• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Vallahi arkadaşlar oldu evet.Ben sadece kelime i şehadet getirmekten başka yapacağım hiç bir şey yok.Zira 22. katta oturuyorum.Allaha emanet kaderime razıyım.Hepimize çok geçmiş olsun.Düşünün Saros da oluyor ve biz ciddi şekilde sallanıyoruz.Şu kuvvete bakın ya.Bu arada eşim de uçakla Adana dan dönecek saat 18:00 gibi ama daha şimdiden yarım saat rötar veriyor.Herkes için hayırlısı demekten başka yapacak bir şey yok.

canımcım, allah korusun. cok endişeli hissettim mesajını...güzel yüreğini ferah tut olur mu:16:

kizlar ses verin takim burdami ayyyy kisin ortasinda deprem allah allahhhhh allah esirgesinnn
nasilsiniz kizlar bir sey varmi televizyon dedi deprem var diyeee allahim sen sakla insanlarimiz sana emanet

Son düzenleme:
kizlar ses verin takim burdami ayyyy kisin ortasinda deprem allah allahhhhh allah esirgesinnn
nasilsiniz kizlar bir sey varmi televizyon dedi deprem var diyeee allahim sen sakla insanlarimiz sana emanet

seydacım; bizim kızlar iyi merak etme canım :16:

Bu arada senden bana e mail gelmedi ogülüden geldi :) allah bilir kime yolladın senşn yüzünden bir gün fena toslayacagız gibime geliyor :)

bebeğim ogülüye ben dedim gönder diye :34: otelin adını tekrar soracağım k.kardeşe nereye yazdım bulamadım ama marmaris yer olarak onu biliyorum

Son düzenleme:
panterimin :16:netteki sorunu çözülmüş pek yakında sahaya dönüyor haberiniz ola :34:

merhabalar efenim
nasılsınız bakalım karlı sakarya dan kucak dolusu sevgiler:21:

hmm tamam o zman bir an korktum...
en ne var ne yok bakalım:ssz:

bizde keyifler iyi şükür :8: benim tedavim iyi gidiyor ondan keyfim süper :nazar:

senin kirpikleri gördüm bayıldım hele anlat ne o kullandığın öncesi nasıldı şimdi bayağı gür

Back
X