selam seydane işin vardı bakim? nerelerini gerdirdin bu arada bizden kaçamazsın
Al benden de o kadar.Dombalak ki ne dombalak:) sanki eski karnım ın hissini hissediyorum ama aynaya bakınca öyle olmadığını görüyorum.Değişik bir his işte.
hic sorma esim fizik tedavi icin 3 hafta yoktu tatil gibi ohhhhh adam sefa sürdü geldi ama gelen giden komsumun kizinin dügünü sanki benim evde oldu ayyyyyyy öldümmmmm
esimi ise komsunun kizini kocaya verdim kurtuldumm ohhhhhhh
simdi evdeki kosu bandinda iki adimlayim burda cenem düserse kalirim öpüldünüz bacularrrr
Buluşmanızı heran basabilirim haberin olsunBana çok yakın mekan sık sık gittiğim bir yer
gel valla çok sevinirim,banada canlı bir gösterim yaparsın belki eğer istersen. Hem sen gelki tanışalım bende 19 unda seni ziyarete gelebileyim geçmiş olsuna.
senin niyetin beni tanımak değil memeleri görmek anlaşıldıBen aç aç yoruldum vallahi bu son daha da açmam dedim ama yine açtım en son sevimliii arkadaşıma açtım ameliyat öncesi moral olsun diye bir kerede sana açalım bakalım:) Kısmet bakalım belki benim miniği kapar gelirim minikleri gözünüzün önünden ayırmayın çok kalabalık hafta sonu orası canım
yok valla ben açmanı istemeyeceğim söz,ama sen açmak istersen onada bişey diyememgelirsen çok memnun olurum,tanışmak isterim seninle. biz 11 gibi orada olacağız herhalde. uyarın içinde teşekkürler, daha tam anlamıyla yürüyemediklerinden ya arabalarında yada mama sandalyelerinde olurlar herhalde,yinede dikkatli olmak lazım tabi. muhabbete dalıp çocukları unutmayalım bide allah korusun :18:
bende isterim inşallah bakalım,hafta sonu eş evde pazartesi ameliyat ama belki bi ceee yapar kaçarım sizlere iyi muhabbetler
nasıl istersen canım,haklısın ameliyat öncesi belki evde dinlenmek istersin gelirsende görüşürüz. olmazsa ameliyattan sonra iyileşince görüşürüz artık.
nasıl istersen canım,haklısın ameliyat öncesi belki evde dinlenmek istersin gelirsende görüşürüz. olmazsa ameliyattan sonra iyileşince görüşürüz artık.
duruma göre bakarız canım zaten senle yakınız mutlaka tanışırız nasılsa ama çoluklu çocuklu toplantı eğlenceli olur gelmeye çalışacağım
nlglp hiç kaçırmaz böyle toplantıları arkadaşı yok hiç forumdan arkadaş topluyor
Eki Görüntüle 552713
Sevgili Kadınlar Kulübü yöneticileri ve üyeleri hepimize kutlu olsun bu güzel gün.
Eki Görüntüle 552713
Sevgili Kadınlar Kulübü yöneticileri ve üyeleri hepimize kutlu olsun bu güzel gün.
oda gelsin o zaman onunda göbeğine bakarımyok valla şaka yaptım kimsenin bir yerine bakmayacağım söz. tabi göstermek isterseniz zorla ona birşey diyemem ne güzel onunla da tanışmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?