bak eşin de yok demiş, boşuna korkutma kendini. korku eke eke onları biçeriz yoksa.
olumlu ol.. içinin sıkıntısı babaannenden dolayıdır(geçmiş olsun diyemedim ben, direkt mutlu habere sevindim. çok geçmiş olsun)
sen bu kadar korkarsan eşin vay ben ne erkeğim ki beni kaçırmak istemiyor diyecek iyice kıymetlendirecek kendini
hadi artık rahat ol. ben de iş delisiyim, astığım görülmemiştir, geçenlerde bir gün gitmedim, annem "kovuldun mu? istifa mi ettin?" yedi bitirdi beni bütün gün. keşke gitseydim dedim
sen böyle yapma. eğleneceğiniz şeyler yap, mutlu ve neşeli ol. duanı da çek.. akşam içeceksin diye etmemezlik olmaz. sonuçta biz kuluz, her şeyimizi dört dörtlük yapıyor ve yapacak olsak allah bizi yaratıp da dünyaya göndermez, imtihan etmezdi zaten. di mi?
SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT ALA'cım:) hadi bakalım.... akşam güzellikler bulsun seni, ayrıca eşinle güzel gelişmeleri anlatıp da her şeyi yoluna soktuktan sonra eşini herkese övmekten vs. vazgeç.
çünkü annenin bile evladına nazarı değer, illa kötü gözle bakmaya gerek yok yani. belki de bu yaşananlar nazardandır çünkü tüm forum eşinin seni ilk annesinin evinden çıkarıp da ayrı ev açısına vs. herkes tüm forum hayran kalmıştı. ister istemez nazar da olabilir.
artık rahatlaaaaaa :)