Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

süpersın canım ya senınkını okuyunca aklıma geldı bı tane daha benden lıse 1 e yenı baslamısım o zmanda ole bı heyecan arabada yanlıs solemıyım dıye dusunurken ben :) aklıma gelen basıma geldı ınecegım yerı degılde oldugum yerın adını soledm..ucretı oderkn superız bız ya :)

kızlar birazdan banlanabilirim şimdiden bi hoşçakalın diyeyimde nolur nolmaz
sebebini sormayın işte oluyor böyle şeyler

herşey düzelir inşallah ama bu dönemler biraz sıkıntılı geçiyo malasef
yüzüğünün garantisi yokmuydu
bi tanıdığın da başına geldi meğerse üretim hatasıymış değiştirdiler
aldığın yere bi git bakalım canım

Şimdi aradım kuyumcuyu getir abla dediler yarın götürcem. Nişanlım farketmeden halletsem iyi olacak. O o kadar uğraşsın didinsin ben sahip çıkamadım

dur dur çözdüm galiba
yazdığın cevaplardan
şimdi olayı anlamaya çalışıyorum

hafiye ala iş başında
:82:

Şimdi aradım kuyumcuyu getir abla dediler yarın götürcem. Nişanlım farketmeden halletsem iyi olacak. O o kadar uğraşsın didinsin ben sahip çıkamadım

senin sahip çıkmanla alaksı yoktur canım
o kadar emanetmi yapmışlar, halledersin inşallah...........

benim aklıma gelmişti kuyumcu olayı da
hani şu andaki maddi durumun yeter mi diye soramayacağımdan yazmamıştım

inşallah halledersin güzelim ya
sahip çıkamamakla ne ilgisi var
adam gibi takmamışlar tırnağa demek ki taşı

Saolun arkadaşlar. Dua edin de hallolsun. Ya bu banlanma meselesi nedir ya bana da anlatın

Son düzenleme:
ay bi mevzuda tutamadım kendimide o yüzden
:) hayır ben kendi halimce takılıp bi size sataşıyorum arkadaş ama hani derler ya çekiyorum mıknatıs gibi bana sataşacak birisi çıkıveriyo valla bu sefer görmezden gelemedim zaten kocama kızgınım
hihhhooooohhoooyt dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…