hah ıste kocasına konduramıyo anacım ozlemedn mı sn bu adamı aksamkı sahneler gbı dusunmedın mı sende 14 yılı sole bakem :)
Ya benim minik kuşumdan hala ses yok ya
tabıkı yok canım maksat guzel duygular ıfade edılsın ortam yumusasın :)çaktın mı gıı kofteyı :)saka bı yana haklıısn sen 14 sene ben 3 senede alısmısım nasıl ozlemeyesın kı..walla canım bı kac konusmann dısında konusmadınız sanırım ınsallh bu uzun sure konusmama bıseylerın farkına warmasına yardımcı olur..!özlememiş olma ihtimalim varmı sence?
14 sene bu dile kolay
ben bu adamı 14 senedir günde 24 defa aradım
23 olduğu zaman o beni arıyordu hayırdır hasta mısın bugün az aradın diye
hesap edin yani
herşeyden önce alışkanlık var
sonra bağımlılık var
ama diyorum ya yorgunum, aynı ben olamıyorum halim, gücüm yok
tek problem bu
birazcık çok azcık bir umut görsem
VALLAHİ BEN BUGÜNDENN HİÇBİŞEY ANLAMADIM
BOŞANANLAR
KAVGA EDENLER
YÜZÜK TAŞI KAYBEDENLER
EVET YOK MU ARTTIRAN???
KURŞUN DÖKTÜRÜCEM TOPİĞİMİZEEE
yok sana mendil yok
ben kına göndericem onla idare edicen
ver mendillerri
gönerin gönderin sizden aldığım gaz ile eşime bi posta daha çıkıştım ne oldu sinirlerimi zıplattım oturdum ağlıyorumçünkü yok adamın hamurunda yok.. Deli ediyo seven adam diyorum birşey yapar diyorum.. Ben abinden bahsediyorum sen annenden diyorum abin mevzusunu çözmek için anenle tehdit ediyorsun diyorum
e mutlu değilmiydin dedi ne oldu şimdi
mutluyum mutluyum ama bu sinirlenmememi sağlamıyor dedim
sevdiğini söylüyrsun bişey yapmıyorsun dedim.. Ben dedim artık bu işkencenin bitmiş olmasına mutluyum dedim...
Avazım çıktığı kadar bağırdım hiçbirşey demedi..
E ozaman şöyle diyelim dedi haklısın abim mevzusunu öne sürmekte yanlış yaptım dedi..
Ben dedi artık annemden ayrı yaşamak istemediğime karar verdim ve birşey yapmıyorum sende zaten boşanmak istiyorsun ozaman 1-1 berabere dedi..
Ay bana birşeyler oluyor sinirden deliriyorum
şimdi annesini almaya gitti
bende bağırdım koş acele et dedim aman ya başbaşa kalırsak dedim ben getirmesem abim getirecek 1 gün kaldı işte dedi
aman çok kalmış ne olurdu bi kaç gün daha kalsaydı dedim
niye kalsınki dedi
biz yeni evli olduğumuz için düşünceli olmak için kalabilir dedim..
1 gün kaldı ondada tartıştık 1 gün daha kalsa yine tartışırız nasılsa dedi..
Mutfaktaydım elimde birşeyler vardı onları öyle bir sert bir indirdim ki lavaboya az kalsın kırılcaktı..
Defol git ne halin varsa gör dedim..
Oda çıktı
hala sevgimizden bahsediyorsunuz sevgimz bunları düzeltmeye yetmiyor.. Sırf tehdit etmek blöf sunmak için ortaya neler diyor..
Girdim odama hazırladım çantamı bi postada oturdum ağladım hazır evde kimse yokken
gönderin kınamı yakıcam
çünkü eğer oturursam biraz daha bu evde kafayı tırlatıcam
ewet gozden kacırmııssın benı bende 2 hafta once falan topık acmıstım daha oncede kaynanayla ılgılı yazmıstm.sonra baktım kımse bızı takmıyo esımle kımsenn umrunda degılız kndımız ıcın dewam kararı aldık ama bndan sonra eskılerden ders alıp ona gore davranıyoruz ben kımseden cekmem lafımı solerm bence punchshe canım sende bı sekılde yolunu bulup soleseydın yaw yazık aılelerın umru olmaz bosanmıssınız falan ewden gttım kımse aramadı ne guzel dımı :)
gönerin gönderin sizden aldığım gaz ile eşime bi posta daha çıkıştım ne oldu sinirlerimi zıplattım oturdum ağlıyorumçünkü yok adamın hamurunda yok.. deli ediyo seven adam diyorum birşey yapar diyorum.. ben abinden bahsediyorum sen annenden diyorum abin mevzusunu çözmek için anenle tehdit ediyorsun diyorum
e mutlu değilmiydin dedi ne oldu şimdi
mutluyum mutluyum ama bu sinirlenmememi sağlamıyor dedim
sevdiğini söylüyrsun bişey yapmıyorsun dedim.. ben dedim artık bu işkencenin bitmiş olmasına mutluyum dedim...
avazım çıktığı kadar bağırdım hiçbirşey demedi..
e ozaman şöyle diyelim dedi haklısın abim mevzusunu öne sürmekte yanlış yaptım dedi..
ben dedi artık annemden ayrı yaşamak istemediğime karar verdim ve birşey yapmıyorum sende zaten boşanmak istiyorsun ozaman 1-1 berabere dedi..
ay bana birşeyler oluyor sinirden deliriyorum
şimdi annesini almaya gitti
bende bağırdım koş acele et dedim aman ya başbaşa kalırsak dedim ben getirmesem abim getirecek 1 gün kaldı işte dedi
aman çok kalmış ne olurdu bi kaç gün daha kalsaydı dedim
niye kalsınki dedi
biz yeni evli olduğumuz için düşünceli olmak için kalabilir dedim..
1 gün kaldı ondada tartıştık 1 gün daha kalsa yine tartışırız nasılsa dedi..
mutfaktaydım elimde birşeyler vardı onları öyle bir sert bir indirdim ki lavaboya az kalsın kırılcaktı..
defol git ne halin varsa gör dedim..
oda çıktı
hala sevgimizden bahsediyorsunuz sevgimz bunları düzeltmeye yetmiyor.. sırf tehdit etmek blöf sunmak için ortaya neler diyor..
girdim odama hazırladım çantamı bi postada oturdum ağladım hazır evde kimse yokken
gönderin kınamı yakıcam
çünkü eğer oturursam biraz daha bu evde kafayı tırlatıcam
Evet canım, cıdden gozumden kaçmıs...
Sevındım ama sımdı ıyı oldugunuza...
Allah yuvanızdan huzuru eksık etmesın...
saol canım amın herkesınkını ınsallh ama bende bu kaynana kayınpeder warkn zoooorrr bacım zor
şimdi bu taşların hepsi bana sanırım çünkü kınayı gönderecek olan bendim.
ıyi de ben sana git adama bağır çağır demedim ki
diğerlerini çatlat 5-6 ay sabbret dedim
keşke demeseymişim
dilim tutulsaymış
iyi olan da b.k oldu
zaten kelin ilacı olsa kendine sürer
niye yorum yaparsın ki
ben bu dakikadan sonra
hiç bir ilişki hakkında yorum yapmama kararı aldım
bunun sizine alakası yok
tr_leli'de de
punchshe'de de
hep ters tepti
düşüncelerim
gerçekten çok üzüldüm olayın bu raddeye gelmesine
hep sizin yanınızdayım ancak ilişkilerinizle ilgili hiç bir yorum bundan snra benden duymaycaksınız
hepiizi çok seviyorum
şimdi bu taşların hepsi bana sanırım çünkü kınayı gönderecek olan bendim.
Iyi de ben sana git adama bağır çağır demedim ki
diğerlerini çatlat 5-6 ay sabbret dedim
keşke demeseymişim
dilim tutulsaymış
iyi olan da b.k oldu
zaten kelin ilacı olsa kendine sürer
niye yorum yaparsın ki
Evet canım, cıdden gozumden kaçmıs...
Sevındım ama sımdı ıyı oldugunuza...
Allah yuvanızdan huzuru eksık etmesın...
Ben burayı yanlış okudum demi
aman yarabbim geyik topiğinin gelmiş geçmiş en üzüntülü olanı herhalde.
A_L_A ve Punchshe çok üzüldüm yaşadığınız olaylara
okurken ben yıprandım yaşayan kişilerin halini tahmin edemiyorum
allah sabır versin dayanma gücü versin
tek diyebileceğim bu