- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
evet cnm buralardayım. okuyorum takip ediyorum. birde ben çıkmayım dedim aranıza.
yaklaşık 1 aydır bende eşimle ciddi problemler yaşıyorum.
sonu nereye varacak ne olacak bilmiyorum.
ikimizde ruh gibiyiz ama o yinede bir adım atmıyor.
bilmiyorum zamana bıraktım. kafamıda burada dağıtıyorum.
Nazcım başın saolsun canım...hakikaten alanında dediği gibi sözün bittiği yer ...
ailesinee allah sabırlar versin inşallahh(
Ala..diğer topicte tam 3 tane mesaj yazdım artık o topic ile ilgilenmediğinden midir..yoksa benle ilgilen mediğinden midir analamadım cevap yazmamanı..ama sesin soluğun cıktıgına göre yaşıyorsun:))) herşey yolunda mı canım...Bu topiğe ilk girdiğimde berii..bi acaba ala ne durumda babası ne alemde diye düşünüp acıyorum bu siteyi..Birde puncshe herseyıı konustumu hal yola soktumu diyorum..Bide pisipisiyi özlüyorum..diğer arkadaşlarıdaa çokk çokk öpuyorumm:))))
valla herşeyi yoluna koymuş olsam gecenin bu saatinde kafamı yastığa kor komaz uyurdum
gördüğün üzere hala uyanığım uykularım kaçıyor 2 tane ağrı kesici banamısın demedi yetmezmiş gibi azcık uykumu getirseler oda yok..
bizim bu işin oluru yok
durumları sağada çevirsem solada çevirsem olmuyor bir çıkar yol yok
bende artık eşyalarımı toplayacağım yarın
sıkıldım artık
bende kurtarmak istemiyorum bu evliliği
bu eşten bi çocuk sahibi olmak istemiyorum
bukadar sevgimizi böyle silebilecek bir adamla daha evli kalmak istemiyorum evliliğimizin kaderini abileriyle konuşmama dışardan etiklere bıraktığı için ondan nefret ediyorum
benim hergün eridiğimi gözlerimin hiç kurumadığını kendisininde beni sevdiğini bile bile evliliği kurtarmak adına hiçbişey yapmaması beni öldürüyor
en çok ta ayrı eve çıkmayı kendisininde istediğine inandırıp vazgeçmesi beni düşündükçe deliye çeviriyor
ömrüm boyunca onu hiç affetmeyeceğim..
bana bu yaşattığı acıyı hiç unutmayacağım,
ama eşimin fikrinin bu kadar çabuk değişmesine anlam veremiyorum diyorum ki acaba annesi okudu üfledimi bişey yaptımı
diyorumki aptal olma büyüden falan korkan insanlar
elim ayağım tutmuyor artık
yüreğimin yarısı yok gibi
diğer yarısıda tek başına bir işe yaramıyor
kafamda kurduğum o pembe hayallerim yok
biliyormusunuz sevgimden geriye sadece bir enkaz kalmak üzere
bütün sarsıntıları atlattımda buna dayanamayacağım herhalde...
evet cnm buralardayım. okuyorum takip ediyorum. birde ben çıkmayım dedim aranıza.
yaklaşık 1 aydır bende eşimle ciddi problemler yaşıyorum.
sonu nereye varacak ne olacak bilmiyorum.
ikimizde ruh gibiyiz ama o yinede bir adım atmıyor.
bilmiyorum zamana bıraktım. kafamıda burada dağıtıyorum.
naz20 öncelikle başın sağolsun canım allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah
puncshe aslında seninle benzer durumdayım. aynı belirsizlik ama konular farklı seni çok iyi anlıyorum o nedenle
kayınvalidemi sevmem anlaşabileceğim tarzda bir insanda değil.
nişanlılıkta aramızdaki küçücük bişeyi büyütüp bu evlilik olmaycak diye en güzel günlerimi mahfetmiş birisi. çok çatıştığımız noktalar var. ve eşimi çok kıskanır kıskançlığından da bazen yaşına uygun davranamaz ne yapacağını şaşırır. bunu bilgi vermek için söyledim. ben anlaşamam yakın olmak istemem eşimde annesine düşkündür yakın olmamaı ister.
4 aylık evliyken bundan 2 sene önce görümcem kendi memleketlerinde bir kırtasiye devralmak istedi(eşimin aileside benim ailemde bizimle aynı şehirde değiller) parası yetmemeiş kocasının ailesinden birileriylede girmek istememiş eşime söylemiş. eşimde çok ortak olmak istedi. ben istemedim çünkü çok düğün borcumuz vardı. ayrıca o dönem kriz dönemiydi birimiz işsiz kalırsak altından kalkamazdık, bu nedenle tek güvencem olarak görüyordum takılarımı... birde kırtasiyenin adana da oluşu eşimin ailesiyle de asla böyle bir ortaklık istemeyişimde diğer nedendi... ama eşim çok istedi ağlaya ağlaya kabul ettim içinde kalmasın diye...
orası umulduğu gibi olmadı. 2 senede gelen para 4000 lira daha koyduğumuz parayı bile çıkaramadık. hep istemediğimi söyledim eşime bazen hakverdi bazen vermedi.. 2 senedir devam ediyo işte.ablasından günlük gelir defterini incelemek için istemişti geçen haftalarda eşim.vakti yoktu sen incele dedi konuşuruz dedi. kızlar hergün kayınpederime yövmiye verilmiş orada. aylık evine 600,700 lira para giriyo. görümcem gidip durduğu günler parasını almış aynı şekilde kayınvalidemde. para kazandırmıyo ama hepsinin evine giriyo bişeyler hani bizim hakkımız. şok oldum.. eşime söyledim.zaten istemiyordum artık kesinlikle kabul edemiyorum dedim. orada benim annemin babamında hakkı var kararım kesindir. kırtasiye varsa ben bu evlilikte yokum dedim.
oda işte sen ailemi hiç benimseyemedin zaten yarın çocuk olduğunda çok sık gelicekler uzun kalıcaklar yaşayacağım sorunlarda korkuyorum dedi. kayınvalideme aynı evin içinde 1 haftadan fazla katlanamıyorum. çok garip bir kadın. bende tamam dedim senin için bir adım atıyorum. kabul ediyorum. bakmak isterse çocuğuma gelsin baksın ama orayı istemiyorum dedim.
hala eşimden ses soluk yok. devretmek ve bırakmak istemiyor orayı. yani bir nevi bana tercih ediyor. böyle giderse eğer gerçekten kabul etmezse değmezmiş diyeceğim.harşey belirsiz yani kızlar uzun oldu biraz ama ancak açıklayabildim.
Allah hepimizi feraha çıkartsın inşallah. Hep dua ederim ben Rabbim kimseyi yuvasındaki huzurla imtihan etmesin inşallah
Meraba..
herkes iyidir umarım..
Ben değilim..
umarım zaman care olur.