Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

hah ıste kocasına konduramıyo anacım ozlemedn mı sn bu adamı aksamkı sahneler gbı dusunmedın mı sende 14 yılı sole bakem :)

özlememiş olma ihtimalim varmı sence?
14 sene bu dile kolay
ben bu adamı 14 senedir günde 24 defa aradım
23 olduğu zaman o beni arıyordu hayırdır hasta mısın bugün az aradın diye
hesap edin yani

herşeyden önce alışkanlık var
sonra bağımlılık var
ama diyorum ya yorgunum, aynı ben olamıyorum halim, gücüm yok
tek problem bu
birazcık çok azcık bir umut görsem

ay ben susayım akıl verenler daha iyi verir ablalarımız var diyorum ama..

yavrucum hiçbir erkek pişman olursan yeniden evlenir miyiz diye sormaz ayrılmak isteyen eşine. EŞİN SANA BUNU DİYORSA SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORDUR. kadınlar kızlar der, böyle umut eder bekler ama erkek demez.

yapma etme... göz dağı ver. azıcık rahatla ama abartma lütfen

tabıkı yok canım maksat guzel duygular ıfade edılsın ortam yumusasın :)çaktın mı gıı kofteyı :)saka bı yana haklıısn sen 14 sene ben 3 senede alısmısım nasıl ozlemeyesın kı..walla canım bı kac konusmann dısında konusmadınız sanırım ınsallh bu uzun sure konusmama bıseylerın farkına warmasına yardımcı olur..!

VALLAHİ BEN BUGÜNDENN HİÇBİŞEY ANLAMADIM

BOŞANANLAR
KAVGA EDENLER
YÜZÜK TAŞI KAYBEDENLER
EVET YOK MU ARTTIRAN???

KURŞUN DÖKTÜRÜCEM TOPİĞİMİZEEE

olma mı yavv aylar oldu tek tasımı kaybettım hemde ewın ıcınde gorenler duyanlar bulanlar noluuuu getırsın bana ozleedm ya aylardır takamıyorum ılk hedıyemdı o bnm :)

yok sana mendil yok
ben kına göndericem onla idare edicen
ver mendillerri

gönerin gönderin sizden aldığım gaz ile eşime bi posta daha çıkıştım ne oldu sinirlerimi zıplattım oturdum ağlıyorumçünkü yok adamın hamurunda yok.. deli ediyo seven adam diyorum birşey yapar diyorum.. ben abinden bahsediyorum sen annenden diyorum abin mevzusunu çözmek için anenle tehdit ediyorsun diyorum
e mutlu değilmiydin dedi ne oldu şimdi
mutluyum mutluyum ama bu sinirlenmememi sağlamıyor dedim
sevdiğini söylüyrsun bişey yapmıyorsun dedim.. ben dedim artık bu işkencenin bitmiş olmasına mutluyum dedim...
avazım çıktığı kadar bağırdım hiçbirşey demedi..
e ozaman şöyle diyelim dedi haklısın abim mevzusunu öne sürmekte yanlış yaptım dedi..
ben dedi artık annemden ayrı yaşamak istemediğime karar verdim ve birşey yapmıyorum sende zaten boşanmak istiyorsun ozaman 1-1 berabere dedi..
ay bana birşeyler oluyor sinirden deliriyorum
şimdi annesini almaya gitti
bende bağırdım koş acele et dedim aman ya başbaşa kalırsak dedim ben getirmesem abim getirecek 1 gün kaldı işte dedi
aman çok kalmış ne olurdu bi kaç gün daha kalsaydı dedim
niye kalsınki dedi
biz yeni evli olduğumuz için düşünceli olmak için kalabilir dedim..
1 gün kaldı ondada tartıştık 1 gün daha kalsa yine tartışırız nasılsa dedi..
mutfaktaydım elimde birşeyler vardı onları öyle bir sert bir indirdim ki lavaboya az kalsın kırılcaktı..
defol git ne halin varsa gör dedim..
oda çıktı

hala sevgimizden bahsediyorsunuz sevgimz bunları düzeltmeye yetmiyor.. sırf tehdit etmek blöf sunmak için ortaya neler diyor..
girdim odama hazırladım çantamı bi postada oturdum ağladım hazır evde kimse yokken
gönderin kınamı yakıcam
çünkü eğer oturursam biraz daha bu evde kafayı tırlatıcam

şimdi bu taşların hepsi bana sanırım çünkü kınayı gönderecek olan bendim.
Iyi de ben sana git adama bağır çağır demedim ki
diğerlerini çatlat 5-6 ay sabbret dedim

keşke demeseymişim
dilim tutulsaymış
iyi olan da b.k oldu

zaten kelin ilacı olsa kendine sürer
niye yorum yaparsın ki

Evet canım, cıdden gozumden kaçmıs...
Sevındım ama sımdı ıyı oldugunuza...
Allah yuvanızdan huzuru eksık etmesın...

Ben burayı yanlış okudum demi

ben bu dakikadan sonra
hiç bir ilişki hakkında yorum yapmama kararı aldım
bunun sizine alakası yok

tr_leli'de de
punchshe'de de
hep ters tepti
düşüncelerim

gerçekten çok üzüldüm olayın bu raddeye gelmesine
hep sizin yanınızdayım ancak ilişkilerinizle ilgili hiç bir yorum bundan snra benden duymaycaksınız

hepiizi çok seviyorum

yok canım ya senle alakası yok ki
ben sadece kesin olduğunu şettirmek için kına istemiştim
yani sana tepki değildi
sadece hani bir konuşma daha yapayım diye düşünmüştüm sizin verdiğiniz tepkiye bakarak gerek yokmuş onu anladım
yani verdiğim karar en iyisiymiş
hiç verdiğim kararıda bulandırmaya gerek yokmuş..
şimdi ben sinirleneceğime sabahtan beri onun morali bozuktu o şaşırıyordu
şimdi benim sinirli halimi görünce onada üzülecek birşey kalmamıştır..
gerek yok
neyse zaten ondan gizli ağladım ve yine üzgünlüğümden değil.. okadar sinirlendim ki birden bir duygu boşalmasıydı işte..
tutup sırf belden aşağı vurmak kısasa kısas yapmak için eşimin
bende annemden ayrı yaşamak istemediğime karar verdim deyişiydi beni deli eden.. öyleyse bırakıyorum onu annesine ömür boyu beraber yaşasın ne ediyim..

Ay valla her yerdebi gerginlik. Topic darma duman olmuş herkes çok perişan. Noluyor kızlar ya? Gerçekten anlamıyorum hepimiz ellerimizde mendillerle oynaya oynaya kardeş gibi olmuşken nasıl oldu da hepmiz böyle ayrı ayrı yaralandık:26:

yok canım sana değildi ben en son senin mesajı alıntıladığımdan sana gibi anladın canım
hani herkes sen blöf yapıyorsun siz ayrılmazzsınız sabret konuş dediniz gittim konuştum birşey elde edemedim yani neden sana taş atayım ki mantıklı gelmese gidip konuşmazdım.. yetişkin insanlarız ..
hem sakinledim merak etmeyin.. sakinim relax
daha konuşmıycam onla dilekçe falanda bekleyemiycem alıyorsa alsın almıyorsa uğraşıp dursun.. hiçde dert etmiycem,yrn sabah ankaraya gitmek istiyorum...

Evet canım, cıdden gozumden kaçmıs...
Sevındım ama sımdı ıyı oldugunuza...
Allah yuvanızdan huzuru eksık etmesın...

Ben burayı yanlış okudum demi

yok canım yanlış okumadın zaten beni çileden çıkartan da bu cümle oldu
kısasa kısas yaptı ben mutluyum boşanmak istiyorum diye güya oda verdiği sözden vazcaydı yanış olduğunu anladı.. neyse ya oda bu lafı sinirle söyledi çok pişman olacaktır ama ne hali varsa görsün annesiyle

bende hepinizi çok seviyorum sizinle konuştuğumda kendimi daha güçlü hissediyorum o sinirle yazdığım şey size bir tepki değildi
sizinle olan samimiyetime güvenip yazdım ordaki yazılar eşime olan sinirimdi.. size bi kastım yoktu..

lüffen kırdıysam affedin beni sizi kırmak istemedim :26::26:

aman yarabbim geyik topiğinin gelmiş geçmiş en üzüntülü olanı herhalde.
A_L_A ve Punchshe çok üzüldüm yaşadığınız olaylara
okurken ben yıprandım yaşayan kişilerin halini tahmin edemiyorum
allah sabır versin dayanma gücü versin
tek diyebileceğim bu

Aminn..

neyse bi tane daha başıma gelen komk bişeyi anlatıyımda havanız değişsin
lisedeydim
dershanenin çatı katına çıkmıştık gitar çalıcak eğlencektik neyse bir akşam öncesinden de yağmur yağmıştı...
ben hiç dikkat etmeden laaap sandalyeye oturdum
sonra bir fırladım
kalktım
popomda kooocaaamaaaaan bir ıslaklık
sandalyeler ıslakmış

Kızlar nerdesiniiizzz? Ses seda kesilmiş burda. İnşallah gidip bir hışımla paralamadınız kocalarınızı Biz de anneciğimle sinemaya gittik, annem benim koca kafalıyı aradı sen de gel diye ama toplantısı varmış beyfendinin. Ondan beri de konuşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…