• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

beğeni sayın artsın mı istiyosun yoksa? ağlayanlar onu istiyo da:1:

maşallah, inşallah, derken şu an sübhanallah kısmındayız....yakında eyvallah diyebiliriz :9:

nldglp, yazım dilinden karakter analizi yapıyomuşsun bebeeem....bi yerde okudum hatırlamıyom şimdi:50:belki de bu topiktedir. bana da bi analiz şeetsene bacım

Çok geç be güzelim :19: seni tanıyorum artık:34:

Siz dikkat etmezmisiniz ya,ben çok bakarım yazı şekline az buçuk belli olur yazılarından insanın huyu suyu.:49:

Çok geç be güzelim :19: seni tanıyorum artık:34:

Siz dikkat etmezmisiniz ya,ben çok bakarım yazı şekline az buçuk belli olur yazılarından insanın huyu suyu.:49:

etmezmiyim, acayip ederim. kullanılan kelimeler benim için hayati önem taşır.

olsun bi iki güzel kelam et diye sormuştum, yoksa bilirim beni nakadann sevdiğini ve içten bulduğunu ;)

her yerde kar varrrrr
kabin senin bu gece
her yerde kar varrr
belki gelirsin sen bakarken pencereden
gözler yanliz özler karda seni özlerrrrr............nilüferrrrr
selam güzellerrrr nldglp hadi nilüferi ekle bacum ben ekliyemedim
her yerde kar varrrrrrrrrrrr jelesec hadi kim önce davranacak
nldglp mi senmiiiiiii hanginiz önce ekliyecekkk:16::16::16:

her yerde kar varrrrr
kabin senin bu gece
her yerde kar varrr
belki gelirsin sen bakarken pencereden
gözler yanliz özler karda seni özlerrrrr............nilüferrrrr
selam güzellerrrr nldglp hadi nilüferi ekle bacum ben ekliyemedim
her yerde kar varrrrrrrrrrrr jelesec hadi kim önce davranacak
nldglp mi senmiiiiiii hanginiz önce ekliyecekkk:16::16::16:

NİLÜFER HERYERDE KAR VAR - YouTube

ne nldglp, ne jelesec:20:

şirkette kokteyl var, ben kaçar, hepinizi öper:16:

besteeee, sana mail attım, hatta bi tane daha aticiiim. bana uygun olduğunda o mu değil mi haber ver olurmu?

Kızlar takılamıyorum bugün minik evde okul tatil; hepinizi mucukluyorum :54::54:

geç saatte gelirim özleyin beni :21::21::21:

etmezmiyim, acayip ederim. kullanılan kelimeler benim için hayati önem taşır.

olsun bi iki güzel kelam et diye sormuştum, yoksa bilirim beni nakadann sevdiğini ve içten bulduğunu ;)

Seen benim canımm,sen kara sevdalımm,sensiz geçen günler gecelerr,sensiz olan heer topiklerr haramdır banaaaa:32::8::8:

Deprem oldu anam :18::18::18: herkes iyi mi??

Vallahi arkadaşlar oldu evet.Ben sadece kelime i şehadet getirmekten başka yapacağım hiç bir şey yok.Zira 22. katta oturuyorum.Allaha emanet kaderime razıyım.Hepimize çok geçmiş olsun.Düşünün Saros da oluyor ve biz ciddi şekilde sallanıyoruz.Şu kuvvete bakın ya.Bu arada eşim de uçakla Adana dan dönecek saat 18:00 gibi ama daha şimdiden yarım saat rötar veriyor.Herkes için hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok.

Vallahi arkadaşlar oldu evet.Ben sadece kelime i şehadet getirmekten başka yapacağım hiç bir şey yok.Zira 22. katta oturuyorum.Allaha emanet kaderime razıyım.Hepimize çok geçmiş olsun.Düşünün Saros da oluyor ve biz ciddi şekilde sallanıyoruz.Şu kuvvete bakın ya.Bu arada eşim de uçakla Adana dan dönecek saat 18:00 gibi ama daha şimdiden yarım saat rötar veriyor.Herkes için hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok.

Bende 11. Kat tam kızımı uyutuyordum sarıldım dua ettim ancak inemeyizde burlardan :(

buralarda da hissedilmiş. ben kokteylde ayakta olunca pek anlamadım.herkese geçmiş olsun. neyseki kötü bi tablo yok gibi bahsediliyordu haberlerde...öyle mi acaba?

Back
X