma. Toparlandım biraz. Ama hepinizi çok çok çok özledimmmm:2::2::2::2:
Tek tek isimlerinizi yazmıcam, hepiniz biliyorsunuz kendinizi, yormayın beni verin detayları çabuk. Aaaaaa iyi ki geyik yapalım diye topic açtık, şu halimize bakın olacka iş değil yani
Nazım sana iltimas geçmek istiyorum özel durumundan dolayı (kızlar kıskanmazlar eminim) sana ne desek boş. Üzülme, geçecek, güçlü ol vs gibi saçma sapan telkinlerde bulunmak istemiyorum çünkü bunların hiçbirinin işe yaramayacağını biliyorum. Sana sadece dua ediyorum canım. Allah yardımcın, yardımcınız olsun... Bu arada psikiyatrım bana dedi ki son terapide: Bİz genelde bir travma yaşadığımızda onun üstünü örtmeye, onu unutmaya çalışırız ya. Bu çok yanlışmış. Bizi üzen, bizi yoran, bizi sıkan herşeyi defalarca en ince detaylarıyla düşünmemiz ve paylaşmamız gerekiyormuş. (hani derler ya inelim çocukluğuna bakalım ne var orda diye. bu gerçekmiş yani. bilinçaltına sakladıklarımız bugünün mimarlarıymış).
O yüzden anlatmak istediğin NE VARSA DÖK AYRINTILARIYLA. Seni çok seviyoruz...
CANLARIM...(bilerek alfabetik sıra yapıyorum, kavga çıkmasın sonra) Aydasu, Bir_Kadın,Biosciences, Bulutolsam,Hytdnze, Hypatia, Melo_Seko, Pisipisi, Puncshe, sevocan (ayy unuttuğum varsa noılur bakmasın kusuruma, yaşlılıktandır :))) ) hadi silkelenelim ve kendimize gelelim...
ben kendime gelemiyorum.
ilk aşk diye böyle unutacaksın daha güzelleri olacak yeniden seveceksin diyor kimileri, kimileri de dönecek diyor.
dönecek olan dönerdi. sadece umut veriyor. ben böyle yaşayamıyorum
kendimi kaybeden hissediyorum. kaybettim ben, hiçbir şeyi başaramadım.. yaşamak için hiçbir nedenim yok artık
çok mutsuzum. işyerinde her gün gözlerim dolu dolu ağlıyorum, millete de rezil oldum. istifamı verip çıkasım var. maaşlara zam oldu 2. zamlar ve bana zırnık yok. sorun para değil enayi yerine konulmak.
evinden çıkmadan yetişmiş okumamış etmemiş insanlar herkesi parmağında çevirirken ben neden bu kadar enayi saf ve sonuna kadar merhametli yetiştirilmiim.. hep kaybediyorum artık çok yoruldum.
günlerce uyutulasım var.. ama işe geliyorum
çok mutsuzum kızlar. canımdan can kopuyor.
walla canım gıtmıyo sankı benım zorumla oluyo ben tartısmaya baslayınca ben susmassam dewam edıyo,ben susarsam konu kapanıyo..bu daha da canımı sıkıyo..he bıde sacma sapan en nefret ettıgım konu su:bunların aılede ılk erkek cocuk ya kayınpederın ısmı olur yada o ne derse bu durumdan nefret edıyorum zaten yasadıgım onca seyden sonra ne kaynanamı nede kayınpederımı sewmıyorum..bılıosun en son barısstıgımızda bırbırımız ıcın denemeye karar vermıstık yanı ben sadece esım ıcın gelmıstım eger benı ananeme bıraktıktan 1 saat sonra gerı gelmese bu ıs bıtmıstı...he bıde su var esımde problem var.yanı kesınlıkle tup bebek olucak.bu sıteyede tup bebek sayfasına gırdıgımde uye olmustum..konuyu actık doktora gıttıkten sonra yanı 3-4 ay once falan kayınpederım agzını acıp hıc bısey demedı parayı nasıl werceksınız nereye gıttınız nasıl oluyo..vsvs..yanı ınsan bı sorar dımı ben maddı destek beklemıyorum zaten yanlıs anlamayın manevı destek benım ıcın herseyden onemlı...bugune kadar maddıyat anlamında hıc kımseden hıc bısey beklemedm..beklememde allha sukur..daha bır suru olay var..bunun gıbı..asla ıstemıyorum onun ısmının olmasını sırf bu yuzden kılo vermemı yavaslattım..fazla onemsemıyorum kı vakıt gecsn bıraz daha rayına oturtıyım herseyı..gecen gun gorumcemdeyken konu dondu dolastı geldı..gorumcemın ıncıleri:SIZINDE ILK COCUGUN ADI BABAMIN ISMI OLUCAK..bende dıorm kı OLUCAK YNI OLE Mİ ewet dıyo gorumce hanım..BABAM ABIMDE BEKLEDI ONLAR KOYMADI COK UZULDU SIZDE BEKLER.tabı sızınde ıstedıgınız vardır ama ılkı o olcak ıkıncıyı sız kendınız koyarsınız..BENDE DEDIM OLUR ILKINE5.5 VERICES IkICIYEDE BI 5.5 VERIRIZ NOLCAK dedım o hala konusuyo.. BU KONUYU O KADAR HAFIFE ALIOLAR KI ANLAT ANLAT onlar ıçın bos yanı..basına gelmeyen surecın ne kadar zor oldugunu bılemez..afedersınız ama o kadar gerı kafalılar kı ben artık herseyden sogudum..yapamıyorum...3.bı yıkım daha yasarsak zaten bıter bu ewlılık onlarada kına yollarım sonra..zaten ıs bende neden dıceksınız onalra gore gelın=hızmetcı ama ben bunu yapmıyorum yanı kul kole olmuyorum ne gerekse onu yapıyorum..esımde saolsun her dedıgımı yapar ıstedıgımı alır bunuda hazmedemıolar..aslında esımle bı problem yok..kavgalar hep3. sahıslar olaylar yuzunden cıkıyo..NE KADAR KONSTUM DIMI BEN DEDM AMA KONUSURSAM SUSMAM DIYE..MALESEF KI COK DOLUYUM..
zor bi dönemden geçiyosun naz allah yardım etsin
nazım ölüm karşısında diyecek bir laf yok... allah sabır versin, güç kuvvet versin diyorum diyebiliyorum sadece... inş. gittiği yerde huzurlu mutludur.. kuzeninin dualarına dualarımıza ihtiyacı var.. yapabileceğimiz tek bu.. gerçekten çok üzgünüm.. tekrat tekrar başın sağolsun. ailesine ve size rabbim güç kuvvet versin.
Noldu canım ya?
Nazcım burda ne söylesek boş ne yazık ki tek ilaç zaman...
Hayat ne zor yaa. İnsan çocuğunun adına bile gönül rahatlığıyla karar veremiyor. Gölge etme ihsan istemez hesabı sen çocuğuna da çocuğunun eşine de huzur ver, sorun sıkıntı çıkartma, gerekirse büyüklük et destek ol onlar zaten koyacaklardır sana saygılarından. Yok ama olmaz yani illa hır gür çıkacak... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evliliği ve eşin ailesini idare etmek maharet istiyor.
Alacım sizde son durumlar nasıl oldu?
Bir kadın bebiş nasıl sesin soluğun çıkmıyor?
Trlelli canım sorunlarınız çözüldü mü?
Puncshe senin bu sessizliğin korkutuyor beni, inşallah iyisindir.
bugune kadar bılsenız ne kadar ıdare ettıgımı..bılsenız neler yasandıgını ınanın hak verırsınız.oysakı ne hayallerle ewlendım ben...sımdı cok kzıyorum kendımeHayat ne zor yaa. İnsan çocuğunun adına bile gönül rahatlığıyla karar veremiyor. Gölge etme ihsan istemez hesabı sen çocuğuna da çocuğunun eşine de huzur ver, sorun sıkıntı çıkartma, gerekirse büyüklük et destek ol onlar zaten koyacaklardır sana saygılarından. Yok ama olmaz yani illa hır gür çıkacak... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Evliliği ve eşin ailesini idare etmek maharet istiyor.
Alacım sizde son durumlar nasıl oldu?
Bir kadın bebiş nasıl sesin soluğun çıkmıyor?
Trlelli canım sorunlarınız çözüldü mü?
Puncshe senin bu sessizliğin korkutuyor beni, inşallah iyisindir.
bugune kadar bılsenız ne kadar ıdare ettıgımı..bılsenız neler yasandıgını ınanın hak verırsınız.oysakı ne hayallerle ewlendım ben...sımdı cok kzıyorum kendıme14:
ınsallh hayırlısı dedım zamana bıraktım zaten canım cunku suan elımden hıc bişey gelmıyo..zaman ne gosterır bılınmez...ha bıde bı kesın konusma tavırları var orda bogasım gelıo konusanları..benim eşimde evlenmeden bi oğlum olursa babamın adını koyacam demiş
oğlum olunca kayınvalidem eşinin adını koymamızı hiç istemedi ama eşim yinede koydu
koyarsın istemexler koymazsın ısrar ederler
çift isim koyduk dedenin adını sadece yiğenleri bazen kullanıyo amcalarının adı diye
eşimde bendenadiren kullanıyoruz
bu isim işi zor herkes karışır sanki fikir sorduk
kızımın ilk adınıda oğlum koydu kimse karışamadı
bunlar için canını sıkma hayırlısı ile bir bebeğin olur inşallah
Kızlar cidden kendimize gelelim, sohbet edip b,iraz rahatlayalım artık..
hepinizi özledim hem ben..
cogu arkadas yok, hiç ugramıyor..
Aydasucum cok haklısın, beni kendime getiren eşim, kızım, ailem ve ettiğim dualar..
Çok şükür günümüze acımız içimizde kalcak bir ömür yasayanlara sahip cıkmak zamanı
Kızlar cidden kendimize gelelim, sohbet edip b,iraz rahatlayalım artık..
hepinizi özledim hem ben..
cogu arkadas yok, hiç ugramıyor..
Aydasucum cok haklısın, beni kendime getiren eşim, kızım, ailem ve ettiğim dualar..
Çok şükür günümüze acımız içimizde kalcak bir ömür yasayanlara sahip cıkmak zamanı