Aynı şekilde Fâtiha, Âyetü’l-kürsî, Felâk, Nâs ve İhlâs Sûrelerini zikir maksadıyla, Allah’ı hatırlamak düşüncesiyle okumak haram değildir
yazıyor kızlar. sanırım okunabiliyor...
Akşam giderken alışveriş filan yap şöyle güzel bir sofra kur.
Ya da seviyorsanız bir fast food kaçamağı da yapabilirsiniz.
Yüzünden gülümsemeni düşürme.
Neşeli, sıcak ve içten ol canım.
Sana sokulsun, arkadaşların da deiği gibi huzuru sende bulsun.
Eğer keyifli geçerse kahve içmeye ya da sinemaya filan çıkarsınız belki.
Maksat beraber bir aktivitede bulunun.
Anlatmak, paylaşmak istemezse üstüne gitme birak kendiliğinden çözülsün
euzu besmele çekmeden okuyabilirsinm.
la havle vela kuvvete illah billah alulaziym diyebilirsin, ferahlık verir.
ayrıca sübhaneke duasını gökyüzünü ayakta tutan melekler okurmuş. yani melekler bu duayla gökyüzünü ayakta tutarken senin ufacık derdin mi kalkıp gitmeyecek omuzlarından? bu duayı da okuyabilirsin.
bol bol dua okut, kendini yersiz yere korkutma. her şey güzel olacak. siz barıştınız:)
bak eşin de yok demiş, boşuna korkutma kendini. korku eke eke onları biçeriz yoksa.
olumlu ol.. içinin sıkıntısı babaannenden dolayıdır(geçmiş olsun diyemedim ben, direkt mutlu habere sevindim. çok geçmiş olsun)
sen bu kadar korkarsan eşin vay ben ne erkeğim ki beni kaçırmak istemiyor diyecek iyice kıymetlendirecek kendini
hadi artık rahat ol. ben de iş delisiyim, astığım görülmemiştir, geçenlerde bir gün gitmedim, annem "kovuldun mu? istifa mi ettin?" yedi bitirdi beni bütün gün. keşke gitseydim dedim
sen böyle yapma. eğleneceğiniz şeyler yap, mutlu ve neşeli ol. duanı da çek.. akşam içeceksin diye etmemezlik olmaz. sonuçta biz kuluz, her şeyimizi dört dörtlük yapıyor ve yapacak olsak allah bizi yaratıp da dünyaya göndermez, imtihan etmezdi zaten. di mi?
SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT ALA'cım:) hadi bakalım.... akşam güzellikler bulsun seni, ayrıca eşinle güzel gelişmeleri anlatıp da her şeyi yoluna soktuktan sonra eşini herkese övmekten vs. vazgeç.
çünkü annenin bile evladına nazarı değer, illa kötü gözle bakmaya gerek yok yani. belki de bu yaşananlar nazardandır çünkü tüm forum eşinin seni ilk annesinin evinden çıkarıp da ayrı ev açısına vs. herkes tüm forum hayran kalmıştı. ister istemez nazar da olabilir.
artık rahatlaaaaaa :)
Ben de cevap yazdım.. [FONT="]Evet aşkım hava berbat.[/FONT]
[FONT="]Ben gelirken balık ve şarap alıcam zaten öyle düşündüm. Uzun zamandır kafa kafaya verip bişey konuşmadan oturmadık. Ama inanıyorum bundan sonraki her şey mükemmel olacak. İçimden geliyor bu [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
sonrasıda güzel olacaktı ama tükkanlar kapalııı
sonrasıda güzel olacaktı ama tükkanlar kapalııı
yok onu demedim.
o heves etsin.
akşam kursağında kalır.
şimdi söylesem olmaz. yazıktır...
:79:
valla ilk kez güldüm bugün çok yaşa sen
Valla ben de güldüm...
Canım eşin sadece snnle ilişkisinden değil, işten de yorulmuş... Bu da güzel bir şey... Tek sana yönelik değil yani bu duyguları.
Hiç üstüne gitme bence, birlikte eğlenin ve dinlenin. Her şey güzel olacak.
canım sen nasıl oldun? toparladın mı biraz?
kendi derdime daldım, seni unuttum ya
özür
NOT: HEP SEVOCAN YÜZÜNDEN. İŞKİLLENDİRDİ BENİ DURDUK YERE
canım sen nasıl oldun? toparladın mı biraz?
kendi derdime daldım, seni unuttum ya
özür
NOT: HEP SEVOCAN YÜZÜNDEN. İŞKİLLENDİRDİ BENİ DURDUK YERE
alaaa hanımm ala hanımmm. Siz hani mantığınızla hareket etmeyi öğrenmiştiniz??? Hiç suçu başkaların atma...
pardon da mantığımızla hareket etmeyi öğrendim dedim.
Uyguluyorum demedim.
Aaaa sen kimin tarafındansın.
Bak ya yarın öbür gün siz benim adama beni de dökersiniz bir bir..
Korktum sizden
cadılar:82:
müneccim ilan etmeyin beni yaw...
ALA ablanın olayını yakınen takip ettiğim için içinde kopan fırtınayı bildiğim için sanırım içimde ar birşeyler ama beklemeden yanayım. Push'umla ilgili biliyodum takip ettiğim konusunda birşeylerin patlak vereceğini kaç kez yazıp yazıp sildiğimi bilgisayarım bilirama insanlar hakkında iddalı yorum yazmak yanlış anlaşılabilir diye korktum çekindim sustum...
ALA abla dündü yanlış hatırlamıyorsam işte herşeyin iyi olduğunu vs yazmıştı akşam okudum eşim yanımdaydı neler yazdım neler (hatta eşim kiminle yazışıyosun dedi ) ama sildim...Ben yine izliyim en iyisi...
Benim kocamı alma ne oluuurr..kaynanamı al :)Bir spora gittim geldim ortalık karışmış.
Ben toplayacağım bu kocaları.
Bir hafta kitleyeceğim bir odaya.
Sabah akşam sopa
Ancak öyle akıllancak bunlar.
Herbirinize ayrı ayrı üzüldüm kızlar.
Bu ne yaaa
Kimse mi huzurlu olmaz yuvasında:26:
mail attım ona
[FONT="]Aşkım senin birşeyin var ve söylemiyrsun.[/FONT]
[FONT="]Bizimle ilgili artık sorun olmadığını düşünüyorum.[/FONT]
[FONT="]Senin gözlerinde bunu görüyorum.[/FONT]
[FONT="]Sırf seni sıkmamak için bu hafta da annemlerde kalacağım evime gelmiyorum.[/FONT]
[FONT="]Ancak orası bizim evimiz biliyorum, biliyorsun..[/FONT]
[FONT="]İşte mi problem var?[/FONT]
bu yaptığım son şeydi. sinirlerim bozuldu yeminimle...
çok huzurlu ve mutluydum ancak kafam karmakaırşık oldu...
akşam giderken güzel yemekler vs. sevdiği tatlıdan götürebilirsin. ve konuşup da kafa dağıtacağız derken her şeyi ortalığa döküp saçmayın sakın.
barışmanın keyfini yaşa, öp koklaş, şakalaş bence ala'cım.
ona huzur götür.
ne yapalım,, sen şükret gelip elinden telefonu alasım vardı bir ara sana bekle dediğimiz dönemde.. .gelip de almadım yani