Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Günaydın kızlar.
Allahım ne kadar aydınlık ışıl ışıl bir gün bu böyle!
Böyle günlerde içimde bir huzur, mutluluk oluyor.
Nedensiz bir mutluluk, sırf gökyüzü güzel diye, sırf bugün güzel geçebilir diye, sanki yaşamak herşeye rağmen güzelmiş gibi diye...
Sahi bugün gerçekten güzel bir gün olabilir mi kızlar?
Ne dersiniz umut var mı hala?
Umut hala var...
Damarlarımda hissediyorum varlığını, umut hala var!
Mutluluk hala mümkünken hadi kızlar benim için gülümseyin birkez.
Ama yalandan değil!
İçten, sıcacık gülümseyin olur mu kızlar?
Sırf bugün hava güneşli diye gülümseyin!
Sırf pisipisi istedi diye gülümseyin!
Sırf anılarınızda güzel günler var diye gülümseyin!
Sırf hala UMUT var diye gülümseyin!

ne güzel bi günaydın olmuş bu pisipisi
insanın içine neşe saçıyo
hala umut var tabi umut olmazsa hayat olmaz:KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
oyy oyy oyy ne güzel dilekler bunlarr yaaa:))) olsun ben yine senin için ve umutlarım solmasın diyee güldünmn..bugünü kacırdık ama yarının güzel geçmesii içindi:)))) heyyyy dertler deryaa olmuşş topiğii niye çıt çıkmıyo kimseden....

oyy oyy oyy ne güzel dilekler bunlarr yaaa:))) olsun ben yine senin için ve umutlarım solmasın diyee güldünmn..bugünü kacırdık ama yarının güzel geçmesii içindi:)))) heyyyy dertler deryaa olmuşş topiğii niye çıt çıkmıyo kimseden....

Bugün kaçmış filan değil canım benim. Hiç bir şey için geç kalınmış değil! Umut öyle bir katalizör ki girdiği tüm reaksiyonları pozitif sonuçlandırıyor. Yeter ki düşmesin süngümüz! Yeter ki mücadele ederken masum yanımızdan kaybetmeyelim! Yeter ki güneş zamanında doğsun batsın! Herşey mümkün! Hem de öyle zorlamayla kavgayla dövüşe değil; kendiliğinden mümkün, hayat aslında çok sıradan olduğu için mümkün... Oysa biz öylemiyiz? Biz doğurganız kızlar farkındamısınız? Dünyanın en büyük mucizesi sadece ama sadece dişi vücudunda gerçekleşebiliyorken sizce üstesinde gelemeyeceğimiz şey var mı?

Bugün kaçmış filan değil canım benim. Hiç bir şey için geç kalınmış değil! Umut öyle bir katalizör ki girdiği tüm reaksiyonları pozitif sonuçlandırıyor. Yeter ki düşmesin süngümüz! Yeter ki mücadele ederken masum yanımızdan kaybetmeyelim! Yeter ki güneş zamanında doğsun batsın! Herşey mümkün! Hem de öyle zorlamayla kavgayla dövüşe değil; kendiliğinden mümkün, hayat aslında çok sıradan olduğu için mümkün... Oysa biz öylemiyiz? Biz doğurganız kızlar farkındamısınız? Dünyanın en büyük mucizesi sadece ama sadece dişi vücudunda gerçekleşebiliyorken sizce üstesinde gelemeyeceğimiz şey var mı?

umutsuzlukmu kızların topiğe uğramasının nedeni sence
yoksa bıkkınlıkmı
kimseden ses seda yok
umudumuzu ve sevgimizi yitirmediğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz şey yok galiba
nedersiniz ALA,punchshe,naz20,aydasu,hypatia ve diğer yazamadığım dostlar ..........:KK71::KK71::KK71::KK71:

Günaydın kızlarrrr.
Hava ne kadar soğuk, demin çamaşır toplamaya çıktım da dondum resmen.
Buz gibi ayaz ve deli gibi rüzgar var.
Sıkı giyinin canlarım üşütmeyin.

Kızlar merhabalar ben de buralardayım da sizler gibi ne yazacağımı bilemiyorum...
Üzerimizdeki negatifliği atmanın vakti gelmedi mi sizce de?

Hepinizi özledim :KK69:

günaydın biz ankarada bembeyaz bir güne uyandık
bütün gece kar yağdıııııııııııııı hala da yağıyor

Kızlar merhabalar ben de buralardayım da sizler gibi ne yazacağımı bilemiyorum...
Üzerimizdeki negatifliği atmanın vakti gelmedi mi sizce de?

Hepinizi özledim :KK69:

İşte ben de öyle düşündüğüm için kendime pozitif pozitif enerji çağırıyorum hep:KK31:

Günaydın kızlar hepinizi öyle özledim ki..
Kendimi bile!
Oysa ne umutlarım vardı..
daha cenaze haberi almadan önce temmuzda olacagını sandıgım kaynımın düğünü için plan yapıyordum..
Sonra hepsi söndü..
dün kayınbabam düğünü mayısta düşünüyoruz dedi..
Bilmiyorum yüreğimin tam üstüne oturmus bu hüzün varken ben nasıl isteyebilirim ki olmasını..
Daha hiçbirşey ortada yokken heveslendiğim bu düğün şimdiden kursagımda..
Dönmek istiyorum hayata..
ama bu sefer cok zor olacak sanki..
Eşim için kızım için gülümsiorum ama yüreğim ama içim öyle acıyla dolu ki..
Geriye döndüremeyeceğim günler hatrına..
Ve kuzenimin diğer kuzenlerimde daha birkac ay önce cekriğim güzel fotograf karesi hatrına bazen sadece yok olmak istiyorum..
Ben kendimi cok özledim kızlar..
İçimden bişe gelmiyor..ne olur beni affedin

Kendimi bile!
daha cenaze haberi almadan önce temmuzda olacagını sandıgım kaynımın düğünü için plan yapıyordum..
Sonra hepsi söndü..
Bilmiyorum yüreğimin tam üstüne oturmus bu hüzün varken ben nasıl isteyebilirim ki olmasını..
Ve kuzenimin diğer kuzenlerimde daha birkac ay önce cekriğim güzel fotograf karesi hatrına bazen sadece yok olmak istiyorum..

zor bi dönemden geçiyosun naz allah yardım etsin

Kendimi bile!
Sonra hepsi söndü..

nazım ölüm karşısında diyecek bir laf yok... allah sabır versin, güç kuvvet versin diyorum diyebiliyorum sadece... inş. gittiği yerde huzurlu mutludur.. kuzeninin dualarına dualarımıza ihtiyacı var.. yapabileceğimiz tek bu.. gerçekten çok üzgünüm.. tekrat tekrar başın sağolsun. ailesine ve size rabbim güç kuvvet versin.

OFFFFFFFFFFFFFFFF....
YARIM SAYFAYA YAKIN YAZDIM VE PC RESET ATTI.. YAZIK OLDU YAZDIKLARIMA AL BAŞTAN ŞİMDİ:KK1:

Merhabalar Canlarım,
Son 10-15 gündür o kadar depresifim ki, negatifliğim size de geçmesin diye çok bulaşmadım hiç birinize... Hayalet gibi sadece takip etttim hepinizi. Çekildim kabuğuma. Toparlandım biraz. Ama hepinizi çok çok çok özledimmmm:2::2::2::2:

Tek tek isimlerinizi yazmıcam, hepiniz biliyorsunuz kendinizi, yormayın beni verin detayları çabuk. Aaaaaa iyi ki geyik yapalım diye topic açtık, şu halimize bakın olacka iş değil yani:KK5::KK5::KK5:

Nazım sana iltimas geçmek istiyorum özel durumundan dolayı (kızlar kıskanmazlar eminim) sana ne desek boş. Üzülme, geçecek, güçlü ol vs gibi saçma sapan telkinlerde bulunmak istemiyorum çünkü bunların hiçbirinin işe yaramayacağını biliyorum. Sana sadece dua ediyorum canım. Allah yardımcın, yardımcınız olsun... Bu arada psikiyatrım bana dedi ki son terapide: Bİz genelde bir travma yaşadığımızda onun üstünü örtmeye, onu unutmaya çalışırız ya. Bu çok yanlışmış. Bizi üzen, bizi yoran, bizi sıkan herşeyi defalarca en ince detaylarıyla düşünmemiz ve paylaşmamız gerekiyormuş. (hani derler ya inelim çocukluğuna bakalım ne var orda diye. bu gerçekmiş yani. bilinçaltına sakladıklarımız bugünün mimarlarıymış).
O yüzden anlatmak istediğin NE VARSA DÖK AYRINTILARIYLA. Seni çok seviyoruz...

CANLARIM...
(bilerek alfabetik sıra yapıyorum, kavga çıkmasın sonra:KK3:) Aydasu, Bir_Kadın,Biosciences, Bulutolsam,Hytdnze, Hypatia, Melo_Seko, Pisipisi, Puncshe, sevocan (ayy unuttuğum varsa noılur bakmasın kusuruma, yaşlılıktandır :))) ) hadi silkelenelim ve kendimize gelelim...:KK71::KK69::KK54::KK54:

Son düzenleme:
ben kendime gelemiyorum.
ilk aşk diye böyle unutacaksın daha güzelleri olacak yeniden seveceksin diyor kimileri, kimileri de dönecek diyor.

dönecek olan dönerdi. sadece umut veriyor. ben böyle yaşayamıyorum :KK43:

kendimi kaybeden hissediyorum. kaybettim ben, hiçbir şeyi başaramadım.. yaşamak için hiçbir nedenim yok artık:KK43:

çok mutsuzum. işyerinde her gün gözlerim dolu dolu ağlıyorum, millete de rezil oldum. istifamı verip çıkasım var. maaşlara zam oldu 2. zamlar ve bana zırnık yok. sorun para değil enayi yerine konulmak.

evinden çıkmadan yetişmiş okumamış etmemiş insanlar herkesi parmağında çevirirken ben neden bu kadar enayi saf ve sonuna kadar merhametli yetiştirilmiim.. hep kaybediyorum artık çok yoruldum.

günlerce uyutulasım var.. ama işe geliyorum :KK43:
çok mutsuzum kızlar. canımdan can kopuyor.

ben kendime gelemiyorum.
ilk aşk diye böyle unutacaksın daha güzelleri olacak yeniden seveceksin diyor kimileri, kimileri de dönecek diyor.

dönecek olan dönerdi. sadece umut veriyor. ben böyle yaşayamıyorum :KK43:

kendimi kaybeden hissediyorum. kaybettim ben, hiçbir şeyi başaramadım.. yaşamak için hiçbir nedenim yok artık:KK43:

çok mutsuzum. işyerinde her gün gözlerim dolu dolu ağlıyorum, millete de rezil oldum. istifamı verip çıkasım var. maaşlara zam oldu 2. zamlar ve bana zırnık yok. sorun para değil enayi yerine konulmak.

evinden çıkmadan yetişmiş okumamış etmemiş insanlar herkesi parmağında çevirirken ben neden bu kadar enayi saf ve sonuna kadar merhametli yetiştirilmiim.. hep kaybediyorum artık çok yoruldum.

günlerce uyutulasım var.. ama işe geliyorum :KK43:
çok mutsuzum kızlar. canımdan can kopuyor.

Canım benim, unutucaksın elbet. Mutlaka ki kolay olmayacak, mutlaka ki senden çok şey alıp götürecek, ancak insanoğlu neleri neleri unutuyor. Bu da geçecek elbet...

Enayilik, saflık durumunda gelince. E o yapımızda var. Salaklık kolay değil. Bizim gibi eşekler oldukça semer vuran da çok olacak... Yani bizim adam olmamız, bencil olmamız gerekiyor, e onu da yapamayacağımıza göre.... Böyle geldi böyle gidecek yani brtanem....:KK54:

Canım benim, unutucaksın elbet. Mutlaka ki kolay olmayacak, mutlaka ki senden çok şey alıp götürecek, ancak insanoğlu neleri neleri unutuyor. Bu da geçecek elbet...

Enayilik, saflık durumunda gelince. E o yapımızda var. Salaklık kolay değil. Bizim gibi eşekler oldukça semer vuran da çok olacak... Yani bizim adam olmamız, bencil olmamız gerekiyor, e onu da yapamayacağımıza göre.... Böyle geldi böyle gidecek yani brtanem....:KK54:

aii aiii diye anırasım var :KK43: aynen eşek yerine konuyoruz :KK43:( semer vuruyorlar.. :KK43:

unutamıyorum yaşayamıyorum sanırım :KK43:

slm kızlar..ben her gün okuyorum yazdıklarınızı..ama kelın ılacı olsa basına surer misalı..benim kendı yasadıklarıma dicek lafım yokken..sıze nasıl yorum yaparım..o yuzden takıp edıyorum ama bendekı negatıflık sıze gecmesın dıye bısey yazmıyorum...ben hep burdayım..ınsallh herkesın sorunu cozulur kısa zamnda..hypatia canım benm ılk ask kesınlıkle unutulmazzz yasayan bılır derler ya o mısal benımkı..ama bu kadar acı cektırme kendıne..yıpratma bu kadar kalbını ve bedenını..ınsallah en kısa zamnda toparlarsın..alacım sende gelısme yok sanırım..Puncshe canım benm aslında bı bakıma aynı durumda sayılırız bende abı yok ama 5 tane gorumce var dıle kolay..aslında o kadar anlatılcak seyım varkı sankı dıle getırırsem daha kötü olmaktan korkuyorum..yanı durumum hiççç iç açıcı değil...ismini sayamadıgım arkadaslarım k bakmasınlar..herkesı sewıyorum..hepimiz için dua edıyorum..:KK69::KK69::KK71::KK71::KK71:

X