iyiyim diyeyim. yoğunum ikinci çocuk için çalışmalara başladık sen nasılsın
ahhahahah manyak ne çocuğu be boşver var işte mis gibi kızın yeter iyiyim kuzum başlıktaki yazını gördüm sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhahahah manyak ne çocuğu be boşver var işte mis gibi kızın yeter iyiyim kuzum başlıktaki yazını gördüm sabah
bi çocuk daha olsun bakalım film repliği o çaktırma
zuzu53 ses ver
Jelesec hee buldun tabi cahil olduğum bir konuyu vur garibe vuuur
hahhahah sendeki bilgi kimsede yokta bak pro üyeler +18 lik +28 lik konulara bakabiliyorlar hadi iyisin sana jestim olsun
Haha deli yaa gidiyom hemen +18 e bakim utanim acciiik
bende vardım amaaa arkadaşlar hepinize yürekten selamlar olsun hepinizi çok özledimşimdi börülce,zuzu, mercimek anca bunları buldum 1 tane daha varsa yazın pro olacak kimler ben aramayım zati pertim uğraşamam :))))
Ölü toprağı mı serpildi buraya?
bende vardım amaaa arkadaşlar hepinize yürekten selamlar olsun hepinizi çok özledim
Şekerim biliyorsun iki çocuk sünnet ettiriyorum bizde herşey x2altın pahalı ona göre masrafım da çok zuzu53 çocuklara sünnet yapacak sana ona 50 şer zarfa koyacağım yeter anam
Erkek olursa bizde sünnet ettiririz yani onu da hesapla neyse dur daha tutturamadıkaltın pahalı ona göre masrafım da çok zuzu53 çocuklara sünnet yapacak sana ona 50 şer zarfa koyacağım yeter anam
İçimden bi ses ikizlerim olacağını söylüyor inşallah yanılırımŞekerim biliyorsun iki çocuk sünnet ettiriyorum bizde herşey x2
Gülme komşuna gelir başınaİçimden bi ses ikizlerim olacağını söylüyor inşallah yanılırım