- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
Kızlarr aslında bendee sinirim son 2 gündür..
Sebep mii!!!!
Ben tek cumartesi günleri işe gelmiyorum..
Evdeki işlerimi halledeyim, dinleneyim kızımla vakit geçireyim diye..
Bir yere de gitmiyorum..
Bu cumartesi de keza öyle oldu..
Aksam eşim geldi tuanayı asagı indirdi..
güya hemen gelecekti..
Beni aradı gel babam seni cok özledi diye..
Bende safım ya..hemen iniyorum..
Suratlar asık..
Babam dısarı cıkıyor birara..
Eşime ne oldu babam beni bayagı özlemiş surat asmıs diyorum..
Sonra diyorki şikayetç, hiç inmemişsin bugün..
Bende saymaya basladım, evimde kaldıgım için tepki gösterelecewksee yeter dedim ne bvu ya..
eşim dedi söle şimdi babama yok dedim bişe demicem ben acıklama yapacak bir suc işlemedim dedim..
tabi kayınvalide yanımda beni dinliyor ama dinlemiyormus gibi yapıyor..
Saydım da saydım ve surat asıpp 10 dk sonra kalktım ne kopnustum ne güldüm ne sakalastım..
Çünkü demekki ne kadar gülsem okadar cokk üstüme düşüyorlar böyle kızlarr(
konunun ayrıntısını bilmediğim için soruyorum arkadaşımım merakımı affet nolursun :18:
belki ben sordukça daha çok anlatırsın rahatlama imkanı bulursun diye düşünüyorum birde..
annen sizde olduğu için daha çok arıyor olabilir mi..
belki annenizin orda olmasından eşiniz yada annesi rahatsız olabilir mi ki???
inat yapıyor olabilirler mi ki ??
teker teker gelin kızlar
ben hiç anlatmayım bile
nedir kocalar ve tayfasından çektimiz canlar
sor tabiiki de böylelikle bende daha rahat kafamı toparlayıp anlatabilirim
eşimin ailesinin 1 gelişlerinde ki çok kalabalıklardı (kayınvalidem,görümcem,eşi ve kızı)
tüm gün çalışıyorum,eve geliyorum her kafadan bir ses kaldıramıyorum.. biraz tavırlı yaklaşmıştım
20 gün kaldılar...afedersiniz ama evi berbat durumda bıraktılar ki ben çalışıyorum ve bana yardımcı olacak kimsem yok burada...
eşim üzülmüş... açıkçası ailesiyle hiç anlaşamıyorum...özellikle annesiyle.. aramızda bayağı problem geçti dolayısıyla yakın olamıyorum içimden de gelmiyo. kayınvalidem de herşeyi unutup çok yakın olmak istiyo bunu eşimede söylüyo ama yüz verince astarını isteyen bir kişilik o nedenle mesafeyi korumak istiyorum..
geçen kayınpederim ve kayınvalidem geldi.. 4 günlüğüne. nasıl hastayım bronşit başlangıcı demişti doktor... illa gezmek isterkendisi , haftasonuydu. dedim izin kullanamadım eğer haftasonuda dinlenmezsem ben iyileşemeyeceğim.siz gidin bende uzanayım. gittiler ....
şimdi de annem geldi ki kayınvalidem çok kıskanç biliyorum birazda inat yaptığını.. eşimde ona mı uyuyor bilmiyorum. birşey dediğim de de...senin yaptığını yapıyorum diyo. bende bişeyleri düzeltmeye başladık misilleme yaparsan bunun sonu gelmez yapma dedim.
yapmıyorum dedi. mesela bizimle dışarı gelmedi bahaneydi bana göre. sorduğum da sen geldnmi annemlerle diyo
iide ben hastaydım dedim
ii olan herşeyi bozdun yapma dedim sana dedim. sonra yine çevirdi ben onu onun için demedim diyo
ama hiç inandırıcı değil
aklım çok karışık acaba annesine mi uyuyor yoksa kendi düşünceleri bunlar mı
yoksa gerçekten dediği gibi demek sitediği aslında böyle değil de benmi abartıyorum bilmiyorum.
uzun oldu kusura bakmayın
eşimin ailesinin 1 gelişlerinde ki çok kalabalıklardı (kayınvalidem,görümcem,eşi ve kızı)
tüm gün çalışıyorum,eve geliyorum her kafadan bir ses kaldıramıyorum.. biraz tavırlı yaklaşmıştım
20 gün kaldılar...afedersiniz ama evi berbat durumda bıraktılar ki ben çalışıyorum ve bana yardımcı olacak kimsem yok burada...
eşim üzülmüş... açıkçası ailesiyle hiç anlaşamıyorum...özellikle annesiyle.. aramızda bayağı problem geçti dolayısıyla yakın olamıyorum içimden de gelmiyo. kayınvalidem de herşeyi unutup çok yakın olmak istiyo bunu eşimede söylüyo ama yüz verince astarını isteyen bir kişilik o nedenle mesafeyi korumak istiyorum..
geçen kayınpederim ve kayınvalidem geldi.. 4 günlüğüne. nasıl hastayım bronşit başlangıcı demişti doktor... illa gezmek isterkendisi , haftasonuydu. dedim izin kullanamadım eğer haftasonuda dinlenmezsem ben iyileşemeyeceğim.siz gidin bende uzanayım. gittiler ....
şimdi de annem geldi ki kayınvalidem çok kıskanç biliyorum birazda inat yaptığını.. eşimde ona mı uyuyor bilmiyorum. birşey dediğim de de...senin yaptığını yapıyorum diyo. bende bişeyleri düzeltmeye başladık misilleme yaparsan bunun sonu gelmez yapma dedim.
yapmıyorum dedi. mesela bizimle dışarı gelmedi bahaneydi bana göre. sorduğum da sen geldnmi annemlerle diyo
iide ben hastaydım dedim
ii olan herşeyi bozdun yapma dedim sana dedim. sonra yine çevirdi ben onu onun için demedim diyo
ama hiç inandırıcı değil
yoksa gerçekten dediği gibi demek sitediği aslında böyle değil de benmi abartıyorum bilmiyorum.
benim bi komşum su arıtma cihazı satmaya başladı
ısrarla size gelecem almasanızda dinleyin falan dedi
bende eşime soruyumda konuşuruz falan dedim
kaç gün geçti kadın arıyo bana eşim gelmedi dedirtiyo
en sonunda cuma günü ya ******abla nasıl olsa gelecek çağıralım da sende rahatla dedim
müşteriylede kavga etmiş eve gelmeden önce
bana yemeğe oturduk bağırdı ben senin ve arkadaşının gönlünü etmek zorundamıyım diye
küstüm konuşmuyordum dün akşam bi ağlama krizi tuttu şimdi gözlerim şiş şiş oturuyorum
bi sıkıntıda benden
Tabiki ne demek istediğini senden iyi kimse bilemez..
Huyunu suyunu iyi biliyorsun..
Ama bana da misilleme yapıyor gibi geldi, ve bu durumu kullanıyor sanki..
Sen benim annemlere bu sekilde davranmadım, ozaman bende böyle yaparım gibisinden..
Şimdilik cok takma diyorum..
Çünkü erkekler her ne olursa olsun ailelerine cok iyi davranılmasını isterler..
Nedendir bilinmez eşinin ailesinden daha cok üstün tuTma cabasındalar..
Bu caba erkek ailesindede var erkekte oldugu gibi..
Oyüzden yaranmak mümkün değil..
Tabiki ne demek istediğini senden iyi kimse bilemez..
Huyunu suyunu iyi biliyorsun..
Ama bana da misilleme yapıyor gibi geldi, ve bu durumu kullanıyor sanki..
Sen benim annemlere bu sekilde davranmadım, ozaman bende böyle yaparım gibisinden..
Şimdilik cok takma diyorum..
Çünkü erkekler her ne olursa olsun ailelerine cok iyi davranılmasını isterler..
Nedendir bilinmez eşinin ailesinden daha cok üstün tuTma cabasındalar..
Bu caba erkek ailesindede var erkekte oldugu gibi..
Oyüzden yaranmak mümkün değil..
iide ben hastaydım dedim
ama hiç inandırıcı değil
sen iyiysen onlar da iyi
senin bi sıkıntın ihtiyacın olamaz
hep onlar hep istekleri
bizmi getiriyoruz onları bu hale acaba
ben kendimi suçluyorum hep önceliği ona verdim
sen bilirsin dedim
karşısına geçip sinirliyken niye böyle oluyo demedim
eşekliğime doymayım
Hayır sende mii?
Kusurabakma gülesim geldii..
Allah herseke ugrascak bişeler veriyor demekki..
Canım eşin haklı sankii, ama ne olursa olsun konusarak çözün zamanıunda..
uzadıkca büyüyor ve kolay kapanmıyor
sende mi canım ya
tüm erkekler böylemi ki acaba
hatayı biz yapıyoruz
onlar bizim gibi düşünemiyor
allah daha büyük dert vermesin sıkma canını
alır gönlünü elbet
bence eşin apaçık inat yapıyor ama bunu kendine de yediremediği için sürekli bu yüzden yaptım deyip sonra inkar ediyor.. belkide dediğin gibi annesine uyuyordur.. annesi akıl veriyorsa o bize nasıl davrandıysa sende öyle yap diyorsa arada kalıyordur :26:
kısasa kısas yapmak bana kalırsa hiç mantıklı değil ..
hatta ayet bile var bununla ilgili..
"Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır. Umulur ki (suç işlemekten) sakınırsınız."
Bu hayat bana birşey öğretti.. Hiç yapamadığım bir şey..Yapamadığım içinde sürekli kaybediyorum zatenYalakalık.. Sanırım herkesle sevsek yada sevmesek iyi geçinmek zorundayız.. Sen yine de mesafeni koru ama eşine ailesini kötüleme.. Aksine iyi gözük.. Ay ben ne kadar iyi davranıyorum seviyorumda artık onları ama neden böyle oluyor hiç anlamıyorum deyip içten içe eşini işlemelisin bana kalırsa.. Onların eşinin aklına gireceğine sen onun aklına gir ...
benim bi komşum su arıtma cihazı satmaya başladı
ısrarla size gelecem almasanızda dinleyin falan dedi
bende eşime soruyumda konuşuruz falan dedim
kaç gün geçti kadın arıyo bana eşim gelmedi dedirtiyo
en sonunda cuma günü ya ******abla nasıl olsa gelecek çağıralım da sende rahatla dedim
müşteriylede kavga etmiş eve gelmeden önce
bana yemeğe oturduk bağırdı ben senin ve arkadaşının gönlünü etmek zorundamıyım diye
küstüm konuşmuyordum dün akşam bi ağlama krizi tuttu şimdi gözlerim şiş şiş oturuyorum
bi sıkıntıda benden
alacım senın adına cok sewındım..inşallah herkes bır cozum yolu bulabılır dertlerıne..bende de durumlar hıcc ıc acıcı degıl allha sukur esımle bişey yok.kayınvaldem cok rahatsız kac gundur hastahanedeyız.allhım herkese acıl sıfalar wersın..dun cepten gırmeye calıstım merak ettım sızı ama bır turlu baglanmadı sayfaya..kendınıze ıyı bakın canlarım..
normal bi arkadaşım olsa o haklı ben sözünü bile etmem
ama bu komşum kızım yeni doğdunda oğlumu okula götürüp getirken 3 yıl baktı
markete gittim kızımı ona bıraktım dr gittim yine o
alalım satıyo falan demedim gelsin ben almıycaz derim dedim
sen iyiysen onlar da iyi
senin bi sıkıntın ihtiyacın olamaz
hep onlar hep istekleri
bizmi getiriyoruz onları bu hale acaba
ben kendimi suçluyorum hep önceliği ona verdim
sen bilirsin dedim
karşısına geçip sinirliyken niye böyle oluyo demedim
eşekliğime doymayım
takmamaya çalışıyorum ama olmuyo
kaldıramıyorum
bende iyi davranmak isterim ancak bazı şeyler unutulmuyo
ayrıca çok yakın olursam üzülen yine ben olucam biliyorum
alacım senın adına cok sewındım..inşallah herkes bır cozum yolu bulabılır dertlerıne..bende de durumlar hıcc ıc acıcı degıl allha sukur esımle bişey yok.kayınvaldem cok rahatsız kac gundur hastahanedeyız.allhım herkese acıl sıfalar wersın..dun cepten gırmeye calıstım merak ettım sızı ama bır turlu baglanmadı sayfaya..kendınıze ıyı bakın canlarım..