• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

İyiyim canım ya arada bir okuyup çıktım benim ufaklık mızmız bu ara onu gezdiriyorum :) dualarım seninle canım zaman çabucak geçiyor bugünlerde geçecek hayırlısıyla

aman dikkat et bu aralar salgın varmış ufaklıklar hep bronşit :ssz:havada virüs var dedi doktor çok kapalı yerlere sokma miniği.

Zaman geçiyor doğru ama ben çok hasta oldum boğazlar ağrıyor başımda öyle ilaca başladım ameliyat inşallah ertelenmez, zira artık olsun bitsin istiyorum beklemek daha geriyor beni.

aman dikkat et bu aralar salgın varmış ufaklıklar hep bronşit :ssz:havada virüs var dedi doktor çok kapalı yerlere sokma miniği.

Zaman geçiyor doğru ama ben çok hasta oldum boğazlar ağrıyor başımda öyle ilaca başladım ameliyat inşallah ertelenmez, zira artık olsun bitsin istiyorum beklemek daha geriyor beni.

İlaçlada ilaçsız da 1 hafta.Geçer pazartesi ye kadar merak etme.Pek mecbur olmadıkca çıkma yat dinlen evde.

Bugün bir yaramazlık yapiim dedim:32: Ataşehir migros a gittim.Etsiz çiğköftelerden aldım.İçine minik salatalık turşusu,limon ve minnacık acı biberlerden koyuyorlar.Doğğğğru eve geldim.ellerim tir tir titrer vaziyette mutfağa attım kendimi.

Lavaşı yaydım tezgahın üstüne.Ortasına bir dilim yeşil marul seriveedim.Marulların ortasına 4 adet çiğköfteyi sıra sıra dizdim.Yanlarına minik turşu ve jr biberleride ekleyip üstlerine bol sulu limonu sıkıverdim çlıp çlıp diye:8:

Amaniiiin bütün bu yazıp tarif ettiklerim şimdi midemde:24::24::24: Of allaam kimseyi sevdiği bir şeyden mahrum etme yalabbim.Şimdi karnım tok,sırtım pek kahvemi yudumluyorum.

Siz neler yapiyorsunuz bu topiğin güzeller güzelleri ??:34:

panter bak nlglp arkadaştan sonra çiğ köfte satışında patlama olur :56:öyle bir anlatmış ki resim gözümün önüne geldi oh afiyet olsun ben sık sık yaparım benim büyük sıpa da çok sever...

kızım bak diyete başladığımız da kaçamak yok ona göre tut boğazını

Son düzenleme:
Bu sabah acaba dedim nasıl görünüyor karnım resimlerimi çektim.Sana mail atabilirsem cepten atiim.Bak bakalım nasıl bulacaksın? Çok da hoş durmuyor açıkcası.Bacaklarım tompiş tompiş:((( gönderip göndermemekte tereddüt ediyorum ama ne yapsam aciba:44::44:

panter bak nlglp arkadaştan sonra çiğ köfte satışında patlama olur :56:öyle bir anlatmış ki resim gözümün önüne geldi oh afiyet olsun ben sık sık yaparım benim büyük sıpa da çok sever...

kızım bak diyete başladığımız da kaçamak yok ona göre tut boğazını

Vallaha az yidim:1:

Beyaz tevşaan, seni çok merak eder oldum.Arkadaşım azaldı bu aralar kendime yeni arkadaşlar arıyorum forumda ahahahahahah.:8::8: Kim söylemişti, bak bunu

hatırlayamadım valla Jelesec.Neyse çok hoşuma gidiyor bu saptama arada çeşni olsun diye yazıyorum.

Beyaztavşanım senin operasyon ayın kaçındaydı? Aralık 19 gibi kaldı sanki aklımda.Doğru mudur acaba?:44:

:90::60::60: arkadaşın azaldı mı ? söyleyen bu forumdan atıldı canım reklam amaçlı üyelik diye :33:

Bu sabah acaba dedim nasıl görünüyor karnım resimlerimi çektim.Sana mail atabilirsem cepten atiim.Bak bakalım nasıl bulacaksın? Çok da hoş durmuyor açıkcası.Bacaklarım tompiş tompiş:((( gönderip göndermemekte tereddüt ediyorum ama ne yapsam aciba:44::44:

baktım oradan yorumumu yazdım karnın taş gibi maşallah :nazar: çiğköfteyi az yemişsin belli ben yesem davul gibi çıkardı resimde:30:

ÖZOM:16: anam, bacım, gardaşım bitsin bu hasretlik ya :ssz: git o müdüre de arkadaşıma moral lazım ameliyata girecek k.k.ya olan yasağı kaldırın yoksa istifa ederim de :9::1: olmaz ki böyle ya

baktım oradan yorumumu yazdım karnın taş gibi maşallah :nazar: çiğköfteyi az yemişsin belli ben yesem davul gibi çıkardı resimde:30:

Vallaha mı? taş mı gerçekten? az yidim az:34: 4 mincik küfte be...lavaşı sayma bile...turşu da küçük serçe pımmak kadar...

Sen bilirsin jelesec,3 üye diyo.biri ben d,ğeri sen ya öbürü?

Vallaha mı? taş mı gerçekten? az yidim az:34: 4 mincik küfte be...lavaşı sayma bile...turşu da küçük serçe pımmak kadar...

Sen bilirsin jelesec,3 üye diyo.biri ben d,ğeri sen ya öbürü?

az yemişsin belli bebeğim koy o resimlerini izlerin 1.sene de ne hale geldiğini görsün arkadaşlar.

Beycan dermişim:60::60::60:

selam fistiklar nasilsinizzzzzzzz bu ara isim cokdu ugradim yazamamadimmm
kizlar ebru salliyla pilatese basladim ama 2 ay öncesinden basladim simdikiler cok agir yapamiyorum karnim yirtilacak gibi hisediyorum
sizler diyet spor yapiyormusunuz bacular sanki amaliyat sonrasi sisdim yaaa karnim dümdüz ama niyeyse kendimi donbalak gibi hisediyorum

Son düzenleme:
selam fistiklar nasilsinizzzzzzzz bu ara isim cokdu ugradim yazamamadimmm
kizlar ebru salliyla pilatese basladim ama 2 ay öncesinden basladim simdikiler cok agir yapamiyorum karnim yirtilacak gibi hisediyorum
sizler diyet spor yapiyormusunuz bacular sanki amaliyat sonrasi sisdim yaaa karnim dümdüz ama niyeyse kendimi donbalak gibi hisediyorum

Al benden de o kadar.Dombalak ki ne dombalak:) sanki eski karnım ın hissini hissediyorum ama aynaya bakınca öyle olmadığını görüyorum.Değişik bir his işte.

Back