gönerin gönderin sizden aldığım gaz ile eşime bi posta daha çıkıştım ne oldu sinirlerimi zıplattım oturdum ağlıyorumçünkü yok adamın hamurunda yok.. Deli ediyo seven adam diyorum birşey yapar diyorum.. Ben abinden bahsediyorum sen annenden diyorum abin mevzusunu çözmek için anenle tehdit ediyorsun diyorum
e mutlu değilmiydin dedi ne oldu şimdi
mutluyum mutluyum ama bu sinirlenmememi sağlamıyor dedim
sevdiğini söylüyrsun bişey yapmıyorsun dedim.. Ben dedim artık bu işkencenin bitmiş olmasına mutluyum dedim...
Avazım çıktığı kadar bağırdım hiçbirşey demedi..
E ozaman şöyle diyelim dedi haklısın abim mevzusunu öne sürmekte yanlış yaptım dedi..
Ben dedi artık annemden ayrı yaşamak istemediğime karar verdim ve birşey yapmıyorum sende zaten boşanmak istiyorsun ozaman 1-1 berabere dedi..
Ay bana birşeyler oluyor sinirden deliriyorum
şimdi annesini almaya gitti
bende bağırdım koş acele et dedim aman ya başbaşa kalırsak dedim ben getirmesem abim getirecek 1 gün kaldı işte dedi
aman çok kalmış ne olurdu bi kaç gün daha kalsaydı dedim
niye kalsınki dedi
biz yeni evli olduğumuz için düşünceli olmak için kalabilir dedim..
1 gün kaldı ondada tartıştık 1 gün daha kalsa yine tartışırız nasılsa dedi..
Mutfaktaydım elimde birşeyler vardı onları öyle bir sert bir indirdim ki lavaboya az kalsın kırılcaktı..
Defol git ne halin varsa gör dedim..
Oda çıktı
hala sevgimizden bahsediyorsunuz sevgimz bunları düzeltmeye yetmiyor.. Sırf tehdit etmek blöf sunmak için ortaya neler diyor..
Girdim odama hazırladım çantamı bi postada oturdum ağladım hazır evde kimse yokken
gönderin kınamı yakıcam
çünkü eğer oturursam biraz daha bu evde kafayı tırlatıcam