• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bilen biliyor birkaç gündür hastaydım ilaç kullanmama rağmen geçmedi doktora gittim bronşit başlangıcı :5:19.u ameliyat iptal bu durumda narkoz alamazmışım :ssz:

of ya olsa da bitseydi iyiydi bekle dur 15.gün daha

Son düzenleme:
Jelesec merhabaaa:)) altta online gördüğüm için dedim sana.Herkese merhaba:)

Bacım bugün bir spor bir spor doludizgin başladım.4 ay süren bir mola sonrası heryerlerim ağrıyor bitkin düştüm.Sonrasında biraz optimum yaptım.Arkadaşımla beraber gezdik biraz alışveriş şimdi geldim eve.

Teşekkür ederim hepinize yazdığınız olumlu yorumlar için.Allahım hepimize önce sağlık sonra güzel estetik dolu günler nasip etsin.Şimdilik bu kadar.Akşama sanırım olmayacağım yemek dışarda bu gece.Erken dönersem gelirim buraya.:16:

Jelesec merhabaaa:)) altta online gördüğüm için dedim sana.Herkese merhaba:)

Bacım bugün bir spor bir spor doludizgin başladım.4 ay süren bir mola sonrası heryerlerim ağrıyor bitkin düştüm.Sonrasında biraz optimum yaptım.Arkadaşımla beraber gezdik biraz alışveriş şimdi geldim eve.

Teşekkür ederim hepinize yazdığınız olumlu yorumlar için.Allahım hepimize önce sağlık sonra güzel estetik dolu günler nasip etsin.Şimdilik bu kadar.Akşama sanırım olmayacağım yemek dışarda bu gece.Erken dönersem gelirim buraya.:16:

çabuk gel bacım bekletme :16::16:

bilen biliyor birkaç gündür hastaydım ilaç kullanmama rağmen geçmedi doktora gittim bronşit başlangıcı :5:19.u ameliyat iptal bu durumda narkoz alamazmışım :ssz:

of ya olsa da bitseydi iyiydi bekle dur 15.gün daha

haydaaa.Neyse tatlım benim olsun vardır bunda da bir hayır.Biliyorum acele ediyorsun ama rahat ol.O gün de gelir merak etme.Kendine iyi bak Jelesec im.

Back