Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

geçmiş olsun canım
bundan sonraki süreçte ALLAHIM SABIR GÜÇ VERSİN

sevgililikle evlilik farklıdır heralde ben yaşamadım (görücü üsülü evlendim)
flörtte bi sorumluluk yok tabi evlilik sıkıntı sorumluluk özveri ......................
Say say bitmez çoğu erkek ilk zamanlar zorlanır

yawww ben bugün bu topiği ne hayallerlee açtımm..neler okuyorum...aşkolsun kızlarr yaaa...bizz onlardan daha akıllı değilmiyizz...daha kıvrak düşünen.. ben anlamıyorum nasıl başarıyolarki bizi bu kadar üzmeyii..hangi noktamız eksikk..onlar dan dun dalıyorlar ruhumuza bizde duygusalızyaa hemen çöküyoruz... adalet mi bu yaa....

pisipisicim..canım benim eğer sana iyi bir eş cocuklarına yuvana iyi bir baba olacağına inanıyorsan hiççç vazgeçmee...ama burnundan kıl aldırmıyormuş gibi gözükmeye çalış..bu biraz ironi oluyor ama olsun yapabildiğin kadar işte..ben biliyorum yaa abimden deli gibi seviyordu..ondan daha ıyı bir eş olamayacagın dusunuyordu ..ama noldu evlilik dibine düşüncee morali bozuldu canı sıkıldı...ama cok belli etmedi..sonra evlendii sımdı allah huzurlarını bozmasın 6 yıldırr mutlu mesut yaşıyorlar...ayrıcaa nişan mişan olmasın yaww bu düzeni kaldıralım..nikahta keramet var derler ama daha nikah olmadan nişanda cinayet oluyor... sanırım bu nişanlılık evresi hakketen cok zorlu bir süreçç..

bulutolsam...ahh yaa ben anlamıyorumki eski kadınlar nasıl dayanıyormus 30 sene nasıl tuketmemıslerde biz 2 senede 3 senede bıtırıyoruz..ekonomık ozgurluk dersen benım annemde calısıyor halaa hemde..kac yıl olduu o kadar kavga da ettıler sorunda yasadılarr ama mutlular..bunun sırrı ne cozemedım hala..Erkekler bu değişen dünya kadınına karşı hala hödük kaldılar herlade..kadınlar değişti modernleşti hassaslaştı ..artık erkekden daha cok sey bekler oldu ama erkekler buna hala verdikleri ses DAN DAN DAN (nato kafa nato mermer hesabı:))))

puncshe...valla ben demiştim demek istemiyorum ama korktuğum başıma geldi..adam bır senın yanındaa olayımbı senı kırmayım bı ailemş kırmayım dıyee off yaaa bunaldım oldu...onun tek amacı bu bunalımdan bır an once cıkmakk..enkazda kaldındıgında açlıktan ayakkabı yemeğe benzıyor..benı bu nefessizlikten bosnamak kurtulacaksaa o zaman boşanalıma gelmiş durum...sonra oda cokk pişman olur..neden mii..seni seviyordurr elbet ama ondan değil..aslından senden değil onlardan kaçması gerektıgını o zaman idrak edecek...onun hayatı senınkınden cokd aha duzensızsızz..sorumsuz bır abı ..kendı egoları ıcın yasayan bır anne..paralarını esir almış bir aile..bir buyuk abi var saygıylaa anılan oda insallah gelecek... evliliğiniz cok uzun surse..evet derdim bır ınsan 15 yılı bır anda atamazz vardır bi bildiği bir bekar olarak bu kadar konusmak bana düşmez..ama daha 2 yıllıksınızz cok tazee duygularınızz..hoyratca davranmayın nolur...inan boşanıp eve dönmek ve tekrar hayat kurmak seni bu durumdan daha huzurlu daha mutlu etmeyecek..!!!

vallahi yakında bizi bu otpikten atacaklar.
Geyik topiğini bunalım topiğine çevirdik diye...

Işin şakası bir yana da.
Ne kadar çokuz aslında farkındasınız dimi?
Sadece sorun yaşayan biziz sanıyoruz, isyan etme noktasına geliyoruz, sonra bir bakıyoruz aslında bir sürü var bizden.

Bundan da bir ders çıkarmalı, birbirimizden güç almalıyız diye düşünüyorum....

ALA, cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum bende..erken teşhis gercekten cok önemli.

Bu arada puncshe'den ses yok..Umarım hersey yolundadır

valla çok doğru tespitler... erkekler ayak uyduramadı galiba... eskiden kadınlar daha mı idareciydi acaba...anlamıyorum ki... nasıl yola getirilir bu adamlar. illa ayrılma noktasına mı gelmek gerekiyo yoksa başka bir yolu daha mı var

Sanırım herkes kendi mutsuzluğunda...

Kızlar the secret kitabını hepiniz bilirsiniz..
ne diyor kitapta!
olumlu düşün, olumluyu cagır ki olumlu olsun..
Sanırım cogumuz bunu basaramıyoruz..
Ben inanıyorum bunun gercekliğine..
Hadi karamsarlık yok artık..
Hersey nasılsa olacagına varmıyor mu?

bilmiyorum TÜRKAN'ı izliyormusunuz?
Ben çok severek izliyorum. (dizi kültürüm pek yoktur)
dün çok güzel bir laf vardı orada
sanki bize cuk oturdu gibi...

ayrılıkla ölümü tartmışlar, ayrılık 50 dirhem fazla gelmiş

alacımm rabbim başta babana sonra tüm ailenee sağlıkk ve huzurr aynı zamandaa birazda dinginlik versinn inşallahhh ..amin..

Eskiden kadının değeri yoktu ki!
Erkek ne derse o olurdu..
Kdının söz hakkı yoktu cok..
zaten istesede istemesede o evliliği sürdürmek zorundaydı..
Yani aslında bizim suanki durumumuzdan daha kötüydüler..
Fedakarlık yapmak zorundaydılar hemde herzaman.

ne kadar dogru söylemişsin ne kadar çokuz..herkes kendi yaşadığında boguluyor gidiyor..ben ne kadar bunalmıstım cuma günü yazdım yazdım buraya rahatladım..terapi oldunuz bana

2009 2010'da o kitabı okuyarak ve birçok seminere katılarak 2010 bnm yılım yihuuuuu modunda geçirdim yılımı. tabiri caiz ..ötümde patladı
2010 başak burçların senesi die astrologlar da vermişti gazı, sonrası işte hayal kırıklığı...

olumluyu çağırdım çağırdım noldu hiç

artık böyle alıp başımı gidicem inzivaya çekilicem ühühüü

ister kızın ama ister kızmayın ..artık yazımlarından anlamışsınızdır ben biraz dobra dobra konuşurumm:))
başından beri ne hissettiysem oy kaybetme kaygısı duymadan yazdım yazacaklarımı..

eski kadınlar daha idareci miydi? biraz evet biraz da mecburiyetciydi...şimdi kadınlar artık erkeklerden daha alçakta olmadığını ..aynı seviyede durduklarının farkındalar..özellikle çalışan bir bayan ise bu durum cok daha eşitleniyor. evlilik konusunda erkek bu evlilikte sefasını surerken kadının cefa çekmesii kadını çıldırtıyor..ama ana mesele bu eskiden de çalışan kadınlar vardı ama neden 1 sene 2 sene 3 senede bosanmadılar...cunku bencee acıkcasıı eski dönemlerde boşanmak o kadar ayıp bi durumduki kadınlar yada erkekler bu benim kısmetimmiş bitti artık diye düşünüyorlardı..eğrisiyle doğrusuyla sabrediyorlardı..boşanıp eve dönmek ancak ..zina,hırsızlık,şiddet,kumar gibi ..durumlar şiddetli geçimsizliğe giriyordu...ama şimdi şiddetli olmasına gerek yok ...ailelerinee şikayete gıttıklerınde yada evı terk ettıklerındee..tabı kızımm hemen bosan yerinee..kocandır..karındırr yapmayın cocuklarınız var dıyolardı ..ama sımdı bunların sayısı o kadar azaldıkii..valla aslındaa bir an aklıma geldi de: bu kadarr cumlecikler yerinee sadece şunu yazsamm sizz akıllı bayanlar beni anlardınız...KÜLLİYEN DEJENERE OLDUK!!

aa lütfen öyle düşünme..
biz yine olumlu düşüncez..umutlu olcaz dimi ama..
aglamak yok..ben güçlüyüm diyim sıyırmak daha güzel
Yaa benim durumlarım biraz daha farklı aslında..
okadar cok bunalımlı yazı okudum, bendee kendimi yazmıyım dedim:)
Ama ben herseyden umutluyum yani suan ki pskolojik halim böyle :)))

Ama anlatıyım ya az cok bilgi sahibi olun hakkımda..
Ben kaynamlarla altlı üstlü oturuyorum allah için iyi insanlar ama ben yazlız yasamak istiyorum kızlar..
daha önce cok sorun yasadık filan bende tasınmak istedim..
tam eşimi ikna ettim..
kaynanamlara söledik bu sefer nereye gidiyorsunuz aileniz burda filan dediler..
kaynanam aglamaya basladı..
kısacası tepki gördük..
Ama iş yerimize uzak evimiz kızımında düzeni yok..
neysee eski sorunları hiç açmıyım şimdi ki arada sırada olan sorunlarıda var saymıyorum..
çünkü bunlar dısında cok güzel bir evliliğim var..
ama benim tasınabilmem lazım..
şimdi olmasa da yarın..
kaynım nişanlanıyor o evlenince bizi birazdaha rahat bırakırlar diye düşünüyorum..
Böylece tasınmamız kolaylasır inş..
kısaca özet geçtim kızlar

Aynı seyi savunuyoruz canım..
kesinlikle öylee

inşallah kaynının evliliğyle herşey umduğun gibi olur canım. sabırlı birine benziyorsun... umarım karşılığını alırsın.

inşallah kaynının evliliğyle herşey umduğun gibi olur canım. sabırlı birine benziyorsun... umarım karşılığını alırsın.
tşk ederim canım inş öyle olur..
Daha önce cok daha hızlı olsun isterdim hersey..
Ama anladım ki sevgi olduktan sonra yeterki isteyelim hersey olur..
Hep hayırlıysa olsun diyorum..
Ama ne cok istediğimi en cok allahım bilir..
Herkesin gönlüne göre versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…