- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
sağol canım benim2,5 yıllık evliyim..yukarda anlattıgım sadece son dönemde yaşadıklarım daha anlatsam neler var
amin canım..inşallah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..ailemde niye hak etmiş biliyormusun..ben arife günü eve yanlız gittiimde kocan nerdeyse oraya git dememişler de bana kapılarını açmışlar suçlarıda bu
sen kaç senelik evlisin ve şu anki durum nedir?
evet canım aynen hepsi ayrı bir oduneşin ne diyor yengem kapalı bide çalışıyor her akşam rahatsız edemem ee eşin neden her akşam senin rahatsız olmana ses etmiyor..empati yapsın o kadar rahatsız olursa eşimde olur..bide şu annemle yaşamak istiyorum ayrılamam demesi delirtti beni
aman bunların hepsi aynı istediğin kadar şart koş evlenince değişiyorlar.boşanırsam çookk zor evlenirim sanırım :44:
punchase'cim derdini hislerini çok güzel anlatmışsın.
1. ist'da kimsem yok demişsin. biz varız diye burda bas bas bağırıyoruz. bana kalmaya bile gelebilirsin ya da olmadı sana yemek ve kahve ısmarlarım, buluşur sohbet eder tanışırız vs. ciddiyim bu konuda
2. canım bu abinin seninle konuşmasında maksat ne? bu olay gerçekleşmeden bilemeyiz. belki de adam hödüktür ve sıkıntı olduğunu anlamamıştır gerçekten de. seninle konuşunca kendisine çekidüzen verir. öte yandan abisi ile eşin konuşurken aslında eşinin eline inanılmaz güzel bi fırsat geçmiş, abisi problemin ne olduğunu sormuş ama eşin ağzını açmamış direkt boşanma kararı aldık demiş. boşanma sebebinin abisi olduğunu söyleyememiş. bu adam hiç ağzını açmayacak mı? bu sebep demek ki onu rahatsız etmiyor mu? çok güzel bi fırsatı tepmiş!!!
3. valla boşıcam boşıcam diyip durma... koca bulmak kolay mı sanıyosun????ama sorunu halletmeye bak. akşamları ibb'de spora yazıl, evden kaçmış olursun hem de sağlıklı bir şey...
Ne olursa olsun kendini harap etme. ne karar alırsan al sen üstesinden gelirsin ama güzel kararlar al, başkalarına yenilme.
katiliyorum.. gordugumuz kadar hayal ettigimiz kadar kolay degilmis bu yuzden cogu yorumlar yavan kaliyor.. ama hala umut var gercekten var.. hani dunyanin sonu degil bosanirsaniz ama zor surecler bekleyecek seni bu karari verirsen.. Allah yardimcin olsun.. ayrica yarin abisiyle konus acikca dile getir duygularini.. kaybedecek ne var?
12 yıllık evliyiz canım 2 çocuk oldu bu arada şimdi iyi allaha şükür
daha mantıklı anlayışlı
ah be Punchshe yaaaa senin bu eşinde bi garip
hayırlısı olsun canım:)Arkadasım demek tek sorun eşin abisi değil bizzat eşin..
Senin bosanma kararın karsısındaki tepkileri beni düşündürdü..
eğer ki bu durumda bile kolları sıvayıp care arama yoluna girmiyorsa; gercekten ortada bosanacak derece de durumlar var demektir..
cok üzülüyorum adına umarım hersey yoluna girer canım..
Bu arada bizde de ani gelişmeler oldu..
Bana elti geliyor..
dün istemeye gittik..
Umarım hersey cok daha güzel olur bundan sonra..
ben cok mutluyum elimden geleni de yaparım onlar için..
haftaya nişan var, güzel duygular hissediyorum..
Ala geçmişi okuyamadım kızım basımda:)
umarım iyi gelişmeler olmustur bunu gönülden diliyorum..
Cok öpüyorum hepinizi
punc o eşini alıp burkuveresim geldi bak ne güzel demiş adam büyüklerle kalmak gönül işidir diye..yardım da edeyim demiş sağolsun ben annemi bırakmam ne demek uyuz yaaaaa
12 yılın sonunda iyileşmiş.benimde öle olacak o kadar beklemek mi gerek :44: çatlarım sanırım o zamanda
ve benden son durum.dün akşam tartışmaya bir başladık gece 2 ye kadar.önce ikimizde bagırdık çagırdık öfkemizi kustuk..sonra yorulduk ikimizde konusmaya başladık..benimki punc un eşi gibi susmazda ben bir söylersem o 3 söyler..bir sürü söz verdi.tutarmı değişirmi bilmiyorum.daha önce ne annemlere gitti nede boşanalım demiştim..ve böylece ilk boşanma denemem başarız oldu..üstümden kamyon geçmiş gibi bugun..dün akşam çok ağladım bide 2 de yattık berbat durumdayım.ne düşüneceğimide bilmiyorum hayırlısı..
Adamı tam bir yıl yola getircem diye uğraştım
kötü huylarını bir bir yonttum
ev işine yardım etmez erkek yaparmı diyordu yardım etmeye başladı.. sigara içiyordu bıraktı..
bir online oyuna bağımlıydı resmen ondan vazgeçti.. sinirliydi acayip sinirini kestim aldım..
ama bir huyunu çıkartamadım..
hami gene yanlış anlaşılmasın.. ben ailesi ile görüşmesin annesini sokağa atsın annesini görmesin gibi şeyler söylemiyorum..
annesinin huuylarınıda bal gbi biliyor..
hatta kendisi benden daha az tahammül edebiliyor...
tahammül et demiyorum diyor..
ben kendi düzenimi istiyorum diyorum burda da kurabilirdik diyor..
ben annenle anlaşamıyorum diyorum.. neyse bunuda kabul etmişti.. evet haklısın bende ayrı evimiz olsun istiyorum demişti.. üstelik olabileceği zamanı bile belirlemiştik..
eşimin benden istediği şuymuş anneme iyi davran
diyorum ki annene kötü mü davranıyorum da bunu söylüyorsun.. varya diyorum siz gelin görmemişsiniz başkası nasıl davranırdı annene.. az yırtık bişey olsaydı ne annenin fikrine saygı gösterirdi ne birşey annene anne derdi ama burnundan getirirdi seninde haberin olmazdı dedim.. siz beni sessiz buldunuz hele annen güya kaynanalık yapmıyor ama sessizim diye herşeyi resmen kabul ettirdi dedim.. benim daha ona saygısızlığım olmadı dedim.. annenin hep ben dili yüzünden ayrı ev istedim.. konuşmaları saptırması yzünden konuşmaktan vazgeçtim.. şimdi sen diyorsinki annemle iyi geçin ben herşeyi yaparım diyosun dedim..
sen benim için hiçbirşey yapmayacaksın ki kendin için yapacaksın..
üstelik bana resmen yalaka ve ikiyüzlü olmamı teklif ediyorsun dedim..
bizim annenle eskisi gibi olmamız imkansız dedim.. bunuda kabul etmişti haklısın demişti..
ben eğer ikimizide seviyorsan ikimizinde üzülmemesi için ikimizi ayrı yerlere yerleştirmelisin ben gidip gelmeyelim demiyorum ki..
ozaman gelsemde annenin zevkleri düzeni yaptıkları bana batmazki karışmam görüşmem nasıl derse öyle yaparım kendi evimde de kendi istediğim gibi yaparım dedim..
evet haklısın en iyisi dedi..
ama bu seferki boşanma mevzusu olunca ne oldu bilmiyorum..
sanırım annesi acıtasyon yaptı.. annesinin haberi varsakesin benim yüzümden mi ben ne istedim güler yüz bilmem ne diye girmiştir kanına yoksa neden çark etsin üstelik kendisininde haklı bulup kabul ettiği sebeplere..
punch ben kaçırmışım galiba 1 yıllık mı evlisin
eğer bir yıllık evliysen bir yıl evliliğim için herşeyi yaptım demek için az bir zaman değilmi