- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bestem evet ya o girerdi ufaklık mız mızdı belki onula meşgul dür....yada işi bitti sattı bizi
Bestem evet ya o girerdi ufaklık mız mızdı belki onula meşgul dür....yada işi bitti sattı bizi
b şıkkı:işi bitti,sattı bizi:)))))
bacım sen benim için deniz sekiden hayallerim hayal oldu göndersene 24. kasım için gelsin
Beyza nın profiline girdim.Ziyaretçileri 2 kişi.Biri sen,biri ben
Ben de beğeneyim
ooo sabaha kadar birbirimizi beğenmemi oynuyoruz
ooo sabaha kadar birbirimizi beğenmemi oynuyoruz
Elin üstünde kimin eli var daha zevkli bence)
Herkese ii geceler.Sevgili Beyza,jelesec...kuzu gibi yatın ,koç gibi kalkın
Elin üstünde kimin eli var daha zevkli bence)
Herkese ii geceler.Sevgili Beyza,jelesec...kuzu gibi yatın ,koç gibi kalkın
İyi uykular sarı şeker
beyza iyi geceler
Hepimizin güzel olsun inşallah bebem
beyaz tavşan benim eski arkadaşım yazılarından tanıdığım kadarıyla iyi biri benim 6.his de öyle diyor
Yok canım ya benim iş bitermi teldede dedim ya benimkinin muzmızlığı tavan yapmış durumdaBestem evet ya o girerdi ufaklık mız mızdı belki onula meşgul dür....yada işi bitti sattı bizi
Jelesec merhabaaa:)) altta online gördüğüm için dedim sana.Herkese merhaba:)
Bacım bugün bir spor bir spor doludizgin başladım.4 ay süren bir mola sonrası heryerlerim ağrıyor bitkin düştüm.Sonrasında biraz optimum yaptım.Arkadaşımla beraber gezdik biraz alışveriş şimdi geldim eve.
Teşekkür ederim hepinize yazdığınız olumlu yorumlar için.Allahım hepimize önce sağlık sonra güzel estetik dolu günler nasip etsin.Şimdilik bu kadar.Akşama sanırım olmayacağım yemek dışarda bu gece.Erken dönersem gelirim buraya.
bilen biliyor birkaç gündür hastaydım ilaç kullanmama rağmen geçmedi doktora gittim bronşit başlangıcı 19.u ameliyat iptal bu durumda narkoz alamazmışım
of ya olsa da bitseydi iyiydi bekle dur 15.gün daha