- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Bak ben hiç konuşuyormuyum
Herkes doktorunu bağrına basıyor :))
Sadece ben ifşa edilmişim sanki bana etiket var diğerlerine yokzuzu53 üde ifşa et bide mercimekceku onuda etiketleyelim Ay bunlar cok güzel yaa
aboooww taciz iddiası ne demek dr u bağrına basmak
bunu ben yazsam başıma neler gelirdi acaba
sevelim dr larımızı sahip çıkalım :))
Sahip cikalim tabi doktorumu kimselere degismem ben
Ha haaa..kendimi temizledim,evimi temizledimayyy sen telin anasını ağlattın 500 bildirim yarısı senden hiç konuşman sen hiç
he bir dr kaldı bağrımıza basmadıkbenim bağrım geniş bizim dr benim bağrımda boğulur yarı boyum ahhahah FAZLANAZLI buda taciz içeriyor demi sen bir incele de silim davaya gitmesin bağrım
hahhahah sen hopla zıpla o ev temizliği sonucu bende olsa bende hoplarım zıplarım halay çekerim
seni ederim tabi grupları silelim dedim sen olmaz dedin yapmam bunlar olmadanay diğerleri de senden onlarda whatsup dedikodu time en az takılan uygulama oda işe başladı ondandır tek tek etiket yaptırma yaşlı ablana
ana kız unuttum ben senin dava görüldü mü girdinmi içeriye don çorap çekirdek lazım mı
sendeki gıdısını yediğin sevgisi kimsede yok
Ha haaa..kendimi temizledim,evimi temizledimben halay çekmimde kim çeksin Jelesec
Whatsup kapanacak tüm gruplar anlaşıldı gelin gıybeti burada yapın be daha zevkliorada kimseye laf sokamıyorum
Gıybet çok kötü bişey..ne ayıp..
Aferin jelom.sen karışma zaten boşver.uzak dur.diyorum da diğer grup fena hep gıybet ben hiç karışmıyorum
Aferin jelom.sen karışma zaten boşver.uzak dur.
Ayyyahhahah yok atardım sana ekranı çekip neler neler hatun dr olmuş yorum üstüne yorum gıybet üstüne gıybet dedim mübarek ay hafta sonu kandil töbe dee hahhaha
Grup yöneticisi sensin bacım :)) bütün grupları sen açıyorsunahhahaha yok ben hiç bulaşmıyorum hatta hepimiz kardeşiz diyorum :)))))) hepzuzu53 anam baş gıybetçi
Grup yöneticisi sensin bacım :)) bütün grupları sen açıyorsun
He Oray'a yazamadım buradan yazayım dedimwhatsupdan gömdüm senii cevap yazamadın burayamı yazdın ahhahahhah liderim ben açarımm bensiz yapamıyor kimse olmazsa olmazlardanım
oo kızlar beni hep ayırıyorsunuz fark etmedim sanmayın
benide alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?