• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu havada gitmem ki :) ama arada nelerim eksik diye not ediyorum az daha kilo vereyim :) gözlük etiler e geçince bakacağım orda model çok not alacağım merak etme:1:

Kapalı mekan yahu bu havalarda gidilir :34: 200 tl.yi geçmesin :1:gucci; burberry marka olsun o kadar para veriyoruz ona göre :1:

Ay sweet ciiim ağzından bal damlamış canikom.Eğer öyle birşey olursa hepinizi Develi de yemeğe götürürüm bak sözz:))) gelsin kebaplar gitsin lahmacunlar:8::8::8:

Ay Miriiin inşallah dediğin çıkmaaaazzzz:18::18::18::18::18::18:
bende çıktı ben temiz suyla kurtardım ama seninki çıkarsa fena :9:
canım ya sen bi polemiğe karış bak nasıl kendine geliyorsun :1:

hadi hadi silkelen bozma moralini sırma saçlarını tara kendine gel bakayım :23::23:
polemikte sarmıyur yhaf bi satten sonra :23:
Şafak kaçtı acaba:44:

benim mi ? benimse daha var yhaf son günler hep böyle kıdım kıdım geçiyor :25:

benden de günaydın :)

en son yazdığım yerden okuyayım dedim ama, maalesef sonuna kadar gelemedim. Okuduğum sayfalara beğen yaptım, okumadıklarımdan özür..Cuma günü evrakların arasında, haftasonu oğlanların arasında, dün de öğretmen-müdür arasında boğuşmaktan size bi selam veremedim. Özledim, hepinizi muck muck öperim..Masamı hizaya sokayım yine gelirim :)

benden de günaydın :)

en son yazdığım yerden okuyayım dedim ama, maalesef sonuna kadar gelemedim. Okuduğum sayfalara beğen yaptım, okumadıklarımdan özür..Cuma günü evrakların arasında, haftasonu oğlanların arasında, dün de öğretmen-müdür arasında boğuşmaktan size bi selam veremedim. Özledim, hepinizi muck muck öperim..Masamı hizaya sokayım yine gelirim :)

o kadar yazdık beğeni 2.tane mi yahu :19: bende beğeni yapın diye ağlayacağım bundan sonra :9::9::9:

savaşa girdin ama galip çıktın.... maşallah inşallah :1: ay ben bu lafa sardım :1: senin yüzünden kezban

o kadar yazdık beğeni 2.tane mi yahu :19: bende beğeni yapın diye ağlayacağım bundan sonra :9::9::9:

savaşa girdin ama galip çıktın.... maşallah inşallah :1: ay ben bu lafa sardım :1: senin yüzünden kezban

beğeni sayın artsın mı istiyosun yoksa? ağlayanlar onu istiyo da:1:

maşallah, inşallah, derken şu an sübhanallah kısmındayız....yakında eyvallah diyebiliriz :9:

nldglp, yazım dilinden karakter analizi yapıyomuşsun bebeeem....bi yerde okudum hatırlamıyom şimdi:50:belki de bu topiktedir. bana da bi analiz şeetsene bacım

Back
X