Ya sen var ya süpersinne güzel pasta bu bebem
ben odun jelesec kuru kuru kutladım
Ama pastanın ortasındaki bey kim bilin???
Vallahi demesen fark etmemiştim KAZEN bey mi? Yanındakiler de k.k.üyeleri bayanlar galiba
Çakal senicanlı örnekleri bir bir dizersin karşına artık güzelim bu nlglp komple örnek vallahi bana bu gün yeni fotolar gönderdi bayıldım taş gibi karnı maşallah
Ya sen var ya süpersinne güzel pasta bu bebem
ben odun jelesec kuru kuru kutladım
canlarım, cocukları uyuturken cepten bi bakiim dedim. Pastaya da yetiştim sanırım:) güzel kalpli insanlar hepinizi çok özlüyorum.
kızlaaar, canlaaaar...
Aralık başında gelme ihtimalim oluştu. O zaman ayarlar mıyız br şeyler görüşmek için? Ercan Bey'i görmemişsinizdir siz ne zamandır:)
arkadaşlar bi el atın banada şubat gibi ameliyat olmayı düşünüyorumm meme küçültmee.. ama napsam bilmiyorumm nasıl daha güzel sonuç alırımm..şuan ben ten sütyende 80 D takıyorumm acep ne kadar küçülebilirkii?? bide benim biraz kilom var 79 kiloyumm dogumdan önce 58 kiloydum.eski kiloma insem ameliyat olsam dhamı güzel olurlar o kilodayken yani eskiden memeciklerim gayet normadiii..amaşimdi sankim bütün kilom memelerde ve çektigim srt agrısını anlatamam aglıyorum düşünün hele 10 dk sabi t kalıyımm bıktım artık.dr..kilolu olman sorun deil dedi eski kilonada insen deforme olmaz dedii..ben 58 indigimde b cup bende acep büyük dururmu??ayyyyy bi akıl lütfen napamsamkkii ben istiyorum dümdüz olsunlarr dügme kadar:)))))))))
MErhaba Zeynep,düğme kadar mı? ne yapacaksın o kadar küçük memeyi:) Senin tercihin tabii biz karışamayız ama,B cup dünya çapında en ideal büyüklük.Benim ölçüm 85E idi.Şimdi 85B ben kendi adıma çok memnunum.Biraz vucuduma göre küçük ama ben de büyüklüklerinden çok şikayet ettiğim için olabildiğince küçük istemiştim.Avatar resmim benim ama orda sütyenimden dolayı biraz büyük bile çıkmış.58 ile 79 arasında 21 kilo var.Deforme nasıl olmaz bilemem.Ben karın germe ve meme küçültme beraber oldum.Ameliyat sonrası 8 kilo verdim.Ameliyatta alınan yağ ve deri fazlalıkları da 5.5 kilo idi.Bende deformasyon olmadı ama 8 kilo tabii.Sen 2o küsür kilodan bahsediyorsun.Bence 10 kilosunu ver geri kalanını ameliyat sonrası verirsin.Gene de senin kararın tabi.Özellikle karın germeden sonra verilen birkaç kilo sonucu daha mükemmel yapıyor diyebilirim.
Sana şimdiden kolay gelsin.sevgiler...
MErhaba Zeynep,düğme kadar mı? ne yapacaksın o kadar küçük memeyi:) Senin tercihin tabii biz karışamayız ama,B cup dünya çapında en ideal büyüklük.Benim ölçüm 85E idi.Şimdi 85B ben kendi adıma çok memnunum.Biraz vucuduma göre küçük ama ben de büyüklüklerinden çok şikayet ettiğim için olabildiğince küçük istemiştim.Avatar resmim benim ama orda sütyenimden dolayı biraz büyük bile çıkmış.58 ile 79 arasında 21 kilo var.Deforme nasıl olmaz bilemem.Ben karın germe ve meme küçültme beraber oldum.Ameliyat sonrası 8 kilo verdim.Ameliyatta alınan yağ ve deri fazlalıkları da 5.5 kilo idi.Bende deformasyon olmadı ama 8 kilo tabii.Sen 2o küsür kilodan bahsediyorsun.Bence 10 kilosunu ver geri kalanını ameliyat sonrası verirsin.Gene de senin kararın tabi.Özellikle karın germeden sonra verilen birkaç kilo sonucu daha mükemmel yapıyor diyebilirim.
Sana şimdiden kolay gelsin.sevgiler...
Arkadaşlar 1 yıl sonra karın dikişlerimin son hali.Görmek isteyenler bakabilii
evet benim işim çokk zorrr..bende aynısını düşündüm en azından bi 10 kilo versemm70 69 olsam gerisi gelirr..zati memişlerden bi 5 kilo gider..side maşşalahhh resimlerinizi merak ediyorum benide eklermisinizz..tam karın germemei yoksa yarımmı oldunuzz..?
Zeynep nooldun? haala resimlere bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?