- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
bizimle ilgili hislerini hiç çekinme yaz canım memnun oluruz
Alacım peki bu akşam ne yapacaksın?
Kocanın bu davranışına ben akıl sır erdiremedim ne yalan söyleyeyim :26:
Gerçi hem yaş hem tecrübe olarak hepinizden zaten gerideyim ama bu son söleri beni böyle şok etti.
Anlamlandıramadım.
Senin aklından kalbinden neler geçiyor
çok huzurlu ve mutluydum ancak kafam karmakaırşık oldu...ala'yı korkutmak anlamsız kızlar...
eşi kafasından ayrılık düşüncesini atmış, yüzüğü de cebinde taşıyormuş zaten. tek istediği azıcık huzur sanırım. biraz kafasını dinlemek istiyor. maddi manevi olarak yorulmuş.
ala'cım sen kendini topla, güçlü ve moralli ol. kocacığının yanında huzurlu ol, ona huzur ver. gerisi kolayca gelecektir.
senin de dediğin gibi belki işle ilgili vs. sıkıntısı vardır, birkaç güne belli olur. kendini yiyip bitirme, güçsüz hale dönüştürme. içinde korku büyütme. korku ektikçe sonra onları biçiyoruz.
artık siz ikinci balayına çıkacaksınız bu yaz... azıcık güçlü ve huzurlu ol. onun da istediği bu. seni öyle bulsun, senden güç alsın ki dertlerini sana anlatabilsin.
alacım biri bitiyor diğeri başlıyor nedir bu ya
melom çok geçmiş olsun canım
artık kendimizi düşünme vakti geldi galiba bi kursa falan mı gitsek
bencil olma sanatıyla ilgili
ala'yı korkutmak anlamsız kızlar...
eşi kafasından ayrılık düşüncesini atmış, yüzüğü de cebinde taşıyormuş zaten. tek istediği azıcık huzur sanırım. biraz kafasını dinlemek istiyor. maddi manevi olarak yorulmuş.
ala'cım sen kendini topla, güçlü ve moralli ol. kocacığının yanında huzurlu ol, ona huzur ver. gerisi kolayca gelecektir.
senin de dediğin gibi belki işle ilgili vs. sıkıntısı vardır, birkaç güne belli olur. kendini yiyip bitirme, güçsüz hale dönüştürme. içinde korku büyütme. korku ektikçe sonra onları biçiyoruz.
artık siz ikinci balayına çıkacaksınız bu yaz... azıcık güçlü ve huzurlu ol. onun da istediği bu. seni öyle bulsun, senden güç alsın ki dertlerini sana anlatabilsin.
mail attım ona
[FONT="]Aşkım senin birşeyin var ve söylemiyrsun.[/FONT]
[FONT="]Bizimle ilgili artık sorun olmadığını düşünüyorum.[/FONT]
[FONT="]Senin gözlerinde bunu görüyorum.[/FONT]
[FONT="]Sırf seni sıkmamak için bu hafta da annemlerde kalacağım evime gelmiyorum.[/FONT]
[FONT="]Ancak orası bizim evimiz biliyorum, biliyorsun..[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]İşte mi problem var?[/FONT]
bu yaptığım son şeydi. sinirlerim bozuldu yeminimle...
çok huzurlu ve mutluydum ancak kafam karmakaırşık oldu...
mail attım ona
[FONT="]Aşkım senin birşeyin var ve söylemiyrsun.[/FONT]
[FONT="]Bizimle ilgili artık sorun olmadığını düşünüyorum.[/FONT]
[FONT="]Senin gözlerinde bunu görüyorum.[/FONT]
[FONT="]Sırf seni sıkmamak için bu hafta da annemlerde kalacağım evime gelmiyorum.[/FONT]
[FONT="]Ancak orası bizim evimiz biliyorum, biliyorsun..[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]İşte mi problem var?[/FONT]
bu yaptığım son şeydi. sinirlerim bozuldu yeminimle...
çok huzurlu ve mutluydum ancak kafam karmakaırşık oldu...
yaaa kızlar yanlış anladınız ben ALA ablanın push un Birde Elefera var onun konularını yakından takip ediyorum hele bir gece eleferayı gördüm rüyamda o kadar yaniyakın takipteyim. sonuç olarak kimsenin eşini falan tanımıyorum sadece anlattıkları kadar ancak var içimde işte bişiler nalet olsun var...
Benim yüzümden
güzel pilavlar yapan ala'm,
sen gönlünü ferah tut.. benim de altıncı hissim çok kuvvetli. ciddiyim.kendi meselelerim hariç herkesi tuttururum
dualarına devam et ve en önemlisi gönlünü ferah tut. içinin tutuşmasına izin verme. kocacığın huzur arıyor, sende huzuru bulsun ki bi daha seni bırakamasın. cevapsız sorular, korkular, endişeler, vs vs... at artık kafandan bunları. sana güveniyorum, problem neyse halledeceğiz moduna geç, güçlü ol. hadi bakalım:))
yok canım seninle ilgisi yok. üzme kendini...
canım maalesef dualarım bir kaç gün bekleyecekanladınız siz onu. şu anda o kadar da itiyacım vardı ki....
hayatım huzur arıyor haklı da. ancak anlam veremedim bugünkü davranışına? sence akşam eve gideyimmi gitmeyeyeim mi?
canım maalesef dualarım bir kaç gün bekleyecekanladınız siz onu. şu anda o kadar da itiyacım vardı ki....
hayatım huzur arıyor haklı da. ancak anlam veremedim bugünkü davranışına? sence akşam eve gideyimmi gitmeyeyeim mi?
alla allaaa.
normalind email attığımda en fazla 5 dakkada okundu gelirdi.
tam 38 dakika oldu ve hala okumadı.
Allah'ım kuruntu ne kadar kötü birşey aklıma neler neler geliyor şu anda..
Yok canım sen dualarına, tesbih çekiyorum diyordun yanılmıyorsam, öyle şeylere devam edebilirsin.
Ben araştırmıştım öyle şeylere hiç sakıncası yok canım.
canım evet tesbihe deam edeyim haklısın canımkafam durdu.
Şiişştt sakin ol bakim.
Sen akıllı kadınsın panikle yanlış adımlar atma.
İyice ölç tart sakinleş bakalım.
canım yanına gideceksen de ne oldu, seni merak ettim tarzında işgalci bir eş olarak değil de naranarammm ben geldim, seni dertli gördüm derdini dağıtmaya geldim. burda öpülecek yanak var demişler falan de. şakalar yap bence.
bir şeyler düşünüyor, ama netleştirmeden seninle paylaşmayacak sanırım. ama sizin hakkınızda değil, yani ilişkinizin bitmesi, ayrılık hakkında değil bence. için rahat olsun. lütfen için rahat olsun.
ayrıca hangi dönemde olursan ol dua bu... kuran'ın surelerini nas felak okuyamazsın ama duaları vs. bol bol çek.
canım bir sıkıştı kalbim zannedersiniz kalp krizi geçiriyorum.
önce annemleri aradım baktım babam ağlıyor. ne oldu dedim
dr lar hiç ümit vermiyormuş babaannemle ilgili. Allahtan ümit kesilmez dedim.
Sıkıntımı buna yordum.
Eşimi aradım.
Dedim ben akşam eve gelicem canım konuşalım kafamızı dağıtalım.
İkimizin de ihtiyacı var.
Çıkarken ararım seni hayatım dedim.
Kapadım...