Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğeni sayın artsın mı istiyosun yoksa? ağlayanlar onu istiyo da![]()
maşallah, inşallah, derken şu an sübhanallah kısmındayız....yakında eyvallah diyebiliriz
nldglp, yazım dilinden karakter analizi yapıyomuşsun bebeeem....bi yerde okudum hatırlamıyom şimdibelki de bu topiktedir. bana da bi analiz şeetsene bacım
Çok geç be güzelimseni tanıyorum artık
![]()
Siz dikkat etmezmisiniz ya,ben çok bakarım yazı şekline az buçuk belli olur yazılarından insanın huyu suyu.![]()
Keziiban ne var, ne yok bebeem![]()
her yerde kar varrrrr
kabin senin bu gece
her yerde kar varrr
belki gelirsin sen bakarken pencereden
gözler yanliz özler karda seni özlerrrrr............nilüferrrrr
selam güzellerrrr nldglp hadi nilüferi ekle bacum ben ekliyemedim
her yerde kar varrrrrrrrrrrr jelesec hadi kim önce davranacak
nldglp mi senmiiiiiii hanginiz önce ekliyecekkk![]()
![]()
![]()
:2: olsun olsun olsun
![]()
![]()
yakında ciğerlerini ağzında hissettiren öksürük de başlayınca böyle diyebilecekmisin bakalım![]()
Deprem oldu anam :18::18::18: herkes iyi mi??
etmezmiyim, acayip ederim. kullanılan kelimeler benim için hayati önem taşır.
olsun bi iki güzel kelam et diye sormuştum, yoksa bilirim beni nakadann sevdiğini ve içten bulduğunu![]()
Vallahi arkadaşlar oldu evet.Ben sadece kelime i şehadet getirmekten başka yapacağım hiç bir şey yok.Zira 22. katta oturuyorum.Allaha emanet kaderime razıyım.Hepimize çok geçmiş olsun.Düşünün Saros da oluyor ve biz ciddi şekilde sallanıyoruz.Şu kuvvete bakın ya.Bu arada eşim de uçakla Adana dan dönecek saat 18:00 gibi ama daha şimdiden yarım saat rötar veriyor.Herkes için hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok.
şirkette kokteyl var, ben kaçar, hepinizi öper
besteeee, sana mail attım, hatta bi tane daha aticiiim. bana uygun olduğunda o mu değil mi haber ver olurmu?