- 10 Mart 2010
- 491
- 4
ahhh ahhh nedir bu kadınların çektikleri..tanrı bizi bu kadar mükemmel yaratmışken..bir şeyi noksanmı bırakmış ne...bu noksanlıklaa erkeklerin etrafında kelebek gibi dolanıyoruz...ne kadar konusalım..bagıralım cagıralımm..yadaa dövünelim..sonuçtaa...hep onlarınn hareketlerinee ve hisselerine göree çalışıyor mekanizmamızz...puncshe'nin eşi alt tarafı tamam karıcıgım yeterki sen üzülmee ben senı cok sevıyrum..bılıyorum cok uzuldugunu kırıldıgını ama az kaldı halledıcezz hepsini söz sana hersey sonra ıstedıgın gıbı dese...A-La'nın eşidee...biz beraberizz ve böyle güçlüyüzz sen ben düşerken seni sen düşerken ben tutucam senii..sen gücün yoksaa ben sana güc olucamm..biz bir aileyizz seviyorumm senii tüm kalbimle dese...vallaa herseyy güllük gülistanlık olacak...
kızzlarr sakın bana kızmaytın herkesin kendii derdi kendinee cokk zordur cekmeyen bilemezz amane biliyimm burda öyle cıkmazlardaki vakaları okudukçaa sizin güzelim evliliğinizin bozulmasına kalbim elvermiyor diyee bu kadar bıdı bıdı konusuyorum
Hadi sen ablanla gezmedin kurtuldun da o garibim naptı o rezaletten sonraben de size bi anımı anlatayım... çocuktum ablam ehliyetini almak için bi kursa yazılmış, sonuçlar kursa asılmış..
beni yanına aldı, gittik kursa... ablam hem havalı çook güzel bi kızdır hem de tanındık bi aile olduğumuzdan herkes bilir bizi, ablam ne giymiş vs. merak eder bakarlar falan neyse..
kursa gittik, havalı havalı ablam sonuçlar panosuna yürüyo, ben de yanındaaherkes ablama bakıyooo böylee ben de içimden geçiriyorum "ne güzel ablam var bee tü tüü tüü maş." diye. sonuçlara baktım ablam hepsinden 100 almış, daha bi kabardı omuzları, panodan döndü merdivenlere yürüyecek o da neeeee ben geride kalıp gördüm ve şok oldummm
eteği iç çamaşırına sıkışmış ablam arkadan popo bacak şov yapmış meğerse herkes ondan bakıyomuşşşşşş
o gün bugündür ablamla orda gezmem eheheh :)
Hadi sen ablanla gezmedin kurtuldun da o garibim naptı o rezaletten sonra
Günaydın kızlar..
geçmişi az okudum..neler olmus böyle..cok üzüldümm yaa..nedennn needennn diyorumm..
Bende de bir iki bişey oldu ama yazarsam daha cok sinirlenip üzülcem..cabuk geçti bitti ama yine de içime oturdu sanki..
Hepinizi cok öpüyorum içimden siteye girmek yazmak hiçbişey gelmiyor..kendinize iyi bakın lütfen
kuzucuğum 1,5 yaşında..
Ay maşallah bıcır bıcırdır ya
Sen kaç yasındasın canım
Ben 24 üm