- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- Konu Sahibi karmakarisik56
sigara içip
iki yan binaya gidemeyen hamileyide ilk defa gördük
iki yan binaya gidemeyen hamileyide ilk defa gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşim neden vicdansız olalım bizKadın 2 mızmızlandı diye kafasını kesmediğiniz kaldı gerçekten hayretler içinde okuyorum. Herkes de ne müthiş ne dört dörtlük hamilelik geçirmiş öyle. Maşallah diyelim de nazar değmesin bu mükemmelliğe. Kadının ne yaşadığını kim nereden bilebilir. Yok hamile kalmadan önce düşünseymiş bla bla. Bilse size de sorar akıl danışırdı eminim. Allah vicdan versin cemil cümleye.
Kadın 2 mızmızlandı diye kafasını kesmediğiniz kaldı gerçekten hayretler içinde okuyorum. Herkes de ne müthiş ne dört dörtlük hamilelik geçirmiş öyle. Maşallah diyelim de nazar değmesin bu mükemmelliğe. Kadının ne yaşadığını kim nereden bilebilir. Yok hamile kalmadan önce düşünseymiş bla bla. Bilse size de sorar akıl danışırdı eminim. Allah vicdan versin cemil cümleye.
Kadin karnindaki bebegi dusunmemis fosur fosur sigara iciyormus. Kim neden dusunsun ki neler yaşadığını? Once kendi vicdani olsun da bebeginin canina kastetmesinKadın 2 mızmızlandı diye kafasını kesmediğiniz kaldı gerçekten hayretler içinde okuyorum. Herkes de ne müthiş ne dört dörtlük hamilelik geçirmiş öyle. Maşallah diyelim de nazar değmesin bu mükemmelliğe. Kadının ne yaşadığını kim nereden bilebilir. Yok hamile kalmadan önce düşünseymiş bla bla. Bilse size de sorar akıl danışırdı eminim. Allah vicdan versin cemil cümleye.
Hayır başından beri biliyordu hamile olduğunuKesinlikle amin. Bir de anlamadığım kız zaten 10 gündür çalışıyormuş, hamile olduğunu da belki 1 belki 2 haftadır biliyordur. Yani bıkıp usamak için çok yeni değil mi? Bilmiyorum ya sigara dışındaki eleştirilere katılmıyorum. Ben de zor bir hamilelik geçiriyorum, tek duam Allah herkesin yardımcısı olsun, bu zorluğu yaşamayan bilemez. İki vesait değiştirip işe gideceğim diye geceden stres yapıyorum, duraklarda inip hava alıp tekrar metrobüse binerek zor gidiyorum.
Hayır başından beri biliyordu hamile olduğunu
10 gündür sustum idare ettim artık dayanamadim
konu açtım
keşke bu kadar taraflı bakmasaniz olaya
çalışmak istemiyorum diyor zaten kendi ağzıyla
benim suçum ne söyler misiniz
Hayır başından beri biliyordu hamile olduğunu
10 gündür sustum idare ettim artık dayanamadim
konu açtım
keşke bu kadar taraflı bakmasaniz olaya
çalışmak istemiyorum diyor zaten kendi ağzıyla
benim suçum ne söyler misiniz
Bence sen bunlari yasamadin, abartiyorsun. Hamilelik hastalik degil sonucta!o zaman en sağlam eleştiriyi ben yapabilirim zira hamileliğimin yarısını resmen kör bir şekilde geçirdim.. 8 haftalık hamileyken auralı migren teşhisi kondu, ilaç kullanamadım.. her gelen atak önce gözlerimi 1 saat boyunca resmen kör eder, arkasından "acaba kafama ne saplasam bu acı biter" şiddetinde ağrı yapar, sonrasında da vücudumun herhangi bir yeri 20 dakika-yarım saat arasında uyuşup resmen felç olurdu.. son 3 ay boyunca günde 3 kere yaşamaya başladım bu atakları.. yine de ne çevreme ne de eşime eziyet etmedim.. anne olmak, o sorumluluğa girmek demek zaten.. bir evrak taşıyamayacak olan çocuk sahibi olurken 2 kere hatta 56454384 kere düşünsün.. kaldı ki kendi zevki için sigara içip bebeğini düşünmeyen hiç anne olmaya kalkmasın lütfen!
Bence sen bunlari yasamadin, abartiyorsun. Hamilelik hastalik degil sonucta!
(Umarim bu mesajimla bir seyler anlatabilmisimdir. Ben hamileligini kullanan insanlari veya sigara icenleri elestirenlere yazmadim o yorumu.
Hamilelikte zorluk yasayanlara sirf kendileri yasamadiklari icin yok oyle bir sey sen nazlisin diyenlere yazdim.
Butun dunyada hamilelere musamaha gosterilir, ki gosterilmelidir de. Bu bebege zarar gelmesin diye degil ki sadece. Yani hamilelik belirtileri yuzunden yasadigi zorluklarin bebege hic bir zarari olmayabilir ama gundelik aktivitesini yapamayacak kadar zor durumda olabilir bir hamile.
Ozellikle sanki 7 aylik diye elestirenler mesela yahu 7 aylik hamile olmak 7 haftalik hamile olmaktan daha kolay cogu zaman.
Hamileligi agir gecen biri olarak sizin bu yorumunuz cook yersiz oldu.
Tabii siz cevrenize eziyet etmemis olabilirsiniz bu en guzeli, ama siz eziyet etmiyorsunuz diye cevreniz de size musamaha gostermedi anlayisla ve yardimci bir tavirla karsilamadiysa , ornegin o atak sirasinda esiniz sizden mutfaga gidip cay doldurmanizi falan beklediyse onlari da elestiririm haliyle.)
Dualar beddualar aldı başını gidiyor yine bir konuda daha.Kadın 2 mızmızlandı diye kafasını kesmediğiniz kaldı gerçekten hayretler içinde okuyorum. Herkes de ne müthiş ne dört dörtlük hamilelik geçirmiş öyle. Maşallah diyelim de nazar değmesin bu mükemmelliğe. Kadının ne yaşadığını kim nereden bilebilir. Yok hamile kalmadan önce düşünseymiş bla bla. Bilse size de sorar akıl danışırdı eminim. Allah vicdan versin cemil cümleye.
Dualar beddualar aldı başını gidiyor yine bir konuda daha.
Valla bence o hamileye Allah vicdan versin de sigaranın olası tüm zararlarindan bebeğini korusun.
Ikiz hamileliğin ve erken doğum sürecinin tüm zorluklarini dibine kadar yaşamış biri olarak evet ben bu kadına üzülmedim acimadim. Bebeğini zehirleyen biri bana göre hak etmiyor
Vicdanimizi sorgulamak size düşmedi hele anneligimi hiç ağzıniza almayın. Sakın.Be
Ben kimseye beddua etmedim. Sigara içmesi bir insanın her türlü kötü muameleyi hak ettiğini mi gösterir. Sigaradan ben de nefret ederim, bu demek değildir ki sigara içen bi hamileye amaaan kendi nasılsa düşünmüyor ben mi düşüneceğim çocuğunu demek de vicdansızlık bana göre. Ne zaman bu kadar katılaştı kalpler, bu kadar mı nefret dolduk birbirimize? Hele ki bir anne olarak nasıl bu hale geldiniz? Karşılıksız iyilik yapmak bir hamilenin hayır duasını almak neden kimsenin aklına gelmiyor ? Tekrar ediyorum Allah vicdan versin herkese.
Gerçekten hamileliği çok zor geçiyor olabilir. Psikolojisi bozulmuş olabilir. Hormon değişikliğinden dengesi bozulmuş olabilir. Bunlar gebe bir kadın için akla ziyan değişimler değil açıkçası. Zaten rapor da almış. Ki bu da yasal hakkıdır. Kimsenin hakkını yememiş oluyor yani rapor alınca. Ben mi çok duygusal yaklaşıyorum bilemedim ama, beter olsun tadındaki yorumlar bana zalimce geliyor kusura bakmayın.kardeşim neden vicdansız olalım biz
o hamileyim diye hiç çalışmayıp bir kişinin iki kişilik çalışmasına sebep olmak vicdansızlık değil mi
b iki bina öteye göndermeye sanki inşaatta çalıştırıyorlarmış gibi tepki ne
hamilelerin yürüyüş yapması zararlıda biz mi bilmiyoruz
en başta hiç çalışmadan işi başkalarına yükleyerek çatır çatır maaş almak vicdansızlık değil mi
Eyvallah. Kimsenin anneliğini sorgulayacak kadar saçmalamadım. Sırf haklı çıkacağım diye olayı başka yerlere çekiştirmeye çalışmayın rica ederim. Vicdan muhasebemden rahatsız olduysanız bu kadar haklıymışım demekki. Okumazsınız olur biter çok zor bişey değil.Vicdanimizi sorgulamak size düşmedi hele anneligimi hiç ağzıniza almayın. Sakın.
Daha geçen hafta bagimlilik semineri aldım ve tekrar ediyorum bu kadın içtiği her sigarada bebeğini öldürüyor.simdi vicdan muhasebenizi kendinize bırakın.
Gerçekten hamileliği çok zor geçiyor olabilir. Psikolojisi bozulmuş olabilir. Hormon değişikliğinden dengesi bozulmuş olabilir. Bunlar gebe bir kadın için akla ziyan değişimler değil açıkçası. Zaten rapor da almış. Ki bu da yasal hakkıdır. Kimsenin hakkını yememiş oluyor yani rapor alınca. Ben mi çok duygusal yaklaşıyorum bilemedim ama, beter olsun tadındaki yorumlar bana zalimce geliyor kusura bakmayın.