Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi arkadaşlar oldu evet.Ben sadece kelime i şehadet getirmekten başka yapacağım hiç bir şey yok.Zira 22. katta oturuyorum.Allaha emanet kaderime razıyım.Hepimize çok geçmiş olsun.Düşünün Saros da oluyor ve biz ciddi şekilde sallanıyoruz.Şu kuvvete bakın ya.Bu arada eşim de uçakla Adana dan dönecek saat 18:00 gibi ama daha şimdiden yarım saat rötar veriyor.Herkes için hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok.
kizlar ses verin takim burdami ayyyy kisin ortasinda deprem allah allahhhhh allah esirgesinnn
nasilsiniz kizlar bir sey varmi televizyon dedi deprem var diyeee allahim sen sakla insanlarimiz sana emanet
tekirdağ-kırklareli sallandı. korkutacak kadar!
Tamam canım bakıyorum şimdi
hahahahaha gördün mü hatunları bebeğim yanlarında ben sen manken gibi kalırız![]()
Valla ya bende bakınca kendimi bir deri bir kemik sandım :) birde poz vermişler![]()
hahahahaha gördün mü hatunları bebeğim yanlarında ben sen manken gibi kalırız![]()
Hiç hayat zormuş gibi durmuyolar yiyorsa yap bakalım aynısınıben her birine aynen bu gözlerle baktım
of ya çok zor onlar için hayat
![]()
Bu arada senden bana e mail gelmedi ogülüden geldi :) allah bilir kime yolladın senşn yüzünden bir gün fena toslayacagız gibime geliyor :)
bebeğim ogülüye ben dedim gönder diyeotelin adını tekrar soracağım k.kardeşe nereye yazdım bulamadım ama marmaris onu biliyorum
merhabalar efenim
nasılsınız bakalım karlı sakarya dan kucak dolusu sevgiler![]()
Aman aman kimler gelmiş efendimaldık sevginizi kabul ettik
![]()
ogülü kezbanın sana soracağı çok şey var![]()
hoşbulduk melegim.....
hadi ya kötü birşey degil mi tırstım şu an:18:
yok yok senle daha önce yazıştığı konu öğretmen olayı![]()
hmm tamam o zman bir an korktum...
en ne var ne yok bakalım![]()