Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

idare edıyoruz be guzelm nolsn..allha şükür en azından ıcımızı döktüğümüz topiğimiz var :)sen neler yapıyosun bende nısanda 22 olcam :))

ooo harikasınız ne güzel yere gelmişim.. :)) Yeni yaşın şimiden hayırlı olsun.. Ömrüm okumakla geçiyor benim.. :)) Sınavlara hazırlık.... ömrüm çürüdü sen napıyorsun cnm ? ?

Üniversitede son sınıftayım. Sen?

Ben Univ Turizm otelcilik bölümünden mezun oldum cnm şimdi yöneticilik okuyorm.. 1.5 senem kaldı .
Hayırlısıyla biteririz inşallahh

bende ıkıncı sınıftayım kamu yonetımı..ayrıca ewlıyım :))saol canım..2 küsür ay kaldı :))sorma ewlendım hala dewammm..sen bi de bana sor..inşallh biter..

bende ıkıncı sınıftayım kamu yonetımı..ayrıca ewlıyım :))saol canım..2 küsür ay kaldı :))sorma ewlendım hala dewammm..sen bi de bana sor..inşallh biter..

Evlisinnn anammmmmm Allahh bozmasın canım.. evli olunca daha zor oluyor.. sorumluluklar artıyor.. Allah yardımcın olsunn..... ben bekar takılıyorum . . .

Evlisinnn anammmmmm Allahh bozmasın canım.. evli olunca daha zor oluyor.. sorumluluklar artıyor.. Allah yardımcın olsunn..... ben bekar takılıyorum . . .

ewet canım aynen ole sorumluluk fazla..saol tatlım darısı başına yok mu eniişte :) falan :)walla okul hayatı hep zorr :) allh hepımızın yardımcısı olsun..

kızlar böyle acayip oyun oynayasım var bi oyun üretip oyunmu oynasak :86::86:

ewet canım aynen ole sorumluluk fazla..saol tatlım darısı başına yok mu eniişte :) falan :)walla okul hayatı hep zorr :) allh hepımızın yardımcısı olsun..

Aminnnn canım benm.. Ayy yok enişte felamda.. Nişanlıydım ayrıldık bir sene oluyor.. Ondan sonra aşk özürlüsü oldum insan beğenemiyorum.. İnsanın bir kere kafası tokuştumu artık çok seçici oluyorsun ister istemez.. Şimdilik halimden memnunum .. nasip kısmet

Gızlarrrrrrrrrr canım bullilerimm.. Ben gaçar.. Herkese iyi gecelerrrrrrr.. Henüz aranıza yeni katıldım ama sizlere içim ısındı sağolun beni aranıza aldığınız için.. Görüşmek üzere hoşçakalın

ewet ya o kötü işte aman fazla abartma :)) hayırlısı canım ya kısmetın nasılsa senı bi gün buluyo.

çabuk kactın kız ne o uykun mu geldı hemenmuhabbet ıyıdı hadı ıyı geceler gene beklerız :))

İyi geceler kızlar. Ben yatıyorum, daha sabah erkenden kalkıp ders çalışacağım. Malum final dönemi

herkeselere günaydınlar.
hıhı akşam geldim şöle bi bakınıp hemen çıktım.
açıkçası bir_kadından haber varmı diye bakmıştım.
anladım ki yok:2:

aramıza yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum.
bu arada yaşlar 22-25 civarı olunca yeminimle kendimi yaşlı hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…