Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ahhh ahhh nedir bu kadınların çektikleri..tanrı bizi bu kadar mükemmel yaratmışken..bir şeyi noksanmı bırakmış ne...bu noksanlıklaa erkeklerin etrafında kelebek gibi dolanıyoruz...ne kadar konusalım..bagıralım cagıralımm..yadaa dövünelim..sonuçtaa...hep onlarınn hareketlerinee ve hisselerine göree çalışıyor mekanizmamızz...puncshe'nin eşi alt tarafı tamam karıcıgım yeterki sen üzülmee ben senı cok sevıyrum..bılıyorum cok uzuldugunu kırıldıgını ama az kaldı halledıcezz hepsini söz sana hersey sonra ıstedıgın gıbı dese...A-La'nın eşidee...biz beraberizz ve böyle güçlüyüzz sen ben düşerken seni sen düşerken ben tutucam senii..sen gücün yoksaa ben sana güc olucamm..biz bir aileyizz seviyorumm senii tüm kalbimle dese...vallaa herseyy güllük gülistanlık olacak...

kızzlarr sakın bana kızmaytın herkesin kendii derdi kendinee cokk zordur cekmeyen bilemezz amane biliyimm burda öyle cıkmazlardaki vakaları okudukçaa sizin güzelim evliliğinizin bozulmasına kalbim elvermiyor diyee bu kadar bıdı bıdı konusuyorum

Kelebek kısmına katılıyorum. Çok hoş bir benzetme olmuş canım.

valla süper benzetmişsiniz ne deyim
biz etraflarında uçuşup kendimizi harap ediyoruz işte okadar..
gerçekten bir çok dert var arkadaşların başında sanki benimki dert değilmiş gibi geliyor.. şükrediyorum ki o durumda değilim..
ama işte benim derdimde bana yetiyor.. herkesin harcına göre derdi var işte..
yok daha konuşmayacağım konuş desenizde demesenizde
çünkü bir posta daha konuştum arada merak etmeyin.. veee bana söylediği o cümleyi burnundan getirdim fitil fitil..
neyse ama önemli olan şu ki
yarın için güç toplamalıyım.. güçlenmem lazımki yarın sabah vekalet vermeye kırık dökük gitmeyeyim..

ne kadar seversek sevelim birbirimizi olamıyor herhalde ne o benim beklediğim cümleyi kuracak nede ben boş yere beklemeyeceğim..

onun dışında biraz eğlenelim.. çünkü ağlamak istemiyorum ben çok ağladım zaten artık ağlayacak gücüm yok..
1 yıl eşimin annesinin huylarını görmesi için çırpınırken ağladım gördü ama demekki kaderimizde bizbize olmak yok ki.. olmuyor..

Günaydın şekerleeeerrr. Bügün hava açmış Allahım bizim üstümüzdeki bulutları da dağıt.

ben de size bi anımı anlatayım... çocuktum ablam ehliyetini almak için bi kursa yazılmış, sonuçlar kursa asılmış..

beni yanına aldı, gittik kursa... ablam hem havalı çook güzel bi kızdır hem de tanındık bi aile olduğumuzdan herkes bilir bizi, ablam ne giymiş vs. merak eder bakarlar falan neyse..

kursa gittik, havalı havalı ablam sonuçlar panosuna yürüyo, ben de yanındaa herkes ablama bakıyooo böylee ben de içimden geçiriyorum "ne güzel ablam var bee tü tüü tüü maş." diye. sonuçlara baktım ablam hepsinden 100 almış, daha bi kabardı omuzları, panodan döndü merdivenlere yürüyecek o da neeeee ben geride kalıp gördüm ve şok oldummm

eteği iç çamaşırına sıkışmış ablam arkadan popo bacak şov yapmış meğerse herkes ondan bakıyomuşşşşşş

o gün bugündür ablamla orda gezmem eheheh :)

A_L_A sen boşanmaaa, kocanın huyu bu.

Punchuse sen boşan, hep sen fedakarlık yap yap yap, azıcık ondan isteyince ben annemle yaşıcam yok yaaaaaaa. o zmn bari dese annenlerin yanına tatile git azıcık rahatla gel aşkım falan ama nerdeeeeeeeee.

bu erkeklere sözlük hediye edicem. açıp okusunlar fedakarlık ne demek bi öğrensinler bi zahmet.....

gece gece ikinizi düşünüp üzüldüm valla.... of offf.........

Günaydınlar
İnşallah çok güzel bir olur...

hypatia
Sabah sabah iyi güldürdün beni sağol canım ya

Hadi sen ablanla gezmedin kurtuldun da o garibim naptı o rezaletten sonra

Günaydın kızlar..
geçmişi az okudum..neler olmus böyle..cok üzüldümm yaa..nedennn needennn diyorumm..
Bende de bir iki bişey oldu ama yazarsam daha cok sinirlenip üzülcem..cabuk geçti bitti ama yine de içime oturdu sanki..
Hepinizi cok öpüyorum içimden siteye girmek yazmak hiçbişey gelmiyor..kendinize iyi bakın lütfen

Naz...
Anlatıp kötü olacaksan hiç anlatma canım...
Ama gel stresini atalım istersen, güzel şeyler düşün emi canım...
Sorun her ne ise senden daha değerli olmadığını bil emi

kızlar günaydın herkese;
azcık canım sıkkın benimde.
yazıp rahatlamak istiyorum.
yaklaşık 1 haftadır,eşim ş.dışında.kızımla ikimiz kalıoruz evde.
kimsemiz de yok burda aileden..neyse sabah kızımı ben bırakıorum bakıcıya,akşam alıorum..
akşam 8 gibi görüştük eşimle.ben aradım yemekteydi..saat 10 gibi kızımı uyuttum.o zamana kadar aramadı.ben de içten içe kızdım.yatarken aramadım,mesaj attım..yarım saat sonra mesaj attı o da." sana da bebeğim" diye...aramasını çok bekledim..sonuçta yalnızız evde,bi sorsa nasılsınız falan die.
iyi olmazmıydı..bi sıkıntı olup olmadığını sorardı falan.ama yapmadı...üzüldüm ve kızdım...
sabah da kızım babaa die ağlamaya başladı,aradım yine ,uyuyormuş.neyse konuştm bende.
akşam nie aramadın dedim.ben olsam merak ederdim,sesini duymak isterdim dedim.
tartışma çıkarcak yer arıosun yine dedi..mesaj attım ya..dedi..iyi dedim.kapadım.telefonu...
hani ilgi .... ilgi.... dioruz ya hep..ilgi göstermemek sizin kocalara has bişi değil..
sabah da çıktık evden kızımla,nasıl soğuk hava,kar yağıor birde.yavrum çok üşüdü...
eşim akşama geliceğini söylemişti.neyse bakıcıya bıraktım kızımı.işe gelince de mesaj attım.dedim akşam erken gelmeye çalışsan.hava çok soğuk.yavrum hasta olucak sen alırsın arabayla.
tee 1 saat sonra arayabildi beyfendi anca..
kızıyorum ya kızlar.biz burda yalnızız.ben onun yerinde olucam varya.kaç defa arar,sorarım.sesini duymadan ,iyi olduğunu duymadan uyku girmez gözüme.ama ...işte sağolsun bu kadar düşünmüor...
mesaj attım ya,diyor..daha ne istiyorsun gibi....
söylesem,daha çok söylenecek şey var da...tartışma çıkacak...bi şekilde susuorum işte....
ben onun için ailemi,memleketimi bırakıp gelmişim tee nereyee...bunun karşılığı bu olmamalı diye düşünüorum..
off böyle işte kızlar.rahatlıyım dedim azcık.

şeker şey...
çok haklısın arkadaşım, ben de olsam aynı seylerı hısseder, aynı şeylerı beklerdım esımden...
bazen dusunuyorum bız mı beklentılerımızı hat safhada tutuyoruz yoksa onlar mı minımum dusunuyorlar ınan cozemedım...

bi de delirdiğim husus size bize yapmıyor bu adamlar hasta oluuyoruz ölüyoruz sonunda ayrılıyoruz
anaaaaaaa

aynı adamlar ikincileri el üstünde tutuyor.... sana göstermediği sevgisini söylemediği güzel sözleri ondan sakınmıyor ühühüüh.....

bizim mi değerimiz yok? anlamıyorum ki... bu da psikiyatristimden inciler arkadaşlar:)

"Hayat bir sınavsa; üzülüp durmak yerine neyi, nasıl başaracağınıza bakın ki sınav süresi boşa geçmesin."

"EŞİNİZ, ARKADAŞINIZ OLABİLECEK ÖZELLİKLERE SAHİP DEĞİLSE, EŞİNİZ OLMASI DA YANLIŞ OLMUŞTUR.

Aşkın ilacı "ZAMAN" ; ZEHRİ "VUSLAT"TIR.!!!

canım,bekliyoruz...
beklenti içine girip o beklediklerimizin binde birini alamayınca da üzülüyoruz haliyle...
yine kime oluyor malesef ki bize...
eşimin umrunda mı.ohh akşam arkadaşlarıyla geç saate kadar yemekteydi.bilmem kaçta yattı gece...

ben se evde kızımla....
kızıyorum ya hem de çok...

ooo daha anlatsam neler var neler...
ben doğumumda da yalnızdım...
eşim yine ş.dışındaydı...
gece suyum geldi..
evde tek başımaydım...
offf offf..
gitme diye nasıl yalvarmıştım.hep bu son bidahakine gitmicem.doğumdan epey bi sonra gidicem diyordum hep...
ve suyumun geldiği akşam da sancım vardı biraz.telde konuşuyorduk.dedim uzanmam lazım sancım var..kapadım teli..bir daha aramadı bile beni bilio musunuz?naptın,nasıl oldun die?
tee kaç saat sonra aradı,açmadım bende...
görüyorsunuz dimi benim kocam ne kadar düşünceli...
sıkıntı sadece sizlerde değil kızlar..herkes bir şekilde birşeyler yaşıyor malesef...

Eskileri hatırladıkça insan daha bir kötü oluyor değil mi?
Hadi bozma moralini...
Cimcimen kaç yaşında :78:

Evet bu ilgisizlik hepsinde var ama ben de "nasılsa hepsi böyle" diyerek kabullenmeye karşıyım. Nasıl biz onlar için fedakarlık yapıyorsak onlar da değiştirecekler huylarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…