Hahaha burnumuda ninenin donuna uygun yaparsa yaktim seni Jelesec
ahahhahah burunda done mit ve uygulamanın senin gördüğün hastalar ben kefil değilim be nine donu yaparsa bilemem ama senin burundan nine çıkabilir malzeme bellli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha burnumuda ninenin donuna uygun yaparsa yaktim seni Jelesec
Haha aldim gozum ustunde gerci senin kankilerin cok burda ama neyse bensiz olamazsin bilirim
Yaa benim yeni kankim @MeDceZir nerdeeee
Canım sende jelonun yanında dura dura etikette beceriksizliğini bulaştırmış sana şu kızın adını bi dogru yazamaz @_medcezirYaa benim yeni kankim @MeDceZir nerdeeee
eski atarlı kankalarım girmiyor dışardan okuyor dedim gelmeyin süzgeç yok bombardıman olur burada olamam tabi tatil arkadaşımmm ahhh masa hazırlamanı özeldim be
Yalnız bende etiketleyemedimCanım sende jelonun yanında dura dura etikette beceriksizliğini bulaştırmış sana şu kızın adını bi dogru yazamaz @_medcezir
Canım sende jelonun yanında dura dura etikette beceriksizliğini bulaştırmış sana şu kızın adını bi dogru yazamaz @_medcezir
Bence pazen diyince değil de masa diyince aklını almıştır oHaha baktim beceremedim duzelttim zaten haha arkadasini sole kim oldugunu soylim kizim hep jelo yuzunden bunlar pazen dedi masa dedi aklimi aldi
DDesene kader arkadasiyizo girer çıkar mapusa hahhahahah içine panter kaçmıştır hep onun
Ramazana girmeden 3 haziran aksami halledelim masa isini bak aklim gitti tamamenBence pazen diyince değil de masa diyince aklını almıştır o
Ramazana girmeden 3 haziran aksami halledelim masa isini bak aklim gitti tamamen
ahahhaha şişko gıdısını yediğin senii kovacak hani ayağına dikin demiştin ya biri için senin nereni diker bilemiyorum az ye
panter medo hahhahah etiket aha işteCanım sende jelonun yanında dura dura etikette beceriksizliğini bulaştırmış sana şu kızın adını bi dogru yazamaz @_medcezir
ay hakket nasıl yedi be dana babanenem aynıBende leyla0611 in kurdugum masayi oldugu gibi mideye indirmesini hahaha babannen gibi
Yalnız bende etiketleyemedim
Haha baktim beceremedim duzelttim zaten haha arkadasini sole kim oldugunu soylim kizim hep jelo yuzunden bunlar pazen dedi masa dedi aklimi aldi
Hahaha vallla ben yapiyorum sen bozuyosum artik kokuyu popondan al diyip oraya dikiyomus sizi nasil koklarim ayol
valla sen nasıl dedin ayağa dikin diye birini bende diyeceğim bununda nereye dikerseniz dikin paso yiyor ve zorla banada yediriyor
tehdit var kib yapacam seniiSoylersen ilk seni koklarim
iyiyim diyeyim. yoğunum ikinci çocuk için çalışmalara başladık sen nasılsınFAZLANAZLI nerelerdesin ulaşamadım iyimiisn