- 23 Ocak 2007
- 1.066
- 4
- 36
idare edıyoruz be guzelm nolsn..allha şükür en azından ıcımızı döktüğümüz topiğimiz var :)sen neler yapıyosun bende nısanda 22 olcam :))
Üniversitede son sınıftayım. Sen?
hoşgeldin fıstıkşiiişt pijamaları giy atla yatağa dedikodu yapcaz önce uyuyana da pis uyku şakaları yapıcaz :86::86::86::86:
ooo harikasınız ne güzel yere gelmişim.. :)) Yeni yaşın şimiden hayırlı olsun.. Ömrüm okumakla geçiyor benim.. :)) Sınavlara hazırlık.... ömrüm çürüdüsen napıyorsun cnm ? ?
Ben Univ Turizm otelcilik bölümünden mezun oldum cnm şimdi yöneticilik okuyorm.. 1.5 senem kaldı .
Hayırlısıyla biteririz inşallahh
hoşgeldin fıstıkşiiişt pijamaları giy atla yatağa dedikodu yapcaz önce uyuyana da pis uyku şakaları yapıcaz :86::86::86::86:
bende ıkıncı sınıftayım kamu yonetımı..ayrıca ewlıyım :))saol canım..2 küsür ay kaldı :))sorma ewlendım hala dewammm..sen bi de bana sor..inşallh biter..
Evlisinnn anammmmmm Allahh bozmasın canım.. evli olunca daha zor oluyor.. sorumluluklar artıyor.. Allah yardımcın olsunn.....ben bekar takılıyorum . . .
Oooo puncshe gelmiş hoşgelmiş
evet ya geldim öyle boş şeylerden kendime eğlence çıkartıyorum nasılsa hayatım daha kötü olamaz deyip vurdum deliliğe :86::86:
evet ya geldim öyle boş şeylerden kendime eğlence çıkartıyorum nasılsa hayatım daha kötü olamaz deyip vurdum deliliğe :86::86:
ewet canım aynen ole sorumluluk fazla..saol tatlım darısı başına yok mu eniişte :) falan :)walla okul hayatı hep zorr :) allh hepımızın yardımcısı olsun..
alacımmmmm gelmişş :)))
Aminnnn canım benm.. Ayy yok enişte felamda.. Nişanlıydım ayrıldık bir sene oluyor.. Ondan sonra aşk özürlüsü oldum insan beğenemiyorum..İnsanın bir kere kafası tokuştumu artık çok seçici oluyorsun ister istemez.. Şimdilik halimden memnunum .. nasip kısmet
Gızlarrrrrrrrrr canım bullilerimm.. Ben gaçar.. Herkese iyi gecelerrrrrrr.. Henüz aranıza yeni katıldım ama sizlere içim ısındı sağolun beni aranıza aldığınız için.. Görüşmek üzere hoşçakalın
Gızlarrrrrrrrrr canım bullilerimm.. Ben gaçar.. Herkese iyi gecelerrrrrrr.. Henüz aranıza yeni katıldım ama sizlere içim ısındı sağolun beni aranıza aldığınız için.. Görüşmek üzere hoşçakalın