resimler harika bayıldımmm etkilendimm şaşırdımm kıskandımm:))))))))
arkadaşlar bi el atın banada şubat gibi ameliyat olmayı düşünüyorumm meme küçültmee.. ama napsam bilmiyorumm nasıl daha güzel sonuç alırımm..şuan ben ten sütyende 80 D takıyorumm acep ne kadar küçülebilirkii?? bide benim biraz kilom var 79 kiloyumm dogumdan önce 58 kiloydum.eski kiloma insem ameliyat olsam dhamı güzel olurlar o kilodayken yani eskiden memeciklerim gayet normadiii..amaşimdi sankim bütün kilom memelerde ve çektigim srt agrısını anlatamam aglıyorum düşünün hele 10 dk sabi t kalıyımm bıktım artık.dr..kilolu olman sorun deil dedi eski kilonada insen deforme olmaz dedii..ben 58 indigimde b cup bende acep büyük dururmu??ayyyyy bi akıl lütfen napamsamkkii ben istiyorum dümdüz olsunlarr dügme kadar:)))))))))
kızlaaar, canlaaaar...
Aralık başında gelme ihtimalim oluştu. O zaman ayarlar mıyız br şeyler görüşmek için? Ercan Bey'i görmemişsinizdir siz ne zamandır:)
Arkadaşlar 1 yıl sonra karın dikişlerimin son hali.Görmek isteyenler bakabilii
Jelesec im nerelerdesin? :2: hastalık nasıl ?
resimler harika bayıldımmm etkilendimm şaşırdımm kıskandımm:))))))))
aynı hastalık devamameliyat öncesi moral ziyaretleri yoğun bizim evde misafirlerim vardı yeni gittiler bebem
Bende kıskandım Zeynepçok güzel olmuş başarılı bir sonuç darısı olmak isteyenlerin başına
Gel gel bekliyoruz seni tanışalım kaynaşalımdoktor bahane tanışmak muhabbet şahane
yani dedim bu kız erken uyumaz.Ya hasta dedim.ya da internetine bi şii oldu didim.
yok bebem ben erken uyumam gecelerin kadınıyım dermişimburcumun bütün özelliklerini taşıyorum geç yatarım erken kalkarım, dürüstüm yalanı hiiiiiç sevmem ateşli değilim olsam da herkese açık bir forumda yazmam
Bak gör en güzeli senin olacakGeç olsun,güç olmasın
Beyaztevşanım geliooo.Zaten çok merak etmiştim kendisini.
Bentoprak, panter ve sweet hanımlar nerelerdeler ?
Şiir gibisin vallahivarya herbi tarafa yazdım resimlerimi koydum diye.Dedim şimdi jelesec görürse neler yazar bana kimbilir??
Hepimizin güzel olsun inşallah bebem
beyaz tavşan benim eski arkadaşım yazılarından tanıdığım kadarıyla iyi biri benim 6.his de öyle diyor
ne yazacağım görmemişin seksü ve taş memeleri olmuş çekmiş şeyini koparmış yazacağım
izinde maşallah ta şeyinde anam aferin baycana en alttan kesmiş
hatta bestemelodi,ogltkn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?