Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Bende bi durum yok sizleri merak ettim..
Bakim napıyorsunuz dedim ALA nın babasını felan evet yok ortalarda..
Napim canlarım yaa Eşim hala eve dön diyoo sen gittin sen gel diyoo (emir kipi kullanarak)
Bende inat ediyorum annesi konusunda anneme evime gelme diyemem diyo..
Annen gelince huzurum kaçıyor diye ısrar ediyorum..
Sussaydın bunlar olmıcaktı sen sussaydın oda susardı diyo hep aynı şeyler..
Oğluma ayrı üzülüyorum..
Evimi özlüyorum..
Annem boşa diyoo..
Babam yorumsuz..
Ne halim varsa onu görmekle meşgulüm anlıcanız..
Kafam öyle karışık kii sadece susup uyuyorum..
Eşimin dediği evine dön.. annem e evime gelme diyemem senede 2-3 ay gelecek..
Susarsan bişi olmaz..
Ama dayancak takatim yok artık oluruna bıraktım..
Oğlumun soruları ardı ardına gelmeye başladı..
neyim kimim nerdeyim niye ben? sorularıyla mualaktayım..
Kafam bi milyonnn (böyle diyince oğlum anne kafanı 1 milyonamı satıyosun diyo:KK9:)

Canım üzme kendini ama bence artık kafanı toparlayıp bir karar verçünkü cidden gereğinden fazla zaman oldu. Sana da yazık evladına da

Çok zor durumdasın suanda..
anlayabiliyoum seni..
ama kac gün oldu eşin gelip seni alamadı..
Ben alır diye düşünmüştüm demek onunda düşünceleri var..
Kendi kendine gelse bosa sözler vermeme gerek yok diye düşünüyor sanırım..
Hele oglun için cok üzülüyorum..babasından ayrı kalmaya onun gücü yok ki daha..
hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Madem gittin düşün biraz daha belki eşine dank ederde..
gelir sizsiz daha fazla yasayamıyorum der..umarım:KK43:

3 defa evine dön dedi yukarı fln çıkmıyo ama arabayla geliyo kapının önüne in aşşa diyo..
Ya da çık gel diyo..
çocuğu düşün diyoo
Seninde yanlışların var diyoo
artık gel demicem aramıcam 3 defa dedim beni yok saydın koca yerine koymadın diyo..
yaa dedim istediğim gel buraya de ki bir daha böyle bişe olmıcak annemlerde ikna olsun üzülüyolar biz seni ezdirmek içinmi evlendirdik diye dedim..
Ben babana söyledim bide annenemi söylicem diyo..
Offf oda inat laz damarı tutuyoo
Annesini aslında benim gördüğüm kadar görüyoo hatta ben daha çok görüyorum ama bu anneci ruhunu çözemedim gitti..
Annesini attı dedirtmem annem bugün var yarın yok (acındırma modu)
Aynı şeyler
Biraz daha burdayım beklicem istediğim o gelsin evi sen terk ettin diyo..
terk etmedim dedim terk etmek zorunda bıraktırıldım..
oğlum dün okulda bana anne arkadaşlarım ne zaman bizim eve gelicekler dedi..
odasını oyuncaklarını göstercek ya istiyo eve geldim hüngür hüngür ağladım..
Ev mi var ortada yarım saat kendime gelemdim..
Yaa okadar çıkmazdayım kii kendi ayağımlada o eve gitmek istemiyorum eşim gelsin bi şekilde aynı şeyleri yaşamıcama ikna etsin beni istiyorum oda sen beni ezdin diyoo
off offf katlanmalımı herşeye çocuk için yoksa silip atmalımı çözemedim gittii

3 defa evine dön dedi yukarı fln çıkmıyo ama arabayla geliyo kapının önüne in aşşa diyo..
Ya da çık gel diyo..
çocuğu düşün diyoo
artık gel demicem aramıcam 3 defa dedim beni yok saydın koca yerine koymadın diyo..
yaa dedim istediğim gel buraya de ki bir daha böyle bişe olmıcak annemlerde ikna olsun üzülüyolar biz seni ezdirmek içinmi evlendirdik diye dedim..
Annesini aslında benim gördüğüm kadar görüyoo hatta ben daha çok görüyorum ama bu anneci ruhunu çözemedim gitti..
Aynı şeyler
Yaa okadar çıkmazdayım kii kendi ayağımlada o eve gitmek istemiyorum eşim gelsin bi şekilde aynı şeyleri yaşamıcama ikna etsin beni istiyorum oda sen beni ezdin diyoo

Canım cidden çok üzücü bir durum ama ne olur yıpratma kendini. Toplamda kaç gün oldu sen evden gideli? Demin Naz20'ye de mesaj yazmıştım: önemli olan çocukla mutsuz bir şekilde çok vakit geçirmek değil, mutlu huzurlu kaliteli vakit geçirmektir. Sen şimdi o eve dönersen bu mutsuzlukla yaşarsan sence çocuğuna bu yansımayacak mı? O yüzden eğer maddi imkanlar da sağlanıyorsa bence bir evlilik sadece çocuk için yürütülmemeli. Bak sen de ne kadar gençsin daha hayatın baharındasın. Demek ki eşin bunca zaman yokluğunu çektiği halde yine de haklılığını anlayamamış. Bu durum düşündürücü geliyor bana. Laz damarı filan bence hikaye: aşkta, evlilikte gurur ve inat olmaz eğer oluyorsa o başka birşeydir:26:

canım ufacık çocuk ne anlar olur mu? ablam 1,5 yaşındaki kızını bırakıp işine geri dönmüştü. ilk iş günü sonrası eve geldiğinde o 1,5 yaşındaki yeğenim ablamın kucağına çıkmış ve ona okkalı bir tokat atmıştı:)) 1,5 yaşındayken! :))

ama alıştı alışacak. bunu onun için yapıyorsun. okula başladığında da seni bırakmak istemez o zaman. herkesin velisi giderken onun yanında oturan tek sen olursun. evet annesi yanında ama bu iyi bir şey mi sence?
tabiki sana kızıp üzülüyor ama alışacak, yakında kendi de anaokuluna başlayıp arkadaşlar edinecek. sen yavrum sokağa çıkma bugün evde kal dediğinde o hoop dışarı fırlayacak. bunlar hayatın tatlı yanları:) acı anları değil.
öyle düşünüp odaklanıp da kendini hırpalama.
sana gelmek istemiyorsa çantana bir şeyler saklar oyunlar yaparsın onun için zevkli hale gelir. acaba annem bu akşam bana ne getirecek die beklemeye başlar, sen gelince sana koşar...

kırgınlık kızgınlık olması çok normal. ama bu seni affetmeyecek sana küstü anlamında değil. böyle düşünme sakın. çünkü o böyle düşünmüyooo ve anneciğini çook seviyo:)

1bucuk yasındaki tepkisi cok sasırdım ve içim cız etti..
İşte böyle minicik onlar daha ne olursa olsun sevgimizi sonsuz derece de göstermek isteriz.
aLIYORUM CANIM HERGÜN KÜÇÜK BİŞE ALIP GİDİYORUM BAZEN UMURSamıyor..bazen elimden alıp gülümsüyor..
Bilmiyorum ne düşünüyor ama sanırım benim ona onun bana ihtiyacı oldugundan cok ihytiyacım var..
hakkımızda hayırlısı..bir gün olurda tasınırsam sırf onla daha cok zaman gecirebilmek için ayrılcam işimden 1 aylıgına olsa da..kalbim onunla
sana sukadarını söylüyüm içimi rahatlattın ciddi sekilde..

Son düzenleme:
bu cuma 1 ay olucak..
koca 1 ay..
hala bilmiyorum geri döndüğümde eşimle problem yaşamam eşim eski mevzuları açmaz üzmez beni..
ama kaynanam geldiğinde açar o mevzuları deşer laf sokar buna gücüm yok..

Ya da çık gel diyo..
çocuğu düşün diyoo
Aynı şeyler

Haklısın tabi kendi adına..
Demekki eşinde kendini haklı buluyor bir sekidle oda inat ediyor..
ama pisipisiye katılıyorum su noktada..
Sevgi, saygı olduktan sonra bir şekilde özler, dayanamaz gelirdi..
Her gün arıyor mu seni?
Şöyle bişey birgün bende bırakıp anneme gitmiştim..
eşim haklı oldugunu düşünüyordu..
geliyordu yanıma tek yaptıgı eve gelcen mi demesi..
Oda gururundan mı haklılıgındfan mı bilmiyorum cok yüklenmezdi, gel demezdi bana..
ama deli gibi sevdiğini, ve yüzünden ve onu tanıdgım için ne kadar üsülüp kahroldugunu bildiğimden dönmüştüm bende..iyi yaptıgımı düşündürmüştü bana sevgisini bana belli ediyordu fazlasıyla..
demem o ki belki senin eşinde öyledir..
yani haklı oldugunu düşünüyor kendince ve sabretmeye calısıyordur..
belki sizi cok özlüyor ve istiyor ama söyleyemiyordur..
Buyüzden canım en iyi sen bilirsin eşinin hareketlerinden..cok iyi düşünmelisin cünkü cok ince bir cizgidesin

bu cuma 1 ay olucak..
koca 1 ay..
hala bilmiyorum geri döndüğümde eşimle problem yaşamam eşim eski mevzuları açmaz üzmez beni..

canım koskoca bi ayda insan sevdiğini karısını yanında koynuıda oğlunu gözünün önünde ister adam umursamıyo bile. babana dedim bi de annene mi diyeceğim diyor. dese ne olur? annen onu yiyecek mi?

sen onun annesiyle yaşamak zorudna bırakılırken o iki dk annenin karşısına mı çıkamıyor? in aşağı imiş. sahipsiz köpekler öyle emirle hareket eder. sen bir evin kızısın. inme aşağı. gelsin alsın seni yukarıdan. ay çok sinirlendim.
neyse.

bence eve gidip eşyalarını ve nüfus cüzdanını al gözü korksun. boş boş bekliyorsun sanmasın.

1bucuk yasındaki tepkisi cok sasırdım ve içim cız etti..
İşte böyle minicik onlar daha ne olursa olsun sevgimizi sonsuz derece de göstermek isteriz.
aLIYORUM CANIM HERGÜN KÜÇÜK BİŞE ALIP GİDİYORUM BAZEN UMURSamıyor..bazen elimden alıp gülümsüyor..
Bilmiyorum ne düşünüyor ama sanırım benim ona onun bana ihtiyacı oldugundan cok ihytiyacım var..
hakkımızda hayırlısı..bir gün olurda tasınırsam sırf onla daha cok zaman gecirebilmek için ayrılcam işimden 1 aylıgına olsa da..kalbim onunla
sana sukadarını söylüyüm içimi rahatlattın ciddi sekilde..

içinin rahatlamasına çok sevindim. ama hem kendine hem de ona birey olduğunu hatırlatıyorsun böyle yaparak, geleceğinize yatırım yapıyorsun. inan ki en doğrusu.
zamanla alışacak bile. sen sıkma ve güçlü ol.
bebeğin güçsüz kişiyi anlar onu fethetmeye başlar.

sen dayanamıyorum dersen sana ağlar. babası dayanamıyorum derse ona ağlar. bu bebişler çoook zeki çoook :)

bu cuma 1 ay olucak..
koca 1 ay..

1 ay cok büyük bir zaman..
yok ben bu kadar kalıp daynabilsem eşimde dayanamazdı felc olurdu hayatımız..
Eşin nasıl yasıyor ki bir ay yanlız

"Hayat kısa gelen bir battaniye gibidir.
Yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder.
Aşağı çekersin omuzların titrer.
Ama yine de, neşeli insanlar dizlerini karınlarına çeker, rahat bir uyku
uyumayı başarır..."

içinin rahatlamasına çok sevindim. ama hem kendine hem de ona birey olduğunu hatırlatıyorsun böyle yaparak, geleceğinize yatırım yapıyorsun. inan ki en doğrusu.
zamanla alışacak bile. sen sıkma ve güçlü ol.
bebeğin güçsüz kişiyi anlar onu fethetmeye başlar.

sen dayanamıyorum dersen sana ağlar. babası dayanamıyorum derse ona ağlar. bu bebişler çoook zeki çoook :)

cok dogru..öyledir inş..rahatladım..Arıyım bakalım ilaçlarını içmiş mi! demin aradım içmeyeceğim dye inat ediyordu ben geldim diye..ateşinin yükselmesinden korkuyorum

bu cuma 1 ay olucak..
koca 1 ay..

Bir ay mı?
Koskoca bir ay!
Hiç bir yorum yapamam bu noktadan sonra...
Allah yardımcın olsun canım.
Umarım doğru bir karar verirsin...
Hakkında hayırlısı...

uyumayı başarır..."

Harikasın..ne kadar da anlamlı bir yazı

tr_lelli, sunu da göz önünde bulundur..
O seni almadan sen gidersen, Bundan sonra senin yoklugundan korkmayacaktır..
cünkü gözünde nasılsa gider geri gelir düşüncesi hakim olacak ona göre karar ver lütfen

Bugün neşeli uyandım
Kahvaltımı yaptım
Duşumu aldım
Saçlarımı kuruttum
Hadi kızlar ben bir koşu spora gideyim,
Biraz ter
Terle beraber stres atıp geleyim
Öpüyorum herbirinizi

Ya ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama trlelli şimdi kendi gitse bile eşinin gözünün yeterince korktuğunu düşünüyorum...
Yorum yapmak benim boyumu aşar, evli değilim ama adamın kapasitesi bu...
Sanmıyorum acı çekmesin çocuğunu karısını özlemesin...
E o zaman birşey yapsın dıyorsunuz da yapamıyor işte adam...

O da karım evi ne olursa olsun terketmemeliydi diye kurguluyor, bir büyüğün devreye girmesi lazım...

Ya da çık gel diyo..
çocuğu düşün diyoo
Aynı şeyler

trlelli bizi unuttun sanmıştık artık
yazdıklarını okuyunca eşim geldi aklıma
yeni evlendiğimiz yıllarda herşeyi görünce bunuda anneme alalım gezmeye nnemide götürelim
hep bu moddaydı
söylenincede daha sana çok alınır annem yaşlı ,daha seninle çok gezeriz annem bügun var yarın yok derdi

uyumayı başarır..."

çok güzel ya
zaten dizlerimizi karnımıza çekmeyi başarıyorsak olayı çözmüşüz demektirki
bunuda hayat acısıyla tatlısıyla öğretiyor insana

X