Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Okadar dogru ki yazdıkların..
Hep söylüyorum tek kişi hep fedakarlık yapınca yıpranıyor, biryerde yoruluyor diye..
İki tarafta fedakarlık yapmalı..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur..
Bir sihirli değnek gelir mis gibi bir çift olursunuz inş..
Arada böyle zor zamanlar oluyor, hiç geçmeyecek sanıyoruz ama geçiyor, bitiyor..
sizinki de böyle birşeydir inş

bunları okuyup gördükçe bekar olarak evlilikten yusuf yusuf oluyorum:2: zaten talibim de yok ama olsun ehehe

erkeklere güvenim, inancım hiiiiç kalmadı. yaşadıklarımdan, yaşadıklarınızdan sonra.:2:

günaydın canım..
Evlilik zor zanaat:)
Okulu filan olsa keşke:))
Mezun olamayan evlenemese:)
Punchshe söylemişti sanırım..
ne kadar da mantıklı

saol cnm. umarım geçer. hangi karar beni, bizi mutlu edecekse o olsun. huzur istiyorum. mutlu olmak istiyorum artık.

günaydın canım..
Evlilik zor zanaat:)
Okulu filan olsa keşke:))
Mezun olamayan evlenemese:)
Punchshe söylemişti sanırım..
ne kadar da mantıklı

ERKEKLER işini öyle iyi biliyor ki.. mezun olurlar diplomayı aldıktan sonra yine aynı tas aynı hamam. yapamadıklarından değil ki yapmak istemediklerinden kendilerinden taviz vermediklerinden böyle oluyor... anne babasına değer verdikleri kadar bize, eşlerine vermiyorlar. ama tüm çileyi bize çektiriyorlar.

allahım hayırlısını nasip etsin. bizi kötü insanlarla karşılaştırmasın imtihan etmesin amin.

Zaten tüm sorun burda..eşlerini kendi aişlelerinin yerine koysalar, hiçbir sorun kalmayacak ortada..
İnş canım..Allah iyi insanlarla karsılastırsın

Son düzenleme:
ALA canım babana dua ediyoruM bütün kalbimle
eşinle bi gelişme oldumu

BULUTOLSAM PİSİPİSİ kızlar size noluyo ya

bulutolsam evliliğin 3-5 yılı çok zor geçiyo erkekler için bitanem iyice tart düşün
tabiki artık yoruldum mücadele gücüm kalmadı diyosan başka

evet tatlım gerçekten zormuş... çok zorlandık çok yıprandık..
onda o mücadele gücünü beni kaybetmek istememesini görsem belki bende çabalayacağım..
ama yok işte...akşam konuştuk... gözleri doldu ağladı... 7 sene film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor dedi ama yok işte bi yerde tıkanıyoruz olmuyo...
benim istediğim gibi yapmıyo... hayal kırıklığı yaşıyorum... acaba diyorum hayatı paylaşamka isteyeceğim doğru insan değilmiydi... offf çok zor ya... sevgililik zevkli ve mutluluk vericiydi

ala cnm. baban için dua ediyorum... umarım kötü bişey çıkmaz...

slmm kızlar..okudum okudum ama ınanın artık yorum yapmaya bısey bulamıyorum..herkesın hakkında hayırlısı..alacıgım sonucları paylasmayı unutma..

canlarım.
şimdi haber geldi babamdan.
çok şükür ki kötü hücreler sadece boyun omurunun içinde saklı kalmışlar.
erken teşhis bir kere daha önem kazandı.
evet zor bir süreç bizi bekliyor ancak kötünün iyisi.
buna da çok şükür...

Acil şifalar diliyorum canım

Acil şifalar diliyorum canım

çok saol bitanem.
sistem bir kere daha denedi beni.
gene ben yendim
tnn güçlüyüz, kurgumuz da güçlü de bir yere kadar yani...

sana gelince gerçekten erkekler özellikle nişanlılık, sonra da evliliğin ilk 3 senesinde büyük bocalama içine giriyorlar. bunu bütün uzmanlar söylüyor.
ben sizin cephenizde de herşeyin en kısa sürede düzeleceğine inanıyorum.
içini ferah tut canım benim...

Allah herkesin yuvasına, ilişkisine huzur mutluluk versin. Huzursuzluk ne demekmiş öğrendim... Aileler olmaz öyle şey mesele neyse halledilcek diyor ama benimki hala burnunun dikinde...
Allah akıl fikir versin ne diyim

bunada şükür canım allhım sıfalar versın bekleyen herkese..

geçmiş olsun... allah büyüğünden korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…